Dawać go do klubu na motywatora!
Ruch na Stadionie Śląskim
- Rickenn10
- Kontakt:
-
Re: Ruch na Stadionie Śląskim
9500 dopiero teraz wg klubu!
- Rickenn10
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie chcą dać licznika z biletami, przynajmi dobrze, że jest Rickennn10 

- Rickenn10
- Kontakt:

Patrząc na nasz marazm można powiedzieć że to i tak sztos jak na 5dni przed meczem.
-
- Kontakt:
Od soboty z krótkimi przerwami leje deszcz dzień i noc, mam nadzieję że ktoś to kontroluje i w niedzielę nie będzie niespodzianki
-
- Kontakt:
-
Jemu chodzi o murawa
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To jest jakiś fenomen

Będzie 15 koła, co na Sląskim jest NIC może, ale taka frekwencja, przy takiej grze, miejscu w tabeli, zamieszaniu z trenerem itp to naprawdę fenomen.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
wybieram się z rodziną w niedzielę na mecz, jak tam jest u was z nienawiścią do barw Korony Kielce, można normalnie wejść na stadion w szalikach czy od razu dostaniemy oklep?
będziemy siedzieć razem z wami, dzieciakowi kupię szalik Ruchu na pamiątkę bo lubimy jeździć na mecze po Polsce i wspominać wycieczki
będziemy siedzieć razem z wami, dzieciakowi kupię szalik Ruchu na pamiątkę bo lubimy jeździć na mecze po Polsce i wspominać wycieczki
-
- Kontakt:
nie wiem czy to na serio czy nie, ale z tego co wiem macie raczej w dobrym kierunku stosunki z żabolami no więc sobie odpowiedzCKrulez pisze: ↑23 lis 2023, o 21:53wybieram się z rodziną w niedzielę na mecz, jak tam jest u was z nienawiścią do barw Korony Kielce, można normalnie wejść na stadion w szalikach czy od razu dostaniemy oklep?

-
- Kontakt:
tynbydziedobry pisze: ↑23 lis 2023, o 21:55nie wiem czy to na serio czy nie, ale z tego co wiem macie raczej w dobrym kierunku stosunki z żabolami no więc sobie odpowiedzCKrulez pisze: ↑23 lis 2023, o 21:53wybieram się z rodziną w niedzielę na mecz, jak tam jest u was z nienawiścią do barw Korony Kielce, można normalnie wejść na stadion w szalikach czy od razu dostaniemy oklep?
będziemy siedzieć razem z wami, dzieciakowi kupię szalik Ruchu na pamiątkę bo lubimy jeździć na mecze po Polsce i wspominać wycieczkimnie osobiście tam jeden kij, ale baranów nie brakuje
ja tam się nie znam na waszych kosach, dam sobie jednak spokój z szalikami skoro są jakieś animozje, a na stadionach byłaby wyższa frekwencja gdyby nie te wasze walki w kisielu i obawy normalnych ludzi przed mordobiciem, tak będę na meczu, a wcześniej w planetarium, taka sobie zrobiliśmy wycieczkę, zobaczyć Stadion Śląski po przebudowie i mecz
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
spokoCKrulez pisze: ↑23 lis 2023, o 22:06tynbydziedobry pisze: ↑23 lis 2023, o 21:55nie wiem czy to na serio czy nie, ale z tego co wiem macie raczej w dobrym kierunku stosunki z żabolami no więc sobie odpowiedzCKrulez pisze: ↑23 lis 2023, o 21:53wybieram się z rodziną w niedzielę na mecz, jak tam jest u was z nienawiścią do barw Korony Kielce, można normalnie wejść na stadion w szalikach czy od razu dostaniemy oklep?
będziemy siedzieć razem z wami, dzieciakowi kupię szalik Ruchu na pamiątkę bo lubimy jeździć na mecze po Polsce i wspominać wycieczkimnie osobiście tam jeden kij, ale baranów nie brakuje
ja tam się nie znam na waszych kosach, dam sobie jednak spokój z szalikami skoro są jakieś animozje, a na stadionach byłaby wyższa frekwencja gdyby nie te wasze walki w kisielu i obawy normalnych ludzi przed mordobiciem, tak będę na meczu, a wcześniej w planetarium, taka sobie zrobiliśmy wycieczkę, zobaczyć Stadion Śląski po przebudowie i mecz

mi sie tez zdarzylo byc na Waszym stadionie, nie tylko w klatce. nie odczuwalem wtedy jednak potrzeby, zeby epatowac szalikiem.
dla przecietnego kibica Ruchu, Korona jest klubem obojetnym. niemniej w Polsce mamy taki klimat, ze obojetnosc jeszcze nie pozwala na swobodne hasanie w barawach. a oprocz tego jeszcze jest np. fanclub ze Staszowa, czy dwie zgody, gdzie juz ciezko o obojetnosc

wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
dawać na VIPowskie miejsca (trochę droższe) i będzie spokój.CKrulez pisze: ↑23 lis 2023, o 22:06ja tam się nie znam na waszych kosach, dam sobie jednak spokój z szalikami skoro są jakieś animozje, a na stadionach byłaby wyższa frekwencja gdyby nie te wasze walki w kisielu i obawy normalnych ludzi przed mordobiciem, tak będę na meczu, a wcześniej w planetarium, taka sobie zrobiliśmy wycieczkę, zobaczyć Stadion Śląski po przebudowie i mecz
Dla mnie samo Kielce OK, lubie w tamte strony przyjeżdżać. Ale bez szalika

Niebieskie serce od 1988 R.