Ruch na Stadionie Śląskim
-
- Kontakt:
Re: Ruch na Stadionie Śląskim
kaj wyście siedzieli co mieli problemy z słyszalnościa spikera? może akurat tam głośniki dupiate były. byłem na 31D i bez zarzutu.
na telebimach również powinien być pokazywany skład i kto strzelił. pełno nowych ludzi i wiele nie wiedziało czyje nazwisko wykrzykiwać zwłaszcza że te lasery na dole słabo było widać i z opóźnieniem dużym wskakiwało
na telebimach również powinien być pokazywany skład i kto strzelił. pełno nowych ludzi i wiele nie wiedziało czyje nazwisko wykrzykiwać zwłaszcza że te lasery na dole słabo było widać i z opóźnieniem dużym wskakiwało
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
na stronie mlyna bylo dobrze slychac, wszyscy co narzekaja z drugiej stronytynbydziedobry pisze: ↑29 paź 2023, o 20:01kaj wyście siedzieli co mieli problemy z słyszalnościa spikera? może akurat tam głośniki dupiate były. byłem na 31D i bez zarzutu.
co do zegara zgoda, w ogole nie wiem skad jest ta zj***na moda na stadionach, zeby na 90:00 stopowac zegar. jakby na zegarze bylo to 96:50 to moze by nasi to wciepl do mlyna.
frekwencje tez by szlo wrzucac na zegarze.
co do skladow, pewnie tak bedzie od nastpnego meczu, sklad Śląska byl na telebimie. na ten laser show wygasili telebimy dla zwiekszenia efektu.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Przydałoby się zmiany czy kartki na telebimach pokazywać, jeśli jest taka możliwość, bo na 7 słychać było co drugie słowo. Wszystko do dopracowania
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Wszyscy się jarają tym stadionem Śląskim A ja czuję za***isty niedosyt. Pomijam fakt ilości kibiców atmosfery dopingu bo niestety to za***iste wrażenie i to nie tylko moje zdanie zacierają sytuację patologiczne. Jak wszyscy doskonale wiemy nowy stadion dla ruchu jest potrzebny od zaraz na Stadion Śląski powinien być taką namiastką tego co nas czeka na nowym obiekcie o ile powstanie bo w obecnej sytuacji politycznej Stadion Śląski będzie naszym domowym chyba na długie lata. Wracając do patologicznych sytuacji skoro już mamy do dyspozycji taki stadion i tyle miejsc Dlaczego nie można ogarnąć tego żeby już każdy siedział na jednym krzesełku już nie mówię o tym żeby siedział na swoim bo to nie Anglia ale nie może być tak że wpierdalają się przed nos innym osobom w szczególności ludziom z dziećmi. Zwracasz takiemu patusowi uwagę to ci powie że to nie teatr No kurde ludzie jak my chcemy gonić resztę kraju i Już nie wspominam o Europie z infrastrukturą jak zachowujemy się jak Jaskiniowcy i pierdoleni troglodyci? Kolejną irytującą rzeczą jest w stanie w przejściach na schodach i innych traktach komunikacyjnych to już mi koło dupy lata tylko że będzie jeden wielki płacz jak dojdzie do jakiejś tragedii. Szczerze napiszę że osoby które wziąłem pierwszy raz na mecz i widziały tą patole stwierdziły że mimo atmosfery nie czują się komfortowo i bezpiecznie szczególnie kobieta w ciąży która musi oglądać jak patus dostaje po ryju spada obok niej przez dwa rzędy bo dostał wp***dol od ojca który stoi z dzieckiem któremu patus Depta po butach i stoi przed nosem bo nie potrafi zająć wolnego krzesełka. Wiadomo że to są sytuacje jednostkowe ale dla osób które idą pierwszy raz na mecz czasami są decydujące o tym czy pojawią się na kolejnym meczu niebieskich. Ja na ruch chodzę od 95 roku i widziałem już dużo ale ta patola która jest obecnie naprawdę szczypie w oczy.
