To były czasy jak Jezierski robił cieszynki i jadł rogaliki.

Chciałbym mieć twój optymizm bo kompletnie nie widzę w grze żadnych oznak poprawy. Ruszyło jedno, doskok do rywala po faulach na naszych i taka agresja. Ale to duch zespołu. Nie było żadnej próby podjęcia gry kombinacyjnej. Nie możemy nawet powiedzieć że szkoda ze to nie wyszło bo... Nic nie spróbowali. Laga i tyle. Ale wierzyć musimy że ruszyło
Lothar Ślązok pisze: ↑30 paź 2023, o 10:46Tak z innej beczki...
Pamięta ktoś ostatni mecz, na ktòrym było oficjalnie 29,1. tys. kibicòw Ruchu?
I niech tako frekwencja się powtórzy na następnym szpiluLothar Ślązok pisze: ↑30 paź 2023, o 10:46Tak z innej beczki...
Pamięta ktoś ostatni mecz, na ktòrym było oficjalnie 29,1. tys. kibicòw Ruchu?
"Thunderstruck" raczejMeteoR1920 pisze: ↑30 paź 2023, o 02:06Nie suchom takij muzy ale AC/DC - Highway to hell na fol podczas rozgrzewki dało mi fest kopa do szpilu, a reszcie ?![]()
nawet jeśli tak było to powiedzmy że graliśmy na świeżości którą dała pauza na Widzewie.scaneRboy pisze: ↑30 paź 2023, o 21:40Miałem dzis czas zobaczyć dłuższe fragmenty tego meczu. Tak jak koledzy pisali, myśmy ich chyba w drugiej połowie zabiegali kondycyjnie. Te faule, przerwy w grze... Widać było, że oddychają rękawami. To jest bardzo poważny atut naszej druzyny, trzeba to cynicznie wykorzystywać.
nie no, ale oni nie grali w srode, zebysmy mieli miec tu jakas przewage. normalnie mieli tydzien przerwy.Ozor pisze: ↑30 paź 2023, o 21:46nawet jeśli tak było to powiedzmy że graliśmy na świeżości którą dała pauza na Widzewie.scaneRboy pisze: ↑30 paź 2023, o 21:40Miałem dzis czas zobaczyć dłuższe fragmenty tego meczu. Tak jak koledzy pisali, myśmy ich chyba w drugiej połowie zabiegali kondycyjnie. Te faule, przerwy w grze... Widać było, że oddychają rękawami. To jest bardzo poważny atut naszej druzyny, trzeba to cynicznie wykorzystywać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 74 gości