Ruch na Stadionie Śląskim
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Ruch na Stadionie Śląskim
Marketing nie dziala znacznie dluzej niz od pol roku. Ze wzgledu na wyniki bylo to w jakis sposob maskowane. Mam nadzieje ze to chwilowe oszczednosci ze wzgledu na wydatki na druzyne.
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
10000 to przecież niezły wynik.. po drugie dużo osób kupi bilet kilka dni przed meczem. Tutaj nie trzeba kupować wcześniej bo ryzykujemy brak biletów.
Każda frekwencja w okolicach 15 będzie dobra a powyżej 20 bardzo dobra.
Każda frekwencja w okolicach 15 będzie dobra a powyżej 20 bardzo dobra.
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
- Rickenn10
- Kontakt:
Bardzo dużo też będzie zależeć od tego czy SŚ jednak postawi sektor gości wbrew komunikatom z naszego klubu

Jeżeli oni mają pewność to taka informacja podana teraz na pewno miała by również wpływ na bilety bo wtedy wiadomo, że będą również kibice gości.
Choć z tego co zauważyłem sektor gości będzie udostępniany w ilości zależnej od wariantu więc też słabo bo to też ograniczy liczbę gości choć mam nadzieję, że wtedy górę weźmie głos rozsądku w klubie i tam już będą potrafili się zachować i udostępniać taką liczbę jaką rzeczywiście posiada bo 4300 to żadne regulaminowe 5% więc skoro ktoś się zobligował na taki sektor gości to niech chociaż już idzie tym samym torem

Jeszcze 3 tygodnie do meczu, teraz przerwa potem jeszcze mecz z Widzewem. Tutaj ludzie zawsze bilety kupują bliżej samego wydarzenia więc jeszcze bardzo dużo czasu.
-
- Kontakt:
Jeśli na ten moment mamy 10 000 kibiców uprawnionych do wejścia, myślę, że 20 000 na meczu to realny wynik. Tak jak przedmówcy zauważyli, nie ma ryzyka braku biletów więc dużo osób będzie kupowało bilety pewnie dzień lub kilka przed meczem, w tym ja i kilka osób których pewnie uda mi się namówić. Niech każdy z nas namówi minimum te 5 osób, a o frekwencję można być spokojnym.
-
- Kontakt:
Jeżeli chcesz kogoś obrazić nazywając kunktatorem to tylko ci napisze że niektórzy oprócz innych obowiązków pracują na zmiany gdzie znają grafik tylko na dany miesiąc. Masz możliwość kupuj karnet, ale nie wytykaj komuś że nie kupuje karnetu.
nigdy nie jest za późno
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nikogo nie obrażam bo sam od wielu lat nie jestem w stanie być na każdym meczu ze względu na różne sprawy losowe co sezon od 3-5 meczy mi wypada i nigdy nie przyszło mi nawet przez myśl żeby rezygnować z karnetu.
-
- Kontakt:
Czyli na ten moment jest sprzedanych 10 000 biletów plus 6000 karnetów? Jak to jest z tą pojemnością jest 33 000 dostępne dla nas nawet bez gości czy teraz trzeba odliczyć i mamy 29 000?
-
- Kontakt:
10 tysięcy w tym karnety. Na chwilę obecną w sprzedaży jest 23 tysięcy miejsc.DoBojuNiebiescy pisze: ↑11 paź 2023, o 18:15Czyli na ten moment jest sprzedanych 10 000 biletów plus 6000 karnetów? Jak to jest z tą pojemnością jest 33 000 dostępne dla nas nawet bez gości czy teraz trzeba odliczyć i mamy 29 000?
-
- Kontakt:
Przy 2500 sprzedanych biletów było dostępnych 14500 w systemie. Obecnie jest ok 13000 dostępnych, więc sprzedano 4000 biletów + 6000 karnetowiczów.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Arcio, jo tyż robia na zmiany i tyż niy wiym jak mi trefi szpil, ale jak musza iść na szychta to wiym że te 3 dyszki idom na Ruch i nima mi szkoda, ale tyż rozumia tych co niy majom lekko i jo akurat niy byda komuś wytykoł że ftoś niy kupuje karnetu, bo jo niy z tych co kukom komuś do kapsy czy bajtlika. A z drugij strony zarzond mogby rozważyć powrot do karnetow jesiyń, zima nawet jak by to miało kosztować powiedzmy 100 zł wiyncyj w skali roku.
Nojwiynkszom RUCHu wartościom NIY jest to, że nigdy niy upado na kolana, ale to, że zawsze umiy sie z tych kolan dzwignońć."
-
- Kontakt:
Mnie chodzi o podejście do klienta czyli kibica w perspektywie ściągnięcia go na trybuny SŚ a nie czy kogoś stać czy bo to nie nasza/wasza/twoja sprawa czy ktoś kupuje karnet czy nie. Każdy patrzy na siebie i jak chce kupować bilety to kupuje a jak chce karnet to kupuje karnet. Nazywanie kogoś w tym aspekcie kunktatorem jest lekko dziwne wręcz... Ale wracając do tematu trybun, to najgorszy scenariusz dla nas to w plecy w Łodzi i wtedy nie ma już kompletnie odskoczni. Nie daj Boże w plecy ze Śląskiem i Lechem to z Radomiakiem cudem będzie wykręcić 10k. Ale może się mylę 

