Sezon 2023/2024
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sezon 2023/2024
Czyli Zieliński u nas
?

-
- Kontakt:
Tarasiewicz,Zieliński,Fornalik ...Kto jeszcze ?
Dajcie spokój już z tymi trenerami z dawnej epoki.
Czy ma ktoś jeszcze numer do Łukasza Berety ?
Gość objął drużynę Ruchu w najgorszym czasie,w historii Ruchu i potrafił to wszystko jakoś poukładać z byle czego,a później mu podziękowano,bo stwierdzono ,że się nie nadaje ( na wyższe ligii).
Ciekaw jestem gdzie bylibyśmy z tym trenerem dzisiaj ?
W czym lepszy był od niego Skrobacz ,czy obecnie Woś ?
Każdy z nich miał prawo wyboru zawodników do kadry i dostał gotowy produkt.
Berata z niczego stworzył podwaliny drużyny która miała być tylko uzupełniana i było by wszystko OK ...
Gość objął drużynę Ruchu w najgorszym czasie,w historii Ruchu i potrafił to wszystko jakoś poukładać z byle czego,a później mu podziękowano,bo stwierdzono ,że się nie nadaje ( na wyższe ligii).
Berata z niczego stworzył podwaliny drużyny która miała być tylko uzupełniana i było by wszystko OK ...
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie no, ale że ktoś nieironicznie zaproponuje Beretę w 2024 roku gdy nadal gramy w ekstraklasie to ja się nie spodziewałem xD
-
- Kontakt:
No widzisz.To cię zaskoczyłem.XDDD...
-
- Kontakt:
Jeżeli ty to piszesz na poważnie to przepraszam ale nie zrozumiałem sarkazmu.RoMiko77 pisze: ↑10 gru 2023, o 12:31Tarasiewicz,Zieliński,Fornalik ...Kto jeszcze ?
Po pierwsze to Beretę nikt nie wyrzucał z posady tylko on sam zrezygnował bo nie chciał podpisać nowej umowy z 3 miesięcznym wypowiedzeniem, którą podpisali inni pracownicy.
Po drugie nie miał ( nie ma ) licencji UEFA PRO.
Po trzecie nie porównuj do Skrobacza, kogoś kto przed Nami trenował co najwyżej drużyny z okręgówki bo tym względem Skrobacz to Pan Trener.
-
- Kontakt:
Co nie zmienia faktu,że obecnie Bereta jest w trakcie robienia w/w licencji.I podjął pracę w Szombierkach.Na tym samym kursie byli obecni Bella,Dziółka,Feio,Gierczak ,Grzyb i jeszcze wiele nazwisk młodych trenerów którzy będą stanowić o sile naszej rodzimej kopanej przez najbliższe lata.Moim zdaniem zacne grono się tam zebrało.
Napisałem to w kontekście tego ,że mieliśmy już gościa który chciał,chce nadal się rozwijać,a ugrzęźliśmy w tzw.układzie wodzisławskim.Tzw.tercet wzajemnej adoracji.
Mi osobiście dobro klubu jest na 1 miejscu i obecny marazm skłania do różnych refleksji.
No to i między innymi przypomniałem sobie kto nas wtedy uratował i mam do tego gościa wielki sentyment.
Nie każdy musi tak to postrzegać.
Co do Skrobacza to trener na max 1 Ligę i wyższego pułapu nie osiągnie.Niestety.Back to the OLD SHOOL to już nie tu i teraz.
Napisałem to w kontekście tego ,że mieliśmy już gościa który chciał,chce nadal się rozwijać,a ugrzęźliśmy w tzw.układzie wodzisławskim.Tzw.tercet wzajemnej adoracji.
Mi osobiście dobro klubu jest na 1 miejscu i obecny marazm skłania do różnych refleksji.
No to i między innymi przypomniałem sobie kto nas wtedy uratował i mam do tego gościa wielki sentyment.
Nie każdy musi tak to postrzegać.
Co do Skrobacza to trener na max 1 Ligę i wyższego pułapu nie osiągnie.Niestety.Back to the OLD SHOOL to już nie tu i teraz.
-
Piast wygrał na Lechu czyli kolejna drużyna nam ucieka .
-
- Kontakt:
Bereta wysoko fruwał. Myślę, że gdyby został to z Chorzowa by spokojnie dojrzał Bałtyk.
Co do meczu Lecha z Piastem widzieliście reakcje zawodników po faulach w polu karnym, których w sumie nawet nie było? U nas nie ma drużyny i zadaniem działaczy jest ją zbudować. Obawiam się, że wszystko zawaliło się w momencie, kiedy odszedł Janoszka.
Co do meczu Lecha z Piastem widzieliście reakcje zawodników po faulach w polu karnym, których w sumie nawet nie było? U nas nie ma drużyny i zadaniem działaczy jest ją zbudować. Obawiam się, że wszystko zawaliło się w momencie, kiedy odszedł Janoszka.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Po pierwsze to należy zadać temu zarządowi pytanie dlaczego zespół został rozwalony w drobny mak? Myśmy przeciskali mecze w I lidze w większości dzięki temu że był zespół. Dziś mamy 11 przypadkowych ludzi na boisku i amatora na ławce. Ktoś jednak nad tym wszystkim powinien panować. U nas dziś jest rozpiździel...
nigdy nie jest za późno
- to jo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jo Bych jeszcze dodoł jebanie Bieleckiego ,bramakrza który nos wprowadzić do ekstraklapy !!!! przez SWOICH kibicow, że je ruby.
Ale to nie nowość ,w trudnych chwilach wyłażą marudy z nory i je*** wszystkich od lewa do prawa.
Ekipa podwyższonego Ryzyka
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tu nie ma co patrzec w ten sposob. W tabele tez nie ma co patrzec.40 punktow da nam na 99% utrzymanie. My musimy zateudnic kogos kto ugra w 15 kolejkach 25-28 pkt (zaleznie od wyniku z LKS-em) czyli na poziomie czolowki.
Na jesien punktowalo tak 6 zespolow: Slask, Legia, Lech, Rakow, Jaga i Pogon.
Good luck nowy trenerze.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bielecki. Wydawał się objawieniem i niezagrożoną pozycja w zespole. Wydawał się, ale nie był w stanie utrzymać wagi, co na tym poziomie, trzeba nazwać skandalem. Chyba, że jest to sprawa zdrowotna, niezależna od bramkarza. Fest szkoda synka.
-
- Kontakt:
W zimę zacząć od trenera a nie wuefisty. Drugi krok to bramkarz młodzieżowiec do gry na już. Potem obrona i dalej.
nigdy nie jest za późno
- Rickenn10
- Kontakt:
A ja jestem przekonany że zmiany trenera nie będzie.
W zarządzie nikt nie ma jaj i pisze to z premedytacją że może to ktoś przeczyta i zrobi nam na złość i go zmieni
W zarządzie nikt nie ma jaj i pisze to z premedytacją że może to ktoś przeczyta i zrobi nam na złość i go zmieni

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No i ŁKS wygrywa.