Ruch na Stadionie Śląskim
-
- Kontakt:
Re: Ruch na Stadionie Śląskim
ku*** naprawdę ładnie i fajnie jest. Dobry widok
-
- Kontakt:
Wróciłem z młodym, widok za***isty, czy to z góry rodzinnego czy na górnej nad młynem. Doping masakra, ale to chyba lepiej obejrzeć w domu, bo pierdolnięcie zagłusza efekt. Parkowałem przy Kauflandzie na Kościuszki i spacerek do góry i Parkową pod stadion, wyjazd w kierunku Bytomia bez problemów i korków.
A tak szczerze jak nam się uda dobrą średnią podtrzymać to nie widzę nas na C6 przy 15k.
A tak szczerze jak nam się uda dobrą średnią podtrzymać to nie widzę nas na C6 przy 15k.
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Kontakt:
Śmiać mi się trochę chciało gdy wszedłem na stadion. Chodzi o brak zabezpieczeń na bieżni z chińskiej porcelany.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie ma zabezpieczenia bo jest ubezpieczenie.
-
- Kontakt:

OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Kontakt:
To pierwsze uwagi negatywne. Wejście tragedia. Wiem, że ludzi dużo ale przepustowość bramek tragiczna no i połowa bramek 7 zamknięta!! Druga sprawa po meczu. Dlaczego nie otwieracie wszystkich bram przy wyjściu? Do poprawy.
Na plus widoczność bo pamiętam stary SŚ gdzie faktycznie było tragicznie. Tutaj nie ma rewelacji ale nie ma źle.
Jak młynowy pociągnie przyśpiewki na cały stadion to jest super. Dziś nie zawsze się udawało. Uczymy się i EX i SŚ.
Na plus widoczność bo pamiętam stary SŚ gdzie faktycznie było tragicznie. Tutaj nie ma rewelacji ale nie ma źle.
Jak młynowy pociągnie przyśpiewki na cały stadion to jest super. Dziś nie zawsze się udawało. Uczymy się i EX i SŚ.
nigdy nie jest za późno
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
przed 19 na bramkach szlo wszystko sprawnie.arcio pisze: ↑28 paź 2023, o 23:36To pierwsze uwagi negatywne. Wejście tragedia. Wiem, że ludzi dużo ale przepustowość bramek tragiczna no i połowa bramek 7 zamknięta!! Druga sprawa po meczu. Dlaczego nie otwieracie wszystkich bram przy wyjściu? Do poprawy.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Ja byłem o 19:15. Kolejki spore i bardzo wolne wchodzenie. Zapytałem ochronę dlaczego druga strona bramek przy wejściu 7 jest zamknięta to usłyszałem, że czekają na informatyka i robią co się da. Nie ich wina ale klub musi jakoś reagować.
nigdy nie jest za późno
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
na duzy plus te wszystkie strefy wokol stadionu: dmuchance, betclic, lotto (chyba troche oipuszczona na uboczu a bardzo fajna), co rzeczywiscie zacheca, zeby przyjsc duzo przed 1 gwizdkiem.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To i moje przemyślenia: Z reguły jeżdżę wcześniej na mecze. Wczoraj mogłem wyjechać z Mysłowic dopiero o 18.30. Pod Wesołym Miasteczkiem o 18.45 i stamtąd 45 minut na parking P1. Niestety ludzie jeżdżą z pasa na pas tam i z powrotem i korkują oba pasy.
Jak podszedłem pod wejście numer 7 to myślałem, że wejdę na drugą połowę. Poszło bardzo sprawnie przy tej ilości ludzi, choć z naszej piątki cztery karnety świeciły na czerwono. Wpuszczali mimo to i 19.45 na sektorze. Mam sektor 10G widoczność bardzo dobra /zaznaczam, że wielkim zwolennikiem SŚ nie jestem/. Przy wyjściu nie wszystkie bramy otwarte i trochę ścisku. Wyjazd z parkingu przez Stary Chorzów i Katowice, gdzie w Spodku był jakiś koncert i po niecałej godzinie w Mysłowicach.
Natomiast jeden wielki minus to NAGŁOŚNIENIE. Masakra.
P.S. arcio o 19.30 były obie strony na bramie 7 otwarte.
Jak podszedłem pod wejście numer 7 to myślałem, że wejdę na drugą połowę. Poszło bardzo sprawnie przy tej ilości ludzi, choć z naszej piątki cztery karnety świeciły na czerwono. Wpuszczali mimo to i 19.45 na sektorze. Mam sektor 10G widoczność bardzo dobra /zaznaczam, że wielkim zwolennikiem SŚ nie jestem/. Przy wyjściu nie wszystkie bramy otwarte i trochę ścisku. Wyjazd z parkingu przez Stary Chorzów i Katowice, gdzie w Spodku był jakiś koncert i po niecałej godzinie w Mysłowicach.
Natomiast jeden wielki minus to NAGŁOŚNIENIE. Masakra.
P.S. arcio o 19.30 były obie strony na bramie 7 otwarte.
-
- Kontakt:
Na przyszłość - jak już ktoś przychodzi kompletnie napierdolony do bramek, to nie lżyjcie tych stewardów bo to nie ich wina, że system nie sczytuje kart kibica czy karnetów. Aż się przykro tego słuchało wyzywanie ich od kurew itp. Było masa rodzin z dziećmi - nie róbcie gańby bo wielu przyszło na szpil pierwszy roz albo nawet na co dzień nie kibicują Ruchowi, a przyszli z czystej ciekawości, bo żadnych innych imprez masowych na zewnątrz nie ma.
Na następnym szpilu będzie lepiej, uważam że organizacyjnie, jak na pierwszy szpil przy takiej publice to egzamin zdany. Uczmy się na błędach i będzie dobrze
Na następnym szpilu będzie lepiej, uważam że organizacyjnie, jak na pierwszy szpil przy takiej publice to egzamin zdany. Uczmy się na błędach i będzie dobrze

