Ruch na Stadionie Śląskim
-
- Kontakt:
Re: Ruch na Stadionie Śląskim
Dziś rano było przeszło 14 tysięcy wejściówek na szpil z Koroną, teraz właża bo chciołech bilet kupić, a tam 9,5 tysiąca.
-
- Kontakt:
Według rozpiski wariantów niższy od 25.973 (minus goście) jest 17.587 (minus goście). Pytanie czy cofnęliśmy się aż do niego czy to tylko wyłączenie paru sektorów jak na razie. Tak czy inaczej na Koronę frekwencja to może byc i tak między 15, a 18 max, więc może szukamy oszczędności zgłaszając mniejszy wariant.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z Lubinem w piątek 8 grudnia o 18.00.
- Rickenn10
- Kontakt:
Tylko jeszcze nie wiem czy to jeszcze z sektorem gości czy bez niego. Generalnie mi trochę nie pasuje chociaż kto wie.Do starcia z Koroną dojdzie w niedzielę, 26 listopada o godz. 15:00. Do dyspozycji kibiców będą 20 041 miejsc w trzech kategoriach cenowych.
Jeżeli w tym jest sektor gości to sprzedanych jest 6167 biletów a więcej to chyba finalnie karnetów mamy sprzedanych.
Więc narazie jeszcze nie doszedłem co jest A co jest B

-
- Kontakt:
Zamkneli kilka sektorow na gornym pietrze młyna, i chyba cos na wschodniej tez pozamykali.
-
- Kontakt:
niech dają w końcu licznik uprawnionych do wejścia
- Rickenn10
- Kontakt:

Muszę to przeanalizować

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Szkoda.Tyż szału z frekwencją nie bydzie.Jednak wola te niedziele do obiadu niz piatki i poniedzałki.Ale wiem Canal+ ciepie kasa trzeba sie słuchać

29.05.2022 w szatni przed meczem RUCH-MOTOR
T.Foszmańczyk:
"Nie będziemy drużyną o której będą mówić że prawie zrobiła awans bo my go k**** zrobimy!Z Bogiem i po zwycięstwo!Kto wygra mecz?RUCH!
T.Foszmańczyk:
"Nie będziemy drużyną o której będą mówić że prawie zrobiła awans bo my go k**** zrobimy!Z Bogiem i po zwycięstwo!Kto wygra mecz?RUCH!
-
- Kontakt:
Mi się piątki względnie podobają, szczególnie jeśli wygrywamy są początkiem udanego "łikentu" 

"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- 19Wariat20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mogłyby być znacznie lepsze.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Rickenn10
- Kontakt:

Coś zaskakująco dobrze ruszyła ta sprzedaż

Niedziela to jak widać dużo korzystniejszy termin. Już kilka osób które zaprosiłem na pierwszy mecz pyta o mecz z Koroną właśnie gdy teraz w poniedziałek obecne nie były.
-
- Kontakt:
Od jakigoś czasu fundujymy darmowy popcorn bajtlom z sektora rodzinnego na szpilach, terozki my dostali info że Stadion Ślonski mo pretynsje ło to że rozdowomy tyn popcorn za darmo
i naszo akcja z popcornem jest teroz zawieszono. To som richtig sku*****y te co tam na stołkach SŚ siedzom 

Niebieska Holandia!
-
- Kontakt:
Co oni do tego mają w ogóle? Zróbcie popcorn za 1 grosz i akcję jak z zawieszonymi obiadami - przyjdzie się, da się złotówkę i "wykupi" tym samym 100 popcornów i niech se bajtle odbierają.FCNH1920 pisze: ↑16 lis 2023, o 06:25Od jakigoś czasu fundujymy darmowy popcorn bajtlom z sektora rodzinnego na szpilach, terozki my dostali info że Stadion Ślonski mo pretynsje ło to że rozdowomy tyn popcorn za darmoi naszo akcja z popcornem jest teroz zawieszono. To som richtig sku*****y te co tam na stołkach SŚ siedzom
![]()
-
- Kontakt:
Jeśli chodzi o gastro, to z tego co było tutaj pisane reguluje to umowa najmu i obie strony powinny się tego trzymać, ewentualnie jak coś nie funkcjonuje dobrze to wprowadzić zmiany.
Przedmiotem umowy są też akcje marketingowe, a rozdawanie popcornu w sektorze rodzinnym jest akcją marketingową w czystej postaci - precyzyjnie mówiąc są to działania promocyjne.
Wydaje mi się, że jeśli współpraca ma się układać przez 4 lata w interesie SŚ jest zbudowanie stabilnej, wysokiej frekwencji. Trzeba moim zdaniem rozmawiać. Na popcornie świat się nie kończy, a sam SŚ (nie wspominając o zapleczu) ma wielką paletę możliwości wsparcia Sektora Rodzinnego.
Przedmiotem umowy są też akcje marketingowe, a rozdawanie popcornu w sektorze rodzinnym jest akcją marketingową w czystej postaci - precyzyjnie mówiąc są to działania promocyjne.
Wydaje mi się, że jeśli współpraca ma się układać przez 4 lata w interesie SŚ jest zbudowanie stabilnej, wysokiej frekwencji. Trzeba moim zdaniem rozmawiać. Na popcornie świat się nie kończy, a sam SŚ (nie wspominając o zapleczu) ma wielką paletę możliwości wsparcia Sektora Rodzinnego.