Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
Przemo1234
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Z tego co wiem są jakieś regulaminy imprezy masowej dotyczące wpuszczania z kijem (i flagą). Jak weźmiesz drewnianą to Cię nie wpuszczą bo byś mógł komuś zęby wyłamać.

Kiedyś jako bajtel się zdziwiłem jak mi ochrona kazała wyrzucić kija
Ale ogólnie temat flag propsuję mocno.
Pierwszy mecz: Ruch Chorzów 3-2 Odra Wodzisław Śląski (20 kwietnia 2010 r.)
Karnetowicz: od 2011 roku
Wielki Ruch: członek od kwietnia 2019 r.
-
jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
to z tv lub przeciwnej strony wyglada dobrze...
ale z wewnatrz, to jednak zdecydowana wiekszosc ludzi chce ogladac mecz. ktos sobie macha i jest zadowolony ale dziesiatki innych osob moze meczu nie widziec. troche jak z trabka

jeden trabi, reszta wkurwiona

mnie nawet denerwuje jak po oprawie machajki zostaja na dluzej - ja, wiem, starzeje sie

ale no tych starszych, zmierzlych na stadionie tez jest niemalo

wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
KubaK
-
Kontakt:
A gdyby tak każdy fanclub miał swoją dużą flage na kiju i z każdego FC po jednej osobie machaliby nimi na płycie przed wyjściem piłkarzy i w trakcie hymnu. Kilkanaście takich flag rozsianych po całej murawie przy hymnie robiłoby super efekt.
-
disu
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Powiedzcie mi, gdzie na stronie idzie sprawdzić rozmiarówkę kurtek i bluz, bo abo jej nie widzę, albo jej tam nie ma? Chciałem ogarnąć dla potencjalnych, nowoprzybyłych kibiców niebieskie łachy, ale za cholerę nie widzę rozmiarów

-
DoBojuNiebiescy
-
Kontakt:
autor: DoBojuNiebiescy » 26 paź 2023, o 07:48
Dla działu marketingu polecam fotobudke 360. Widziałem ją na dużych eventach gdzie ludzie stali w kolejkach by skorzystać i przy takiej sprzedaży biletów to będzie strzał w 10 i dużo większa ekspozycja w social mediach i też dobrej jakości kontent. Trzeba zrobić wszystko by wykorzystać ten dzień na długofalowy sukces.
-
MakeRson
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
disu pisze: ↑25 paź 2023, o 22:23
Powiedzcie mi, gdzie na stronie idzie sprawdzić rozmiarówkę kurtek i bluz, bo abo jej nie widzę, albo jej tam nie ma? Chciałem ogarnąć dla potencjalnych, nowoprzybyłych kibiców niebieskie łachy, ale za cholerę nie widzę rozmiarów
Nie ma czegoś takiego jak rozmiarówka na stronie

Na odpowiedź mejlową lub telefoniczną też raczej szans nie ma, bo po prostu nikt się tym w klubie nie interesuje, a jeżeli jakimś cudem odpowiedź dostaniesz, to podziel się tutaj - dla potomnych

Niebieskie Mysłowice
-
sabereR
-
Kontakt:
Dostać coś fajnego w rozmiarze L graniczy z cudem. Najpopularniejszy rozmiar a taki mały nakład ubrań. Na aksie nie wiedza kiedy w ogóle coś będzie. Słabo
-
Dżem
-
Kontakt:
Super akcja z panią Renią!!!!!
-
kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Dżem pisze: ↑26 paź 2023, o 11:09
Super akcja z panią Renią!!!!!
Oj tak!! Mistrzowsko! Mi tylko brakowało żeby jakiegoś pierona z murawy przegoniła

Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
-
jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
"Dlatego oprócz promocji filmu w naszych mediach społecznościowych, na Stadionie Śląskim pojawią się kody QR, które po zeskanowaniu będą kierować do materiału – mówi Seweryn Siemianowski, Prezes Ruchu."
https://www.ksruch.com/w/niezwykly-film-pani-renia
Scanner- chyba do Ciebie

wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
scaneRboy
-
Kontakt:
Ile to wszystko jest warte to się okaże za kilka tygodni oraz na wiosnę. Niemniej warto bacznie przyglądać się wszystkiemu, co się w tej chwili dzieje. Ciekawi mnie na przykład zasięg akcji plakatowej. Plakaty są po prostu ładne i pojawiły się w dobrze widocznych miejscach w Chorzowie, co mogłoby sugerować odpalenie "ukrytego smoka" w postaci mieszkańców miasta. "Ukryty smok" polega na tym, że w mieście nie ma już żadnych rozrywek dla ludzi (brak kin, koncertów, nawet zwykłego bilarda trudno już znaleźć, pojeść też za bardzo nie ma gdzie). Pamiętacie piosenkę: "co to za miasto, co to za wieś?... -możemy to sobie teraz pośpiewać o Chorzowie.
Jeśli w sobotę dostaną piłkarskie show na poziomie może być naprawdę ciekawie. Emocje i poczucie dumy ze swojego miasta, identyfikacja społeczna. Może nie ma co za bardzo wybiegać w przyszłość.
Jeśli chodzi o kody QR to rzeczywiście chodziło o drobiazgi, które dadzą efekt i nie wymagają nakładów finansowych oraz bazują na już posiadanych zasobach.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
gerhat
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
scaneRboy pisze: ↑27 paź 2023, o 07:14
Ile to wszystko jest warte to się okaże za kilka tygodni oraz na wiosnę. Niemniej warto bacznie przyglądać się wszystkiemu, co się w tej chwili dzieje. Ciekawi mnie na przykład zasięg akcji plakatowej. Plakaty są po prostu ładne i pojawiły się w dobrze widocznych miejscach w Chorzowie, co mogłoby sugerować odpalenie "ukrytego smoka" w postaci mieszkańców miasta. "Ukryty smok" polega na tym, że w mieście nie ma już żadnych rozrywek dla ludzi (brak kin, koncertów, nawet zwykłego bilarda trudno już znaleźć, pojeść też za bardzo nie ma gdzie). Pamiętacie piosenkę: "co to za miasto, co to za wieś?... -możemy to sobie teraz pośpiewać o Chorzowie.
Jeśli w sobotę dostaną piłkarskie show na poziomie może być naprawdę ciekawie. Emocje i poczucie dumy ze swojego miasta, identyfikacja społeczna. Może nie ma co za bardzo wybiegać w przyszłość.
Jeśli chodzi o kody QR to rzeczywiście chodziło o drobiazgi, które dadzą efekt i nie wymagają nakładów finansowych oraz bazują na już posiadanych zasobach.
Mądrze godosz

-
Rickenn10
-
Kontakt:
Jeżeli chodzi o aspekt społeczny to może to mieć ogromny wpływ na naszą przyszłość. Tak jak mówisz w Chorzowie prócz kilku knajp już nie ma w zasadzie nic.
A takie wydarzenia 2x w miesiącu mogą wprowadzić nowy nawyk. Ludzie będą mieli świadomość, że w mieście w końcu coś się dzieje, nikt nie jest chętny jeździć na mecze do sąsiedniego miasta bo tak to działa natomiast zupełnie inaczej to wygląda kiedy to powróciło już do miasta i mimo że jest to moloch to na głowę nie pada, możesz iść do toalety w godnych warunkach, całe zaplecze cateringowe i cała infrastruktura już pozwala czuć się wygodnie. Jeżeli to pójdzie wraz z atmosferą i w końcu emocjami i wynikami to naprawdę jest szansa to miasto ożywić i ukierunkować właśnie na Ruch z prostego względu - nic innego w tym mieście nie ma.
Zobaczymy
-
kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Z plakatami to racja, nawet mama mi mówiła że całe swiony obklejony! Promocja niskim nakładem a i skuteczna
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
-
Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
autor: Darth Kabut » 27 paź 2023, o 09:18
Rickenn10 pisze: ↑27 paź 2023, o 07:42
Jeżeli chodzi o aspekt społeczny to może to mieć ogromny wpływ na naszą przyszłość. Tak jak mówisz w Chorzowie prócz kilku knajp już nie ma w zasadzie nic.
A takie wydarzenia 2x w miesiącu mogą wprowadzić nowy nawyk. Ludzie będą mieli świadomość, że w mieście w końcu coś się dzieje, nikt nie jest chętny jeździć na mecze do sąsiedniego miasta bo tak to działa natomiast zupełnie inaczej to wygląda kiedy to powróciło już do miasta i mimo że jest to moloch to na głowę nie pada, możesz iść do toalety w godnych warunkach, całe zaplecze cateringowe i cała infrastruktura już pozwala czuć się wygodnie. Jeżeli to pójdzie wraz z atmosferą i w końcu emocjami i wynikami to naprawdę jest szansa to miasto ożywić i ukierunkować właśnie na Ruch z prostego względu - nic innego w tym mieście nie ma.
Zobaczymy
Typish Dortmund
Użytkownicy przeglądający to forum: 19aRtuR20, Bing [Bot], elquatro, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot], sivy35, uszy i 62 gości