- DaReQ93
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Co było nie tak z nagłośnieniem? Chyba, że chodzi Ci o młyn bo na górze dolnych sektorów już trzeba było się wsłuchiwać co ma lecieć zaraz.
Jedynie może za dużo komunikatów o drożności przejść ewakuacyjnych ale tego się ludzie nie nauczą na Ruchu
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
@DareQ93
Naprzeciw młyna 10G beznadziejna słyszalność.
Naprzeciw młyna 10G beznadziejna słyszalność.
-
- Kontakt:
Nagłośnienie wielkich stadionów to temat rzeka. Wiele profesjonalnych imprez muzycznych, gdzie dźwięk jest istotą imprezy jest nagłośniona tragicznie.
Byłem teraz z psem, wokół stadionu dużo śmieci, tak samo na parkingu Carrefoura i nikt nie sprząta.
Nie jestem pedantem, ale dziś niedziela, świeci słońce w parku ludzie dziś zobaczą pobojowisko.
Duzo gorzej było po Ramstainie i FestF.
Byłem teraz z psem, wokół stadionu dużo śmieci, tak samo na parkingu Carrefoura i nikt nie sprząta.
Nie jestem pedantem, ale dziś niedziela, świeci słońce w parku ludzie dziś zobaczą pobojowisko.
Duzo gorzej było po Ramstainie i FestF.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Jeżeli chodzi jeszcze o wejście to też kamyczek do naszego ogródka. Ja z dziećmi bilety w łapie przed bramką. Podchodzimy, przykładamy, wchodzimy (wolne działanie czytnika to jednak fakt) a niektórzy podchodzą, szukają telefonu, otwierają pod bramą dopięto fotę kodu, ten za mały, wyciąga, rozciąga, ponownie podkłada, rusza tym telefonem, a czas leci i wqrwienie tych za nim. Patrząc na system wchodzenia tęsknię za normalnymi biletami - podchodzisz, przedzierają bilet, wchodzisz. Ale to se ne wrati..
PS dobrze że druga strony wejścia 7 została otwarta tylko szkoda że tak późno
PS2 niektórych nie nauczysz żeby wywalać śmieci do kosza
ale taka uwaga do organizatorów - dajcie kosze na śmieci przed bramki od strony płotu. Dużo osób podchodząc kończy piwo czy inne napoje i wywala to pod płot.
PS dobrze że druga strony wejścia 7 została otwarta tylko szkoda że tak późno
PS2 niektórych nie nauczysz żeby wywalać śmieci do kosza

nigdy nie jest za późno