Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin - 08.12.2023 g. 18:00
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin - 08.12.2023 g. 18:00
Wynik to wynik, nic nie zmienia. U nas nie ma gry, jest kopanie piłki. Jak dzieci we mgle. 4 miesiące zniwelowaly cały impet odbudowy. Nie ma radości, nie ma pasji, nie ma wiary w powodzenie. Zagubiony zarząd, zagubiony trener, zagubieni piłkarze. Błędy, błędy i jeszcze raz błędy. Przewodnik się stracił, wycieczka zabłądziła...
nigdy nie jest za późno
-
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A Wy dalej swoje. Przecież to głównie, jego wina. To on ich trenował, ustawiał i zatwierdzał transfery. Jak mówiłem, że to głupota, żeby Skrobacza na eklapę zostawić, to wielu mówiło, że się mylę. A jednak nie. Przecież on się uczył kosztem Ruchu. Teraz macie za trenera jego wafla, zastępcę. Szkoda gadać. Smutne to wszystko fest.
- KevinMitnick
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
^^^
To nie jest tylko wina Skrobacza tylko całego sztabu trenerskiego i chopa co się przyuczo na Dyrektora Sportowego bo ktoś wyławiał te "perły" z rynku
To nie jest tylko wina Skrobacza tylko całego sztabu trenerskiego i chopa co się przyuczo na Dyrektora Sportowego bo ktoś wyławiał te "perły" z rynku
-
- Kontakt:
[Login ON]
No ale dziś można powiedzieć że punkt zdobyty a nie stracone dwa
Gdzieś trzeba szukać pozytywów
eeee nie było tak zimno (na Śląskim nie wieje)
[Login OFF]
No ale dziś można powiedzieć że punkt zdobyty a nie stracone dwa
Gdzieś trzeba szukać pozytywów

eeee nie było tak zimno (na Śląskim nie wieje)
[Login OFF]
-
- Kontakt:
Jeśli nie chcecie meczu wygrać to musicie go zremisować
To jest nasza taktiku
To jest nasza taktiku
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
O ile sam mecz w naszym wykonaniu kolejny raz bardzo słaby, to jednak wiadomo, że jak się odrabia, a nie jak ostatnio z Koroną i Craxą, to jednak odczucie jest dużo lepsze.
Może też trochę w głowach zawodników to pomoże, bo te bramki nasze poprzedziły trochę odważniejsze decyzje obrońców. Przed pierwszą Kasolik poszedł niby koślawie po skrzydle, ale wywalczył stały fragment, a przy drugim Bartolewski też może i przypadkowo, ale doskoczył, odzyskał i gracze Zagłebia już trochę myśląc o wyjściu nagle zostali zaskoczeni i gdzieś było trochę wolnego więcej, które świetnym strzałem wykorzystaliśmy.
Zagłębie zdecydowanie lepszym zespołem jest z mocniejszą kadrą dlatego gdyby patrzeć tylko przez pryzmat tego meczu było powiedzmy ok, ale samymi remisami to my raczej się bardzie pogrążamy na dole niż odrabiamy straty.
Dlatego z Łks-em tylko 3 punkty.
Nie wiem co dzisiaj się działo z Kozakiem bo tyle błędów prostych ile on zrobił w tym meczu to chyba we wcześniejszych wszystkich mu się nie przydarzyło.
Zapowiadane w czasie na szpil wyciąganie wniosków dlaczego tak wyglądają pierwsze połowy i poczatki w naszym wykonaniu jak widać nie wiele dały.
Może też trochę w głowach zawodników to pomoże, bo te bramki nasze poprzedziły trochę odważniejsze decyzje obrońców. Przed pierwszą Kasolik poszedł niby koślawie po skrzydle, ale wywalczył stały fragment, a przy drugim Bartolewski też może i przypadkowo, ale doskoczył, odzyskał i gracze Zagłebia już trochę myśląc o wyjściu nagle zostali zaskoczeni i gdzieś było trochę wolnego więcej, które świetnym strzałem wykorzystaliśmy.
Zagłębie zdecydowanie lepszym zespołem jest z mocniejszą kadrą dlatego gdyby patrzeć tylko przez pryzmat tego meczu było powiedzmy ok, ale samymi remisami to my raczej się bardzie pogrążamy na dole niż odrabiamy straty.
Dlatego z Łks-em tylko 3 punkty.
Nie wiem co dzisiaj się działo z Kozakiem bo tyle błędów prostych ile on zrobił w tym meczu to chyba we wcześniejszych wszystkich mu się nie przydarzyło.
Zapowiadane w czasie na szpil wyciąganie wniosków dlaczego tak wyglądają pierwsze połowy i poczatki w naszym wykonaniu jak widać nie wiele dały.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Czyli rozwiązać klub ? Wszystkich wy***ać? To podaj kto zamiast nich? Konkretnie?Bialy pisze: ↑8 gru 2023, o 19:22Sory, ale u mnie już szambo wyebalo. Podziwiam wszystkich tych co siedzą tam dziś na stadionie. Kochać klub to jedno, ale tych patalachów co w nim są już nie koniecznie.
Po tym meczu do wyebania powinien być cały sztab "trenerski" o ile trenerskim idzie to nazwać. I druga sprawa wszyscy Ci co odpowiadają za obecną sytuację. Siemianowski i Stokłosa też. Zaczyna to wszystko je*** na kilometr. Krąg wzajemnej adoracji i klepania się po du***, że wszystko jest dobrze.
-
Nie wszystkich, ale odpowiedzialność za stan rzeczy napewno powinien na swoje bary wziasc Stokłosa ,ale hu* ,wysłali go na kurs dyr sportowego i jakoś to będzie 
Jak niema kto za niego czy za kolwiek innego tzn że nie nadajemy się do tej ligi trzeba wy***rdalać i uczyć się tego na nowo.