-
- Kontakt:
Na jakim to było sektorze? Bo ja widziałem sporo ku*** głąbów którzy pojebali sektory i na młynie się srali o miejsca albo najlepsza sytuacja JAK CHLOP MA PRETENSJE ZE SIE PRZEKLINA ŚPIEWAJĄC OBOK JEGO MALEJ CORKI.Niech ktoś oznaczy następnym razem na stronie gdzie jest młyn bo taka patologia Januszowa później oczernia w internecieNiebieskie PNIOKI pisze: ↑30 paź 2023, o 05:59Wszyscy się jarają tym stadionem Śląskim A ja czuję za***isty niedosyt. Pomijam fakt ilości kibiców atmosfery dopingu bo niestety to za***iste wrażenie i to nie tylko moje zdanie zacierają sytuację patologiczne. Jak wszyscy doskonale wiemy nowy stadion dla ruchu jest potrzebny od zaraz na Stadion Śląski powinien być taką namiastką tego co nas czeka na nowym obiekcie o ile powstanie bo w obecnej sytuacji politycznej Stadion Śląski będzie naszym domowym chyba na długie lata. Wracając do patologicznych sytuacji skoro już mamy do dyspozycji taki stadion i tyle miejsc Dlaczego nie można ogarnąć tego żeby już każdy siedział na jednym krzesełku już nie mówię o tym żeby siedział na swoim bo to nie Anglia ale nie może być tak że wpierdalają się przed nos innym osobom w szczególności ludziom z dziećmi. Zwracasz takiemu patusowi uwagę to ci powie że to nie teatr No kurde ludzie jak my chcemy gonić resztę kraju i Już nie wspominam o Europie z infrastrukturą jak zachowujemy się jak Jaskiniowcy i pierdoleni troglodyci? Kolejną irytującą rzeczą jest w stanie w przejściach na schodach i innych traktach komunikacyjnych to już mi koło dupy lata tylko że będzie jeden wielki płacz jak dojdzie do jakiejś tragedii. Szczerze napiszę że osoby które wziąłem pierwszy raz na mecz i widziały tą patole stwierdziły że mimo atmosfery nie czują się komfortowo i bezpiecznie szczególnie kobieta w ciąży która musi oglądać jak patus dostaje po ryju spada obok niej przez dwa rzędy bo dostał wp***dol od ojca który stoi z dzieckiem któremu patus Depta po butach i stoi przed nosem bo nie potrafi zająć wolnego krzesełka. Wiadomo że to są sytuacje jednostkowe ale dla osób które idą pierwszy raz na mecz czasami są decydujące o tym czy pojawią się na kolejnym meczu niebieskich. Ja na ruch chodzę od 95 roku i widziałem już dużo ale ta patola która jest obecnie naprawdę szczypie w oczy.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pisałem przed potrzeba czasu by każdy odnalazł swoje miejsce na nowym stadionie i obecnie proponuję po prostu więcej wyrozumiałości jednych do drugich.
Akurat co do przejść to nie uważam, że było tak najgorzej, bo po za może 3 w samym środku młyna cala reszta wydaje się, że była drożna
Akurat co do przejść to nie uważam, że było tak najgorzej, bo po za może 3 w samym środku młyna cala reszta wydaje się, że była drożna
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Spokojnie panowie, to jest do ogarnięcia. To był pierwszy mecz w takiej formie. Stadion jest tak duży, że dla każdego spokojnie znajdzie się odpowiednie miejsce. Przecież można człowiekowi normalnie wytłumaczyć, żeby następnym razem poszedł sobie do sektora rodzinnego, gdzie jego córka będzie się dobrze bawić.
Kolega jakiś czas temu był na NouCamp, tam kibiców jest może z 15% na trybunach, sporo ludzi siedzi po prostu i ogląda mecz, są też turyści z całego świata, którzy przyszli pooglądać celebrytów.
Szanujmy się, każdy kibic jest cenny i potrzebny.
ps. kolega PNIOKI chyba trochę podkolorował sytuację, jakoś trudno mi sobie wyobrazić, że ojciec wdaje się w jakieś szamotanie będąc z dzieckiem, po drugie porównywanie jakiegoś drobnego zajścia z latami dziewięćdziesiątymi to już grube nadużycie. Kibic, który wyrastał w latach 90-tych robi problem z takich duperel? Możliwe oczywiście, ale jakieś to naciągane.
Kolega jakiś czas temu był na NouCamp, tam kibiców jest może z 15% na trybunach, sporo ludzi siedzi po prostu i ogląda mecz, są też turyści z całego świata, którzy przyszli pooglądać celebrytów.
