Lech Poznań - Ruch Chorzów / Sobota 04.11.23 Godz 20:00
-
Re: Lech Poznań - Ruch Chorzów / Sobota 04.11.23 Godz 20:00
W drugiej połowie ich jebiemy 1:3 

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mnie zastanawia jedna rzecz. Przy każdym rożnym dla Ruchu w tym sezonie na asekurację do tyłu idzie ten, który gra najsłabiej w powietrzu- Wójtowicz. Pytanie co on robi w polu karnym jak mamy coś wybronić? Tydzień temu w 3 minucie bramkę strzela jego chlop, dzisiaj to samo. Niech mi ktoś to wytłumaczy..
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Trzeba by Skrobacza zapytać
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ino kto za niego??Rafał19R20 pisze: ↑4 lis 2023, o 20:52Niestety widać różnicę poziomu...
Mimo tego coś kreujemy.. szkoda sytuacji Michalskiego.
Dobry mecz Sadloka, Michalskiego, Szczepana.
Podstawski do zmiany...
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
Nie jesteś mnie w stanie wyprowadzić z równowagi więc luzik. Analiza tu nie jest potrzebna bo gramy aby nie przegrać. Nie ma kim grać na boisku i nie ma ikry na ławce a na zmiany już za późno więc popcorn i chill. Jesteśmy indywidualnie dwie ligi niżej więc co tu pisać jak nawet nasze nadzieje na ex czyli wiosenne transfery grają w rezerwach

nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
Ciagle sie zgrywaja, ciagle analizujom i wyciagaja wnioski. TRZY puste przeloty w ofensywie. Puste podanie wynikajace z braku zrozumienia.
Jedziecie po wojtowiczu, ale czy serio jedyn z nojnizszych zawodnikow powinniyn wychodzic do glowki? To niy jest wina ustawienia? Po za tym dupiato mur byl ustawiony.
Szpilomy jedno i to samo. KOZDY SZPIL JEST TAKI SOM!!!!!!! Calo naszo taktyka w minuta.
1. Piyrwsze minuty totalnie elektryczni.
2. Glupi blad w obronie. Zwykle tor.
3. Brak przytrzymania i rozegrania.
4. Kozak drybling dosrodkowanie.
5. Pol zagrozenia na tor.
Amica cienko w CHUUUUUUUUJ. Podejrzewom, ze tako stal by na takiyj amice prowadzila.
Utrzymac trzon, kiery daja jakos nadzieja w 1 lidze, dokontraktowac kilku, wyczyscic kadra z tych leszczy co my nasciagali i probowac za rok.
Koncz wasc wstydu oszczedz.
Jedziecie po wojtowiczu, ale czy serio jedyn z nojnizszych zawodnikow powinniyn wychodzic do glowki? To niy jest wina ustawienia? Po za tym dupiato mur byl ustawiony.
Szpilomy jedno i to samo. KOZDY SZPIL JEST TAKI SOM!!!!!!! Calo naszo taktyka w minuta.
1. Piyrwsze minuty totalnie elektryczni.
2. Glupi blad w obronie. Zwykle tor.
3. Brak przytrzymania i rozegrania.
4. Kozak drybling dosrodkowanie.
5. Pol zagrozenia na tor.
Amica cienko w CHUUUUUUUUJ. Podejrzewom, ze tako stal by na takiyj amice prowadzila.
Utrzymac trzon, kiery daja jakos nadzieja w 1 lidze, dokontraktowac kilku, wyczyscic kadra z tych leszczy co my nasciagali i probowac za rok.
Koncz wasc wstydu oszczedz.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Najgorsze jest to, ze my wcale nie wygladamy tragicznie. Oprocz strzalu Ba Loui nie dopuszczamy amici do groznych sytuacji, a nawet z przodu udaje sie cos kreowac. Ale co z tego jak popelniamy znowu debilny blad i nie wykorzystujemy bardzo dobrych szans. Teraz wyjdziemy na druga polowe i dostaniemy jeszcze z 2 tory bo pilkarzyki juz beda posrane i na koncu ewentualnie jakos fartowny gol. Ehhhh. wk***ic sie to malo
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No nareszcie ktoś to widzi. Obejrzyjcie se jak on się przesuwa przed naszym polem karnym. Za każdym razem ani to kryje kogoś w polu karnym, ani nie przetnie podania przed polem, ani nie przejmie piłki i zrobi kontrę. Gościu jest dodatkowo słabszy fizycznie niż Starzyński, nie ma mądrości piłkarskiej, nie wie kiedy wyskoczyć wprzód (bo zaraz tam ktoś z Lecha poda, a ten strzeli z dystansu). Sikora za Podstawskiego. Wójtowicz ma grać w ataku do jasnej cholery i tylko tam. Robienie z niego wahadła, czy co to tam Skrobacz kombinuje to jawne niszczenie potencjału zawodnika.Rafał19R20 pisze: ↑4 lis 2023, o 20:52Niestety widać różnicę poziomu...
Podstawski do zmiany...
-
- Kontakt:
Drogi kamraciespyru pisze: ↑4 lis 2023, o 20:53Mnie zastanawia jedna rzecz. Przy każdym rożnym dla Ruchu w tym sezonie na asekurację do tyłu idzie ten, który gra najsłabiej w powietrzu- Wójtowicz. Pytanie co on robi w polu karnym jak mamy coś wybronić? Tydzień temu w 3 minucie bramkę strzela jego chlop, dzisiaj to samo. Niech mi ktoś to wytłumaczy..

Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
np. Sikorakroy pisze: ↑4 lis 2023, o 20:55Ino kto za niego??Rafał19R20 pisze: ↑4 lis 2023, o 20:52Niestety widać różnicę poziomu...
Podstawski do zmiany...
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
- Rickenn10
- Kontakt:
Moze Skrobacz ma symptomy zaniku pamięci i mu się już pi***oli co kto i gdzie ma grać...
- setnik
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie ma co sie pastwić ale zjebiemy sie z tej ligi i tu nawet Ferguson nie pomoze. Gramy na maksa i brakuje niestety.
-
- Kontakt:
W tym szpilu lech by mogl mietla w torze ustawic i wynik bylby taki som. Kompletnie zero zagrozenia.
Tym bardziyj tukej trzeba nowego trynera, jak momy tak niyporadno kadra. Niy momy mozliwosci miec lepszyj kadry, wiync tym bardziyj trzeba nom trynera, kiery sprobuje to ustawic inaczyj.
Tym bardziyj tukej trzeba nowego trynera, jak momy tak niyporadno kadra. Niy momy mozliwosci miec lepszyj kadry, wiync tym bardziyj trzeba nom trynera, kiery sprobuje to ustawic inaczyj.
-
No i co ten nowy trener wymyśli skoro oni są gołym okiem widać o jedna ligę za słabi? I jaki trener myślisz ze to ogarnie?pedro-sbl pisze: ↑4 lis 2023, o 21:05W tym szpilu lech by mogl mietla w torze ustawic i wynik bylby taki som. Kompletnie zero zagrozenia.