nigdy nie jest za późno
- Rickenn10
- Kontakt:
Tak sobie myślę, że zarząd mógłby wyjść z inicjatywą do naszych zaprzyjaźnionych ekip i wyjść z jakąś propozycją biletów.
Wysłać jakieś oficjalne zaproszenia wraz z jakąś pulą biletów na to wydarzenie. Marketingowo ściągnąć kibiców z innych regionów Polski również.
Widzew gra na Rakowie 29.10
Wisła gra 27.10 w Bielsku
Elana niestety gra w ten sam dzień.
Unia gra 27.10 w krakowie.
Jest to w zasadzie nowe otwarcie i tak naprawdę wszystkie chwyty dozwolone, ale jakoś same przypominajki o biletach na Facebooku słabo reprezentują nasz ,,marketing''
Już pomijam fakt aby napocząć jakieś akcje w chorzowskich szkołach. Klub w ogóle nie zaznacza tego, że wracamy do siebie do Chorzowa.
Pod tym kątem działania są na bardzo słabym poziomie a tego typu rzeczy powinny już od dawna widnieć i być dostępne.
Wysłać jakieś oficjalne zaproszenia wraz z jakąś pulą biletów na to wydarzenie. Marketingowo ściągnąć kibiców z innych regionów Polski również.
Widzew gra na Rakowie 29.10
Wisła gra 27.10 w Bielsku
Elana niestety gra w ten sam dzień.
Unia gra 27.10 w krakowie.
Jest to w zasadzie nowe otwarcie i tak naprawdę wszystkie chwyty dozwolone, ale jakoś same przypominajki o biletach na Facebooku słabo reprezentują nasz ,,marketing''
Już pomijam fakt aby napocząć jakieś akcje w chorzowskich szkołach. Klub w ogóle nie zaznacza tego, że wracamy do siebie do Chorzowa.
Pod tym kątem działania są na bardzo słabym poziomie a tego typu rzeczy powinny już od dawna widnieć i być dostępne.
-
- Kontakt:
W ciągu 4h poszło 420 biletów. Więc chyba nie ma tak źle. Bilety schodzą.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Im będzie bliżej meczu tym więcej osób będzie brać. Tak jak było pisane- nie ma strachu, że biletów braknie to nikt nie bierze w ciemno. Fanatycy mają od dawna bilety czy karnety, ale ci, których trzeba przekonywać czekają na to jaka będzie pogoda, czy nie będą przeziębieni, może na wynik z Widzewem itp itd. Dużo ludzi ugaduje się ze znajomymi, którzy dawno nie byli, "handel" kodami zniżkowymi kwitnie, więc szykuje się wiele powrotów na trybuny lub debiutów.
Zostało 12100 biletów w systemie, więc osób uprawnionych do wejścia (z karnetowiczami) jest już jakieś 10900. Wczoraj pękło 10000. Jeśli utrzymać tempo nawet 500 dziennie to powinniśmy się do 20K zbliżyć, a to i tak jest dobry wynik przy obecnej formie i bez kibiców gości.
Zostało 12100 biletów w systemie, więc osób uprawnionych do wejścia (z karnetowiczami) jest już jakieś 10900. Wczoraj pękło 10000. Jeśli utrzymać tempo nawet 500 dziennie to powinniśmy się do 20K zbliżyć, a to i tak jest dobry wynik przy obecnej formie i bez kibiców gości.