Szanujmy się, każdy kibic jest cenny i potrzebny.
ps. kolega PNIOKI chyba trochę podkolorował sytuację, jakoś trudno mi sobie wyobrazić, że ojciec wdaje się w jakieś szamotanie będąc z dzieckiem, po drugie porównywanie jakiegoś drobnego zajścia z latami dziewięćdziesiątymi to już grube nadużycie. Kibic, który wyrastał w latach 90-tych robi problem z takich duperel? Możliwe oczywiście, ale jakieś to naciągane.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Dodam swoje przemyślenia i zgadzam się że u nas zachowanie ciągów komunikacyjnych na przejściach nie jest przestrzegane a najgorzej jest w okolicy młyna na rodzinnym też wpychali się przez kogoś lub stali na krześle za innymi a obok znalazło by się miejsce to ktoś powie że to są drobnostki ale wczoraj oglądałem ligę angielską to tam jest to bardzo przestrzegane wszyscy siedzą na swoich miejscach lub do tego przeznaczonych a doping jest na wysokiej klasie uczmy się kultury dopingu od najlepszych a wiele zyskamy.Opluwanie i polewanie piwem gracza też jest mega słabe pozdrawiam i do następnego meczu
-
- Kontakt:
drobnostki czy nie, mam nadzieje, że każdy znajdzie sobie miejsce, gdzie czuje się najlepiej w towarzystwie osób o podobnym temperamencie i po prostu cieszy chwilą i tak samo da się bawić innym. Kolega rico1974 tak samo. Nie wiem jak Ty oglądałeś ten mecz skoro byłeś w młynie, na rodzinnym oraz w rejonie tunelu i wszędzie było coś nie tak???
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wiem że prowokował ale to nie znaczy że musimy zniżać się do jego poziomu.My som Ruch a to zobowiązuje
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gościu dostaję czerwoną kartkę po żenującym zachowaniu w stosunku do naszego piłkarza już po gwizdku. Samo to zapewnia mu bycie w centrum uwagi, a gościu jeszcze macha łapami do trybun i wyzywa od "ebanych kokotów", więc wyzwiska w jego stronę to nic dziwnego. Za to żadne przedmioty nie powinny lecieć w stronę piłkarzy i niech sobie niektórzy wbiją do łba, chyba, że chcecie się zrzucać co mecz na kary dla klubu, bo PZPN tylko czeka na preteksty do łatwego zarobku przez takich debili. A tak to sam Pokorny powinien dostać dodatkowe zawieszenie i byłoby po sprawie.
-
- Kontakt:
Moim zdaniem tutaj kolejna sugestia - w systemie sprzedażowym sektory młynu powinno się jakoś wyszczegolnic, tzn zaznaczyc - sektory 27D-33D MŁYN (sektor dopingowy), i taka osoba ktorej zalezy na ogladaniu meczu, na siedzeniu na swoim krzeselku itd z pewnoscis wybierze miejece na przeciwko młyna, gdzie wszyscy chyba siedzieli i dopingowali po bramkach. W zachowaniu spolecznosci jest wiele do poprawy, ale oczekiwanie, ze ludzie beda na mlynie stosowac sie do krzeselek jakie maja na bilecie to utopia i bezsensowny pomysl, co do pchania sie przed miejsce to ja pamietam to tylko z Cichej gdzie na mlynie zawsze bylo 2x wiecej ludzi niz byc powinno przez kupowanie biletow na 8,9 i iscie na 7. Z Gliwic juz takiego czegos np nie pamietam bo bilety na mlyn byly ogranifzone i nikt inny tam nie mogl wejsc. Na SŚ to samo. Co do ciepania piwem w płaczka ze Slaska - jak dla mnie sytuacja absolutnie niedopuszczalna i nic jej nie tlumaczy. A jestem pierwszy do je*ania po tym meczu slaska i ich kibicow. Pewne standardy byc musza. Swoja droga to co niektorzy wypili przed szpilem wola o pomste do nieba, o 18:30 wchodzilem na stadion, a przed bramkami bylo juz kupa osob ktore wygladaly niczym po dobrym melanzu. Chyba nigdy tego nie zrozumiem, fajnie jakby kumple takich osob ich troche ogarnialy ale chyba do tego nie dojdzie.
-
- Kontakt:
Kolejny kamyczek do naszego ogródka: gdzie rękaw do budynku? To chyba standard na dziś. Niech w klubie notuja wszysko i sprawdzają co i jak poprawić dla dobra wszystkich
nigdy nie jest za późno