Niy zamarznie bo bydom polic Trojakiym calo zima jak to kiedys ktos napisol

Niy zamarznie bo bydom polic Trojakiym calo zima jak to kiedys ktos napisol
to nie jest zbyt śmieszne. Pokolenie Lewandowskiego i Krychowiaka już się dopala, a za nimi nie ma nic. 17-letni alkoholicy i liga, w której jest po dwóch-trzech Polaków w drużynie. W dłuższej perspektywie to zablokuje rozwój ligi, która i tak nigdy nie była nawet średnia.
Malec kończy "karierę"."W życiu każdego człowieka przychodzi taki moment, kiedy trzeba podjąć najlepszą decyzję dla swojego dobra. Piękne chwile i wspomnienia pozostaną ze mną do końca życia. Dziękuję wszystkim, których spotkałem na tej drodze" - napisał lewy obrońca na InstaStory.
Zapowiadał się na solidnego 2ligowego zawodnika, tymczasem przepadł w 3 lidze. Szkoda chłopakaNG1920 pisze: ↑18 gru 2023, o 14:17Malec kończy "karierę"."W życiu każdego człowieka przychodzi taki moment, kiedy trzeba podjąć najlepszą decyzję dla swojego dobra. Piękne chwile i wspomnienia pozostaną ze mną do końca życia. Dziękuję wszystkim, których spotkałem na tej drodze" - napisał lewy obrońca na InstaStory.
NG1920 pisze: ↑18 gru 2023, o 14:17Malec kończy "karierę"."W życiu każdego człowieka przychodzi taki moment, kiedy trzeba podjąć najlepszą decyzję dla swojego dobra. Piękne chwile i wspomnienia pozostaną ze mną do końca życia. Dziękuję wszystkim, których spotkałem na tej drodze" - napisał lewy obrońca na InstaStory.
Użytkownicy przeglądający to forum: PabloB1987 i 54 gości