Działania marketingowe

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
COBRA

Re: Działania marketingowe

#7261 Post autor: COBRA » 26 lis 2023, o 11:33

Ostatnio bez nadruku nawet L nie było na Aks

pko
Kontakt:

#7262 Post autor: pko » 26 lis 2023, o 12:49

[loginON]
Jakość produktów ostatnimi czasy słaba, a o wzornictwie nie mówiąc
Zauważyłem też że ciuchy w innych kolorach niż niebieski gatunkowo wydają się być lepsze (znajomi woleli wybrać czorne treski)
[loginOFF]

COBRA

#7263 Post autor: COBRA » 26 lis 2023, o 18:57

Nie wiem czy odpowiedni temat ale chyba tak który podsumowuje sytuację w jakiej jesteśmy ,niewiem czy się śmiać czy płakać .
Córka zapomniała czapki jechaliśmy autobusem nie było czasu żeby się wracać po nią gadamy kupimy na stoisku będziesz mieć już na następne mecze wszystko pięknie ładnie podchodzimy pod stoisko klubowe i co ,NIE MA CZAPEK 😱Koniec listopada oni czapek nie mają 😂
Wszystko zwięźle i na temat, nazot tam kaj nasze miejsce extraklasa nam odjechała i to nie tylko sportowoi to tyle ,miłej niedzieli!

tynbydziedobry
Kontakt:

#7264 Post autor: tynbydziedobry » 26 lis 2023, o 19:08

COBRA pisze:
26 lis 2023, o 18:57
Nie wiem czy odpowiedni temat ale chyba tak który podsumowuje sytuację w jakiej jesteśmy ,niewiem czy się śmiać czy płakać .
Córka zapomniała czapki jechaliśmy autobusem nie było czasu żeby się wracać po nią gadamy kupimy na stoisku będziesz mieć już na następne mecze wszystko pięknie ładnie podchodzimy pod stoisko klubowe i co ,NIE MA CZAPEK 😱Koniec listopada oni czapek nie mają 😂
Wszystko zwięźle i na temat, nazot tam kaj nasze miejsce extraklasa nam odjechała i to nie tylko sportowoi to tyle ,miłej niedzieli!
ważne, że szaliki dociepli które znikną za tydzień i tyle ich widziano przez najbliższe dwa lata :)

kru30
Kontakt:

#7265 Post autor: kru30 » 27 lis 2023, o 15:33

No, proszę ja was, bilety 20% taniej na Zagłębie do końca listopada. Podejrzewam z czego wynika takie działanie marketingowe. Hmm black week to tylko przykrywka? Ktoś obawia się o frekwencję?

arcio
Kontakt:

#7266 Post autor: arcio » 27 lis 2023, o 15:35

Kolejna akcja spóźniona ale dobre i to
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#7267 Post autor: jajo » 27 lis 2023, o 15:38

kru30 pisze:
27 lis 2023, o 15:33
No, proszę ja was, bilety 20% taniej na Zagłębie do końca listopada. Podejrzewam z czego wynika takie działanie marketingowe. Hmm black week to tylko przykrywka? Ktoś obawia się o frekwencję?
ale myslisz, ze odkryles jakis spisek?
kazdy co potrafi dodac 2 do 2 to wie o co chodzi.
jak to mieli zareklamowac? "ch*** gromy, to mocie taniej"?

przy obecnych wynikach niestety sytuacja jest taka, ze jak dadza rabat, to zle ze dali. zas jak nie dadza, to zle ze nic nie robia.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

disu
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#7268 Post autor: disu » 1 gru 2023, o 21:51

Ja nie wiem, co jest nie tak z tym marketingiem, ale widzę, że tu już nie tylko kwestia organizacyjna, jak i czynnik ludzki wchodzi w grę. Zamówiłem taką oto kurtkę jak ze zdjęcia, gdzie pięknie wygląda na naszym obrońcy Konradzie:

https://www.sklep.ksruch.com/pl/p/KURTK ... geNumber=1

Otrzymuje powiadomienie (po prawie tygodniowym oczekiwaniu), że jest do odbioru. Pędze do paczkomatu, przychodzę do domu, otwieram, zakładam. Myślę sobie, coś nie pasuje. Ledwo się mieszczę, a kilogramów mi nie przybyło, wręcz odwrotnie. Rozpinam, spoglądam, wzór też jakiś inny. Patrzę na metkę: FINLAND WOMAN 5095.

Tak. Otrzymałem damską kurtkę, choć zamawiana była męska. Dostałem takie... COŚ.

https://ibb.co/DgvrWJN
https://ibb.co/Tm8TXnX

Czy ktoś może mi ku*** powiedzieć, co się dzieje? Bo naprawdę ch** mnie strzela, jak czytam tu opinie innych ludzi, którzy nie mogą zareklamować odprasowanego herbu, albo dostać treski w rozmiarze XXL.