Jak niema kto za niego czy za kolwiek innego tzn że nie nadajemy się do tej ligi trzeba wy***rdalać i uczyć się tego na nowo.
Ostatnio zmieniony 8 gru 2023, o 21:13 przez COBRA, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rickenn10
- Kontakt:
Przede wszystkim szacunek dla tych 10 000 dziś na stadionie nie wiem jakim cudem to się stało no ale
Można było odczuć dziś już inne emocje niż jeszcze na Radomiaku czy Koronie jakoś tak dzisiaj coś pękło i mi osobiście dzisiaj tych chłopaków było zwyczajnie szkoda...
Będę powtarzał jak mantrę... Feliks do pierwszego składu!
Julek niech nie czaruje tylko strzela bez zastanowienia, po prostu.
Nie powiem jestem zaskoczony że dali radę wyciągnąć ten wynik w 4 minuty. Widać że chłopaki są wycofani i się boją. Więc drugi temat to PSYCHOLOG NA JUZ !!!
Brawa po meczu widać że szczere. Mecz z ŁKS wygrać żeby pozytywnym akcentem zakończyć ten rok.
Im zależy ale problem leży gdzieś indziej. I mamy trochę ponad 2 miesiące by ten problem jakoś rozwiązać.

Można było odczuć dziś już inne emocje niż jeszcze na Radomiaku czy Koronie jakoś tak dzisiaj coś pękło i mi osobiście dzisiaj tych chłopaków było zwyczajnie szkoda...
Będę powtarzał jak mantrę... Feliks do pierwszego składu!
Julek niech nie czaruje tylko strzela bez zastanowienia, po prostu.
Nie powiem jestem zaskoczony że dali radę wyciągnąć ten wynik w 4 minuty. Widać że chłopaki są wycofani i się boją. Więc drugi temat to PSYCHOLOG NA JUZ !!!
Brawa po meczu widać że szczere. Mecz z ŁKS wygrać żeby pozytywnym akcentem zakończyć ten rok.
Im zależy ale problem leży gdzieś indziej. I mamy trochę ponad 2 miesiące by ten problem jakoś rozwiązać.
-
- Kontakt:
Psycholog sportowy! To jest klucz do rozwiązania problemów. Oni są tak wystraszeni, że to przechodzi ludzkie pojęcie. Głowa głowa i będzie dobrze.
- karol fryna
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wyciągając z 0:2 troszkę rozgrzali mnie i innych na tym zimnie.
Pierwsza połowa dramat - żeby nie umieć wyjść z własnej połowy to jest parodia. Laga do przodku i może Szczepek coś zrobi.
Dziś najsłabszy mecz Kozaka.
Nie mamy umiejętności to powinnismy nadrabiać zaangażowaniem a to znaczna cześć meczu gramy w chodzonego.
Zagłębie szczególnie w I połowie jechali nami jak z młodymi.
Jak poczuli my krew to z tego chaosu coś zaczęło się tlić ale potrzeba tego więcej.
W Łodzi po 3 pkt
Pierwsza połowa dramat - żeby nie umieć wyjść z własnej połowy to jest parodia. Laga do przodku i może Szczepek coś zrobi.
Dziś najsłabszy mecz Kozaka.
Nie mamy umiejętności to powinnismy nadrabiać zaangażowaniem a to znaczna cześć meczu gramy w chodzonego.
Zagłębie szczególnie w I połowie jechali nami jak z młodymi.
Jak poczuli my krew to z tego chaosu coś zaczęło się tlić ale potrzeba tego więcej.
W Łodzi po 3 pkt
"Ruch nas rozjechal jak walec, zmiazdzyl, upokorzyl, rozdeptal."
-
- Kontakt:

Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280