100% szok, ze tak duzo osob na forum tego niy poradzi zrozumiecBialy pisze: ↑7 paź 2023, o 21:01I co roku będziemy dupcyc jakie to ujowe transfery i tłumaczyć tym, że kasy nie ma itd. W tym sezonie to oni powinni ta trawa gryźć żeby się tylko utrzymać. A patrząc na co nie których to jest kpina, więcej walczy Kozak co dopiero przyszedł niż grajki, którzy są z nami dłużej. Takie jest moje zdanie. Każdy może mieć swoje.
Ruch Chorzów - Pogoń Szczecin, sobota, 07.10, 20:00
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Pogoń Szczecin, sobota, 07.10, 20:00
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Kontakt:
Mogesz mi to pedzieć przed nastympnym szpilem ms SŚ w ryj, ino napisz mi priv wcześnij kaj mom podbić. A nie sorry. Ty na szpile nie jezdzisz, siedzisz przed tv i wdupiosz słoniol i płodzisz zjebane posty na forumpedro-sbl pisze: ↑7 paź 2023, o 21:00w dupe se wsadz raca pajacuFCNH1920 pisze: ↑7 paź 2023, o 20:58Nie wcale, nie spłacimy. Splacili my połowa nie będąc w e-klasie. A ten tam wyżej Pedryl sbl ciul ci na imie za tych kretynówBialy pisze: ↑7 paź 2023, o 20:57Niestety spadając to spadną nam rowniez dochody. Nigdy nie spłacimy tego długu co jest i nigdy nie wyjdziemy na prostą jak będziemy tak na to patrząc. Ten sezon to powinno być utrzymanie się za wszelką cenę i w przyszłym sezonie zacząć lepiej.
Niebieska Holandia!
-
- Kontakt:
to przyjedz do szwajcarii spaslaku co ci powiym w tyn tepy ryj? Jak ty prostych rzeczy niy poradzisz zrozumiecFCNH1920 pisze: ↑7 paź 2023, o 21:03Mogesz mi to pedzieć przed nastympnym szpilem ms SŚ w ryj, ino napisz mi priv wcześnij kaj mom podbić. A nie sorry. Ty na szpile nie jezdzisz, siedzisz przed tv i wdupiosz słoniol i płodzisz zjebane posty na forumpedro-sbl pisze: ↑7 paź 2023, o 21:00w dupe se wsadz raca pajacuFCNH1920 pisze: ↑7 paź 2023, o 20:58Nie wcale, nie spłacimy. Splacili my połowa nie będąc w e-klasie. A ten tam wyżej Pedryl sbl ciul ci na imie za tych kretynówBialy pisze: ↑7 paź 2023, o 20:57Niestety spadając to spadną nam rowniez dochody. Nigdy nie spłacimy tego długu co jest i nigdy nie wyjdziemy na prostą jak będziemy tak na to patrząc. Ten sezon to powinno być utrzymanie się za wszelką cenę i w przyszłym sezonie zacząć lepiej.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ochłońcie chłopaki… czasem mi brak tej atmosfery jedności z 2 czy 3 ligi…
Niesprawiedliwe jest zarzucanie piłkarzom braku zaangażowania. Może brak jakości, może brak umiejętności, może brak pewności siebie. Ale jak ktoś ma problem do zaangażowania to chyba nie ogląda meczów Ruchu
Niesprawiedliwe jest zarzucanie piłkarzom braku zaangażowania. Może brak jakości, może brak umiejętności, może brak pewności siebie. Ale jak ktoś ma problem do zaangażowania to chyba nie ogląda meczów Ruchu
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
- to jo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ku*** tukej za obrażanie kogokolwiek a szczególnie grajków i trenera powinny isc bany
Trocha by poziom tego forum się podniosl...
Jo rozumia nerwy bo jest jak jest ale wyzwiska sobie darujcie
Trocha by poziom tego forum się podniosl...
Jo rozumia nerwy bo jest jak jest ale wyzwiska sobie darujcie
Ekipa podwyższonego Ryzyka
-
- Kontakt:
Najslabszy Wojtowicz jakiego widziałem, Szymanski eletryk. No i wielblad Bieleckiego, tutaj akurat chyba nie jest to dla nikogo wielkie zaskoczenie. Kozak jedyny pruje do przodu i to jest smutne… pewnie ten mecz przepie*dolimy bo juz widziałem po bramie te glowy w dol.
-
- Kontakt:
Nikt tu grajków ani trenera nie obraża. Chyba, że ktoś ocenianie jakości czy też innych aspektów odbiera jako obrażanie. Co do obrażania się wzajemnie to nie ma co się spinać to temat poświęcony spotkaniu.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bywało gorzej jeszcze 45 minut a z Pogoniom to w standardzie minimum 2 bramki wpadają
-
- Kontakt:
Dopóki Pogoń drugiej nie strzeli wszystko możliweDams0n pisze: ↑7 paź 2023, o 21:11Najslabszy Wojtowicz jakiego widziałem, Szymanski eletryk. No i wielblad Bieleckiego, tutaj akurat chyba nie jest to dla nikogo wielkie zaskoczenie. Kozak jedyny pruje do przodu i to jest smutne… pewnie ten mecz przepie*dolimy bo juz widziałem po bramie te glowy w dol.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Co za ku*** z sędziego! Co to ma być!?
-
- Kontakt:
2 zolte karty do pogoni niy pokozane do tego elwer kierego miol dwa razy sprawdzac. Zwykly zlodziej
-
- Kontakt:
- VagandOo
- Kontakt:
Co mecz jakiś wielbłąd, jakiś karny.. By zdobyć punkty to trzeba minimum ze 3 bramki strzelić..
-
- Kontakt:
Kompromitacja Biela przy obu golach. Niestety. Jak go broniłem, tak nie nadaje się na ten poziom.