To nie kwestia jaj tylko tego, że żaden trener nie zapewni lepszej gry z tymi grajkami a kontrakt trzeba będzie płacić Wosiowi i nowemu trenerowi.
Sezon 2023/2024
- jaRo 1920
- Kontakt:
Re: Sezon 2023/2024

-
ŁKS wygrywa z Legią

-
- Kontakt:
No i bramkę cwelce strzela chłop co gra na codzień w rezerwach ŁKSu w II lidze, dlatego warto inwestować w rezerwy 

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja bym tez strzelil tego gola, nawet lepiej, bo mam wiekszy brzuch

strzal lecacy obok bramki i gosc dostal w brzuch.
jaRo - Woś i tak był razem ze Skrobaczem na kontrakcie. mam nadzieje, ze jego wyplata nie wzrosla o wiecej niz symboliczna kwote.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Całe szczęście 1:1. I niech tak zostanie.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
czemu?
niech dostana w leb i beda jeszcze bardziej zbici mentalnei niz my.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A może dobrze, żeby zremisowali, poczują się zbyt pewnie i dostaną oklep. W sumie oba scenariusze mogą potoczyć się różnorako dla nas. Jakby tak dostali 1:4, to nasi pomyślą, że grają z jeszcze większymi lojtkami i wiadomo jak się to skończy.
-
- Kontakt:
Spoko, ale jednak nadaje się ktoś z tych rezerw do składu pierwszego zespołu, czego nie można powiedzieć o nas. Na razie

Chętnie bym zamienił Szczepana na Tejana, szybszy, silniejszy, lepszy technicznie, daje dużo więcej możliwości w ofensywie. Ogólnie ŁKS nie wygląda źle, gra na chaos jak my, ale zapierdalają, potrafią odebrać piłkę dość wysoko i regularnie zagrażają bramce cwelki a nie tak jak my, raz na 15 minut i to tylko w jednej połowie.
Ostatnio zmieniony 10 gru 2023, o 16:46 przez Mavo1920, łącznie zmieniany 1 raz.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no skoro graja sobie w 2 lidze to na pewno.Mavo1920 pisze: ↑10 gru 2023, o 16:28
Spoko, ale jednak nadaje się ktoś z tych rezerw do składu pierwszego zespołu, czego nie można powiedzieć o nas. Na razie![]()
u nas tez duza czesc kadry robi wlasnie ten przeskok...
swoja droga ogladalem z ich dwa mecze. to widac tam indywidualny potencjal, slabe wyniki wiaza sie raczej z niedopowiedzialnoscia charaktrerystyczna dla mlodziezy.
nawet 3 czy 4 liga to poziom, ktory moze byc jakas weryfikacja.
nasza okregowka to moze byc tylko weryfikacja negatywna.
-
- Kontakt:
Ja cały czas myślę że z naszej drużyny można wycisnąć więcej i się utrzymać. My mamy 9 remisów, sami wiemy ile z tych meczy można było wygrać poprzez np. wcześniejsze zmiany, lub zmianę ustawienia w ostatniej chwili. Musi przyjść ktoś kto ma doświadczenie w zarządzaniu kryzysem i doświadczenie w grze w ekstraklasie. Z pełnym szacunkiem do trenera Wosia on pracował przez wiele lat z trenerem Skrobaczem więc jest to logiczne że ciężko mu będzie mieć inne spojrzenie na drużynę czy też znaleźć jakieś nieoczywiste rozwiązania. Co jest optymistyczne i pokazały ostatnie tygodnie ta liga jest nieprzewidywalna i każdy może wygrać z każdym.
- Rickenn10
- Kontakt:
A ja tam uważam że oni potrafią więcej niż widzimy. Akcja na 2-2 teraz była wręcz wzorowa co pokazuje że potrafią zagrać kilka szybkich podań i rozklepac linie obrony przeciwnika. To świadczy o tym że są źle zarządzani przez kierownika czyt. Wosia.
Są wystraszeni i nie wierzą w swoje umiejętności.
Sam jestem kierownikiem u siebie w pracy i uwazam że ma to wspólne cechy. Tymi chłopami trzeba po prostu mądrze zarządzic i odpowiednio motywować. Ich postawa mówi nam zupełnie co innego.
Więc ja jestem zdania że trener z prawdziwego ,,T,, mógłby wiele zmienić. Tylko żeby to się wydarzyło to jeszcze szef kierownika musi chcieć.
-
Szkoda że ta "Niebieska rodzina " działa tylko w jedną stronę ,taki pan Woś przecież doskonale wie że już nic z nich nie wykrzesa więc jak dobro Ruchu ma w sercu powinien sam podać się do dymisji
-
- Kontakt:
Dokladnie, natomiast zwolnienie powinno isc ze strony zarzadu, dyrektora sportowego. Tryner se moze trynowac, mo kontrakt, a noz zaskoczom. Taki Skrobacz tyz wiedziol, ze druzyna wyglondo fatalnie a liczyl na jakies serie z cienkimi. Jak mie szef niy poradzi op***dolic to po co mom sie som biczowac?
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Kontakt:
Dlatego troche spapraliśmy sprawę. Woś powinien być tymczasowym, do końca roku, a jeżeli by odpalił, to zostałby pierwszym na stałe, jeżeli nie, w zimie szukamy nowego. A tak, zagraliśmy va banque i jak na razie dobrze na tym nie wychodzimy, bo drużyna raczej notuje regres, przede wszystkim taktyczny. Brak pomysłu na grę, chaos w rozegraniu, gramy jak przestraszeni. Dziś ŁKS pokazał jaja i jak na ich standardy zagrali super mecz, z podniesioną głową. U nas taktycznie jest wielki marazm, a mentalnie jeszcze większy.
- cisiu
- Kontakt:
Ciuu legua w drugi połowie miała 5-6 sytuacji kaj powinno wlecieć, kupa szczęścia nic wjyncy.Mavo1920 pisze: ↑10 gru 2023, o 18:54Dlatego troche spapraliśmy sprawę. Woś powinien być tymczasowym, do końca roku, a jeżeli by odpalił, to zostałby pierwszym na stałe, jeżeli nie, w zimie szukamy nowego. A tak, zagraliśmy va banque i jak na razie dobrze na tym nie wychodzimy, bo drużyna raczej notuje regres, przede wszystkim taktyczny. Brak pomysłu na grę, chaos w rozegraniu, gramy jak przestraszeni. Dziś ŁKS pokazał jaja i jak na ich standardy zagrali super mecz, z podniesioną głową. U nas taktycznie jest wielki marazm, a mentalnie jeszcze większy.
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------