Sezon 2023/2024
-
Re: Sezon 2023/2024
"Zastanawia się pan nad zwolnieniem Jarosława Skrobacza?
Nie, nie, absolutnie."
Tyła w temacie pana trenera Skrobacza
Nie, nie, absolutnie."
Tyła w temacie pana trenera Skrobacza
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mysle, ze Siemion dał wyraźnie do zrozumienia wszystkim oponentom trenera Skrobacza, ze moga sobie jedynie popisac bo nie ma tematu. Zamiast krytykować, pouczać skupmy sie na wspieraniu, budowie frekwencji na Śląskim, nakrecaniu znajomych. Mamy trenera i zawodników ktorzy oddaja wszystko na co ich stac temu klubowi i co do tego nikt chyba nie ma wątpliwości. Że na razie nam nie idzie tak jak byśmy chcieli , trudno, czas odbudowy trwa. W kilku meczach uciekly nam punkty, moze troche przez bojaźń, pewnie przez brak doswiadczenia, mniejsze umiejetosci, ale w tej lidze tuzy z mega budżetami dostaja oklep po 4 i 5 do jaja. Nam z niby najslabszym budzetem i słabo zarzadzana druzyną jeszcze sie nie zdarzyło. Ci chlopcy i sztab potrzebuja nabrania doswiadczenia, odrobiny szczęścia i wierzę, ze zaczna punktowac na poziomie który zagwarantuje nam utrzymanie. Pomijajac wpadke z rezerwą legii mimo wszystko druzyna w kazdym meczu robi progres. W kilku zabraklo nam szczescia w meczu z Piastem trochę oddało. Moze byc tak, ze Pogon nas pojedzie jak Lecha a moze akurat w sobotę przyjdzie im dolek i dla nas zaświeci słońce.
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Kontakt:
NIE STAĆ nas na lepszego i tyle w temacie.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Pierwszy trener na wylocie. Moskal opuszcza ŁKS.
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I popatrz, wyprowadził klub do ekstraklasy i go zwolnili. Czyli jednak sentymenty poszły na bok. Liczy się sportowy wynik.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
-
- Kontakt:
czy ja wiem czy ŁKS to klub sentymentalny. pieniądz pewnie mają, nawet jakby spadli to za rok wrócą. 2 czy 4 trenerów w sezonie ich nie wzruszy. no ale wiem do czego bijesz

-
- Stasiu19R20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Piękna zmiana na stokowca, nic tylko gratulować. Coraz to lepsze kwiatki tutaj są.

Tradycja nie zginie, chwała nie przeminie, Ruch Chorzów jeszcze wróci na należne mu miejsce!!!
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Stokowiec to o 2 półki lepszy trener
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Radvan138
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ty zapewne masz wiedzę dlaczego nie trenował od roku? Może łowił ryby, albo czytał książki. Co to ma do rzeczy?
-
- Kontakt:
Tak fantastyczny wybór, świetny trener. o 2 ? Czemu nie od razu o 3 półki wyżej od trenera Skrobacza. W poprzednim klubie średnia na poziomie aż 1,15 pkt w dosyć mocno kadrowym Zagłębiu. Kojarzy mi się również z toksycznością i aferami.
Co do Łks-u to chyba mocno ich przeceniacie. Z tego co wiem, to są zapożyczeni u Białka na pół miliona, co pozwoliło im na wypłacenie bieżących pensji dla zawodników. Z tego wielkiego przejęcia też już chyba nic nie będzie. Także nie powiedziałbym, że są znacząco bogatsi niż my. Faworytem do awansu też nie byli, nie wiem skąd to wzięliście. To czy nasza cierpliwość wyjdzie nam na dobre, czy zmiana ŁKS-u okaże się dopiero za kilka kolejek na pewno nie teraz. Ja głęboko wierze, w to że brak gwałtownych ruchów po naszej stronie wyjdzie jeszcze na dobre.
Tutaj krótki artykuł o pracy trenera o dwie półki wyżej niż JS w ostatnim klubie,

https://weszlo.com/2022/11/05/piotr-sto ... zwolnienie
- Stasiu19R20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie jestem w stanie ogarnąć jak niektórzy są w stanie przeceniać takich agentów jak Stokowiec, który gówno osiągnął z zespołami, które miały budżety na transfery i dużo większe ambicje od naszych obecnych, a bez problemu potrafią je*** PANA TRENERA SKROBACZA, który z niczego zrobił coś. Jak sytuacja wygląda każdy widzi, ale jestem całkowicie pewny że żadne stokowce czy inne wynalazki, które obecnie są poza karuzelą w czymkolwiek mogłyby nam pomóc. Do tego trzeba pamiętać, że Ruch to specyficzny klub i bardzo duża część ludzi by się tu nie odnalazła, jak np. swego czasu Zieliński.Marcus pisze: ↑13 paź 2023, o 10:50Tak fantastyczny wybór, świetny trener. o 2 ? Czemu nie od razu o 3 półki wyżej od trenera Skrobacza. W poprzednim klubie średnia na poziomie aż 1,15 pkt w dosyć mocno kadrowym Zagłębiu. Kojarzy mi się również z toksycznością i aferami.
Co do Łks-u to chyba mocno ich przeceniacie. Z tego co wiem, to są zapożyczeni u Białka na pół miliona, co pozwoliło im na wypłacenie bieżących pensji dla zawodników. Z tego wielkiego przejęcia też już chyba nic nie będzie. Także nie powiedziałbym, że są znacząco bogatsi niż my. Faworytem do awansu też nie byli, nie wiem skąd to wzięliście. To czy nasza cierpliwość wyjdzie nam na dobre, czy zmiana ŁKS-u okaże się dopiero za kilka kolejek na pewno nie teraz. Ja głęboko wierze, w to że brak gwałtownych ruchów po naszej stronie wyjdzie jeszcze na dobre.
Tutaj krótki artykuł o pracy trenera o dwie półki wyżej niż JS w ostatnim klubie,![]()

Tradycja nie zginie, chwała nie przeminie, Ruch Chorzów jeszcze wróci na należne mu miejsce!!!
-
- Kontakt:
bardzo dobrze to napisałeś. Po co robić zmiany, które nie dają gwarancji poprawy jakości?
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wskaż gdzie porównałem Stokowca do Skrobacza. Wymiana zdań dotyczyła Moskala.Marcus pisze: ↑13 paź 2023, o 10:50Tak fantastyczny wybór, świetny trener. o 2 ? Czemu nie od razu o 3 półki wyżej od trenera Skrobacza. W poprzednim klubie średnia na poziomie aż 1,15 pkt w dosyć mocno kadrowym Zagłębiu. Kojarzy mi się również z toksycznością i aferami.
Tutaj krótki artykuł o pracy trenera o dwie półki wyżej niż JS w ostatnim klubie,![]()
Co nie zmienia faktu, że nie mam o Skrobaczu najlepszego zdania w kontekście ekstraklasy i tego jak zarządza dotychczas tą drużyną.