Sezon 2023/2024
-
- Kontakt:
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sezon 2023/2024
To nie ,, niebieska rodzina '' jest winna naszej sytuacji. Niebieska rodzina nie posiada w swoich szeregach kogoś kto jest w stanie wylozyc konkretna gotówkę i zbudować klub na miare jego historycznej wielkosci.
Dzis bez hajsu nie na szans na zabawe w zawodową pilke nawet na poziomie kiepskiej ekstraklasy.
Na dzis najwiekszym potencjalem tego klubu sa kibice, ale na granie w Ekstraklasie to niestety za malo, chyba ze wśród nas znajdzie sie nowy Filipiak czy Świerczewski.
Kurczak i Bik to nie są ludzie którzy mają Ruch w sercu. Pierwszy to hosztapler a drugi dał sie wydymać poprzedniemu zarządowi i pewnie chetnie pozbyl by się swoich udziałów jak najszybciej tyle, ze nie ma na nie chętnych

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Kontakt:
Uwielbiam takie coś. Jak walniesz ręką w stół to wtedy wszyscy milkną i patrzą na Ciebie...
I tu pojawia się problem, nastaje niezręczna cisza.
Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś tam poszedł i walnął ta pięścią w stół. "Problem" polega na tym, że nawet nie można nikomu odmówić zaangażowania, wszyscy dają z siebie praktycznie wszystko co mogą a ciągle nie możemy pójść do przodu.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Tyczy sie to tyz analizy naszyj gry pod wodzom Skrobacza?scaneRboy pisze: ↑5 lis 2023, o 15:23Uwielbiam takie coś. Jak walniesz ręką w stół to wtedy wszyscy milkną i patrzą na Ciebie...
Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś tam poszedł i walnął ta pięścią w stół. "Problem" polega na tym, że nawet nie można nikomu odmówić zaangażowania, wszyscy dają z siebie praktycznie wszystko co mogą a ciągle nie możemy pójść do przodu.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jeżeli jest "ktoś" kto decyduje kogo mamy mieć w drużynie a kogo nie, jeżeli jest "ktoś" kto decyduje że ten trener jest dobry a inny nie, to może ten "ktoś" powie o co tak naprawdę chodzi zanim znowu staniemy się piłkarską prowincją.scaneRboy pisze: ↑5 lis 2023, o 15:23Uwielbiam takie coś. Jak walniesz ręką w stół to wtedy wszyscy milkną i patrzą na Ciebie...
To raz, a po drugie zrozumiałem, że sugerujesz iż w klubie nie ma osób, które by podjęły radykalne decyzje?
PS. Prośba, możesz mi na pw napisać jak rozwiązałeś moje zgłoszenie posta?
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak tak dalej pójdzie Fornalik będzie wolny .
-
- Kontakt:
Chlopie niy rob nadziei

Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
-
- Kontakt:
A ja bym się w ogóle nie zdziwił jakby to był powolny zjazd trenera fornalika z czołówki. Mam wrażenie że nowoczesny futbol powoli ucieka trenerom starszej daty a kluby dobrze zarządzane potrafią to zrozumieć. Wystarczy posłuchać jak o futbolu mówią szulczek siemieniec myśliwiec szwarga czy Feio. Kompletnie inny świat
-
- Kontakt:
Co by nie zrobić obrona ligi będzie bardzo trudna a nawet niewykonalna ,wymiana piłkarzy , trenera to wszystko kosztuje a tu trzeba by wymienić gdzieś 40 procent składu
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wlasnie dlatego nie pierdneli nawet w Gliwicach.HullCityFC pisze: ↑5 lis 2023, o 14:15Ten LKS to w ogole gra 2x lepiej od nas
U mnie e robocie mom.kibicow chyba wszystkich ekip. Pomijajac napinke to kazdy mi godo ze Ruch jest najslabszy i nie ma szans na utrzymanie. Godali mi to kajs od 5 -6 kolejki.
My patrzymy na to bieobiektywnie. My nie mamy argumentu by zrobic krzywde Radomiakowi, Koronie czy Widzewowi.
i tydzien temu zaprezentowali takie cos z Zabolami, ze to sie w glowie nie miesci.
wszystko pod teze, ze jestemy chujowi. jak my bysmy zagrali taki mecz we Wrocławi to narracja by byla "za styl punkty nie daja. jestesmy ostatnimi frajerami tej ligi"
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Ogląda ktoś Radomiaka?jak gra?
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gliwice byly 4 miesiace temu i juz nawet nie pamietam okolicznosci.jajo pisze:wlasnie dlatego nie pierdneli nawet w Gliwicach.
i tydzien temu zaprezentowali takie cos z Zabolami, ze to sie w glowie nie miesci.
Dzis LKS zagral porzadne spotkanie. Potrafil kreowac i po wyrownaniu szli po druga bramke. W przeciwienstwie do nas tam widze cien nadzieji, ze to zaskoczy...
PS.
Kilka lat temu po takich wynikach byly wizyty w szatni. Dzis nawet nie ma "ku*** mac, Chorzow grac"
-
- Kontakt:
Nie. Nie jesteśmy na FB.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Może Wolski albo Castanieda nie dotrwaja do konca bo maja po zółtku... 3 w sezonie

Ostatnio zmieniony 5 lis 2023, o 19:29 przez west72, łącznie zmieniany 2 razy.
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA