Lech Poznań - Ruch Chorzów / Sobota 04.11.23 Godz 20:00
-
- Kontakt:
Re: Lech Poznań - Ruch Chorzów / Sobota 04.11.23 Godz 20:00
jakby kochał to sam by odpuścił a nie oszukiwał nawet siebie że cokolwiek jeszcze zmieni. nagle romantyzm widzą w 2023 roku w sporcie
Ostatnio zmieniony 4 lis 2023, o 21:55 przez tynbydziedobry, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zawsze będzie mile widziany na trybunachsetnik pisze: ↑4 lis 2023, o 21:52Nie musi ale to jest nasz człowiek i kocha tą drużynę jak my kibice.. Nie bądź zgred jak ta cala reszta malkontentów . Piłkarsko odstajemy i tu nowy trener nie pomoże.Rickenn10 pisze: ↑4 lis 2023, o 21:42Tylko on może zbudować Ruch ? Tys się z choinki urwał ?setnik pisze: ↑4 lis 2023, o 21:40Wyscie sa jebanie ci***!!! To nie jest trener !!!To sa ludzie ! Ruch jest slaby i mega fartem my trafili do ekstraklasy! Skrobacz musi budować dalej tą drużynę , porażki to nauka na przyszłość i tylko on może zbudowac nasz RUCH. Jebnijcie sie w dekle w ci*** bez szkoły!
-
- Kontakt:
Tako padaka ,jak my momy zachęcić kibiców na Śląski jak na to patrzą.W klubie myślą Marcin skończy kurs dyrektora sportowego to będzie lepsze okienko.
- Rickenn10
- Kontakt:
To jest jego praca. Gwarantuje Ci że nie kocha tej drużyny i nie odda wszystkiego za ten klub jak kibice. Ty też swojej pracy nie kochasz i nie jesteś tam z sentymentów tylko żeby zarobić kase.setnik pisze: ↑4 lis 2023, o 21:52Nie musi ale to jest nasz człowiek i kocha tą drużynę jak my kibice.. Nie bądź zgred jak ta cala reszta malkontentów . Piłkarsko odstajemy i tu nowy trener nie pomoże.Rickenn10 pisze: ↑4 lis 2023, o 21:42Tylko on może zbudować Ruch ? Tys się z choinki urwał ?setnik pisze: ↑4 lis 2023, o 21:40Wyscie sa jebanie ci***!!! To nie jest trener !!!To sa ludzie ! Ruch jest slaby i mega fartem my trafili do ekstraklasy! Skrobacz musi budować dalej tą drużynę , porażki to nauka na przyszłość i tylko on może zbudowac nasz RUCH. Jebnijcie sie w dekle w ci*** bez szkoły!
Harpo to dobrze opisał i dał doskonały przykład. Skrobacz jest starej daty a my potrzebujemy kogoś młodego żywego. Przecież nawet tych motywacyjnych gadek jego nie da się słuchac. Tam jest potrzebny ktoś kto spojrzy na to inaczej i nie będzie się bał pi***olnąć ręką w stół. Tak też trzeba.
-
- Kontakt:
Nie ja ani wy na szczęście nie decydujemy kto jest trenerem ,kto ma grać i w jakim ustawieniu. Nie bronie ani trenera bo wg mnie od kilku już meczy wygląda na bezradnego ani piłkarzy bo część nie dojechała do extraklapy. Od tego jest prezes . Jeden sezon to jest ułamek naszej historii i jeśli ma ktoś się nauczyć podejmować decyzje to dajmy Mu szanse.
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Sam nie wiem co powiedziec.
Z jednej strony nie ma gwarancji ze nowy trener coś zmieni a z drugiej, czy może być dużo gorzej?
Na pewno ogromnym problemem są nasze wzmocnienia a w zasadzie ich brak - większość nowych piłkarzy to słabeusze. Z drugiej strony - Miłosz Kozak - świetnie ale co z tego? Liczby ma zerowe.
Nie wiem sam co należy zrobić ale bardzo mi smutno że tak się męczymy. Piłkarze też się męczą. I trener się męczy. I my się męczymy. Pytanie, jak z tego wyjść i czy czekać czy działać teraz?
Z jednej strony nie ma gwarancji ze nowy trener coś zmieni a z drugiej, czy może być dużo gorzej?
Na pewno ogromnym problemem są nasze wzmocnienia a w zasadzie ich brak - większość nowych piłkarzy to słabeusze. Z drugiej strony - Miłosz Kozak - świetnie ale co z tego? Liczby ma zerowe.
Nie wiem sam co należy zrobić ale bardzo mi smutno że tak się męczymy. Piłkarze też się męczą. I trener się męczy. I my się męczymy. Pytanie, jak z tego wyjść i czy czekać czy działać teraz?
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
Limit porażek się wyczerpał.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Nie chcecie co niektórzy zwalniać trenera to pora opuścić Polskość Ruchu i ruszyć po szybkich murzynow
-
- Kontakt:
100% jo miol tako staro femina rozwodniczka z maty co synkow jebala przez 40 minutHarpo pisze: ↑4 lis 2023, o 21:49Radomiak.
OSTATNIA szansa ma trzymanie w miarę kontaktu z drużynami wyżej.
Lech nas pyknie o to stało się faktem-- mamy 9 dni na przygotowanie się ma walmonon3 punkty.
TYLKO 3 pkt żaden remis.
A ektraklasa trenera (i cały sztab szkoleniowy!) przerasta, o czym pisałem już po pierwszych kolejkach. Niestety.
Nie rozumiem skąd ten minimalizm: tylko Skrobacz, bo nikt inny tego nie zmieni.
Absurdalne myslenie: dam przykład beznadziejnej klasy, same tuki i kiepski nauczyciel. BARDZO CZĘSTO zmiana nauczyciela z innym podejściem, z innym nauczaniem powoduje pozytywne efekty, a dzieciaki zaczynają kumać i zdobywać dobre oceny.
Skoro gramy NON STOP TO SAMO, to czemu nie próbować tego zmienić??
A treningi? Byliście ostatnio na treningu naszych??
To samo co rok, dwa, pięć lat temu...
Sztab szkoleniowy do zmiany. CAŁY.

Kompletnie sie niy zgodzom, ze stwierdzieniem, ze awans byl za wczesnie. Zrobili my drugi plac, awansowol drugi nojlepszy manszaft w calyj tyj daremnej lidze. Jak teroz wiemy, z naszym budzetem niy bylo tak zle.
Niy siadly transfery i formula obecnego trynera sie skonczyla. Ino tela.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jakby nie patrzeć...to najlepszy wynik w starciach z Amiką od wielu lot 

- Rickenn10
- Kontakt:
Idealne podsumowanie.To był jednostronny mecz i niech nikogo nie zmyli stosunkowo niski wynik. Ruch przyjechał po remis i to się zemściło. Atakował zbyt małą liczbą zawodników, a niektóre kontrataki można było skwitować jedynie śmiechem. Jedyną poważną interwencję Bartosz Mrozek zaliczył w 89. minucie po strzale Daniela Szczepana.
-
- Kontakt:
To jest w ogóle niewiarygodne jak widać jak jeżdżą na dupach momentami, walczą o piłkę, udaje im się przerywać akcje i przechwytywać bardzo często i...i jak mają piłkę to ją oddają za darmo, bo nie wiedzą co dalej.
Porażka wkalkulowana mimo wszystko i to nic dziwnego. Ale teraz zaczyna się prawdziwe piekło, bo zostały takie tuzy jak Radomiak, Widzew, Korona, Cracovia, Lubin i ŁKS. Jak na ich tle dalej będzie ch***ia z grzybnią i nie będziemy punktować to chyba trzeba zrobić ściepa i ściągnąć Zielińskiego do środka pola i jakiegoś psychologa dla niego, żeby się nie załamał patrząc na kolegów z druzyny
Porażka wkalkulowana mimo wszystko i to nic dziwnego. Ale teraz zaczyna się prawdziwe piekło, bo zostały takie tuzy jak Radomiak, Widzew, Korona, Cracovia, Lubin i ŁKS. Jak na ich tle dalej będzie ch***ia z grzybnią i nie będziemy punktować to chyba trzeba zrobić ściepa i ściągnąć Zielińskiego do środka pola i jakiegoś psychologa dla niego, żeby się nie załamał patrząc na kolegów z druzyny

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Twoja argumentacja, elokwencja i poziom wypowiedzi są na poziomie constanssetnik pisze: ↑4 lis 2023, o 21:40Wyscie sa jebanie ci***!!! To nie jest trener !!!To sa ludzie ! Ruch jest slaby i mega fartem my trafili do ekstraklasy! Skrobacz musi budować dalej tą drużynę , porażki to nauka na przyszłość i tylko on może zbudowac nasz RUCH. Jebnijcie sie w dekle w ci*** bez szkoły!
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Szkoda że Skrobacz sam się nie poda do dymisji byłoby lżej