Słuchajcie, jeśli macie problemy, to ja mam teraz 2 tygodnie wolnego. Ba, w poniedziałek idę odebrać bryle na Wolce. Pomogę Wam przeczytać metki, ogarnąć mejle do klientów, pomogę rozróżnić ubranie damskie od męskiego, za darmo, tak charytatywnie, dołożę te cegiełkę, bo to co się wyprawia w tym klubie i we wszystkich jego aspektach jest już nie smutne, a żenujące...

Awatar użytkownika
MakeRson
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#7269 Post autor: MakeRson » 2 gru 2023, o 11:48

disu pisze:
1 gru 2023, o 21:51
Czy ktoś może mi ku*** powiedzieć, co się dzieje? Bo naprawdę ch** mnie strzela, jak czytam tu opinie innych ludzi, którzy nie mogą zareklamować odprasowanego herbu, albo dostać treski w rozmiarze XXL.
To o mnie :P w moim przypadku, to chyba już zrezygnowali z jakiegokolwiek kontaktu, jak trzeci raz im wysłałem zdjęcia. Do 15 listopada na bieżąco podbijałem mejla z problemem, ale się poddali i już nawet nie raczą odpisać. Mogę z czystym sumieniem napisać, że skutecznie mnie wyleczyli z wydawania pieniędzy na Ruch.
Niebieskie Mysłowice

pedro-sbl
Kontakt:

#7270 Post autor: pedro-sbl » 2 gru 2023, o 12:00

MakeRson pisze:
2 gru 2023, o 11:48
disu pisze:
To o mnie :P w moim przypadku, to chyba już zrezygnowali z jakiegokolwiek kontaktu, jak trzeci raz im wysłałem zdjęcia. Do 15 listopada na bieżąco podbijałem mejla z problemem, ale się poddali i już nawet nie raczą odpisać. Mogę z czystym sumieniem napisać, że skutecznie mnie wyleczyli z wydawania pieniędzy na Ruch.
Przejdz sie na tyn tref z zarzadem i pokoz im ta treska. To jest je***y skandal tak traktowac kibicow przez wlasny klub. Niy poradzom ogarnonc prostych spraw niych sprzedowajom gardiny na facebooku.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

disu
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#7271 Post autor: disu » 2 gru 2023, o 12:07

MakeRson pisze:
2 gru 2023, o 11:48
disu pisze:
Jak mówimy o skutecznym wyleczeniu z wydawania pieniędzy, to jest jeszcze kwestia jakości tych ciuchów, tutaj powiem w szczególności o szalikach. Jeszcze niedawno były one grube, zrobione z bawełny i z naprawdę niewielkim dodatkiem jakiegoś materiału lepiej rozszerzalnego, np. elastanu czy poliestru. Przez krótki okres zdarzyło mi się pracować w odzieżówce. Te, które obecnie są w sprzedaży to jest porażka.

Zaczyna się mecz, każdy stoi z szalem w ręce ku górze, by go jak najwidoczniej pokazać, a ten co? Już w połowie zaczyna się dziwnie wygniatać, bo ma tak ku***sko źle zrobione szwy i tak dupiaty materiał, że zaczyna się rolować.

Jeśli tak ma wyglądać każdy aspekt naszego profesjonalnego klubu, to już wolę kupić sobie bazową kurtkę i zapłacić te grosze, żeby mi zrobili herb Ruchu czy inny napis po swojemu. Tam bynajmniej nie odklei się prasówka, a szalik będzie się trzymał do hymnu tak, jak powinien.

Awatar użytkownika
Rickenn10
Kontakt:

#7272 Post autor: Rickenn10 » 2 gru 2023, o 12:45

🔜 Za równą dobę rozpoczniemy ostatni wyjazdowy mecz Niebieskich w 2023 roku ⚽
W klubie już zapomnieli że jedziemy do łodzi jeszcze za 2 tygodnie na mecz z ŁKSem.
Co za wstyd...

Awatar użytkownika
MakeRson
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#7273 Post autor: MakeRson » 2 gru 2023, o 13:14

Może wiedzą więcej niż My :hyhy:
Niebieskie Mysłowice

disu
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#7274 Post autor: disu » 2 gru 2023, o 13:17

A oto obraz naszej sytuacji w klubie na każdej płaszczyźnie:

https://ibb.co/S74jpmm

orbiter
Kontakt:

#7275 Post autor: orbiter » 2 gru 2023, o 13:18

Rickenn10 pisze:
2 gru 2023, o 12:45
🔜 Za równą dobę rozpoczniemy ostatni wyjazdowy mecz Niebieskich w 2023 roku ⚽
W klubie już zapomnieli że jedziemy do łodzi jeszcze za 2 tygodnie na mecz z ŁKSem.
Co za wstyd...
Czytając wypowiedzi Naszych kibiców odnośnie marketingu to ma się wrażenie, że tam już nie ma kierownictwa, a rządzą - "po awansie" - asystenci.
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska

Arena C6

ODPOWIEDZ