byłem na trybunach z karnetem w ręku tak jak przez wcześniejsze 15 lat. 2 awanse się udało z lagą na Szczepana, ale w Ekstraklasie niech se już w dupę to wsadzą. Stokłosa sam przyznał kiedyś że jak nie będzie dawać rady to podziękuję i to jest ten czas bo spierdolił transfery. Jak dalej tego nie widzisz to dalej liż se jajca z nimi. PPD to pozostała tylko w gębie ale nie na boiskugrzej pisze: ↑30 wrz 2023, o 19:39Gdzie byłeś mały człowieku 3 lata temu? 2 lata temu? Rok temu?tynbydziedobry pisze: ↑30 wrz 2023, o 19:31dziękujemy trenerze, ale bierz Stokłosę ze sobą i se wyjasnijcie te ch***we transfery przed sezonem
Puszcza Niepołomice - Ruch Chorzów, sobota 30.09.2023
-
- Kontakt:
Re: Puszcza Niepołomice - Ruch Chorzów, sobota 30.09.2023
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie wiem czy się uda ale moim zdaniem obecny trener niestety nie podniesie tej ekipy więc idąc za piłkarskim światem pora na zmianę
-
- Kontakt:
To co wracamy do smagora?tynbydziedobry pisze: ↑30 wrz 2023, o 19:45byłem na trybunach z karnetem w ręku tak jak przez wcześniejsze 15 lat. 2 awanse się udało z lagą na Szczepana, ale w Ekstraklasie niech se już w dupę to wsadzą. Stokłosa sam przyznał kiedyś że jak nie będzie dawać rady to podziękuję i to jest ten czas bo spierdolił transfery. Jak dalej tego nie widzisz to dalej liż se jajca z nimi. PPD to pozostała tylko w gębie ale nie na boiskugrzej pisze: ↑30 wrz 2023, o 19:39Gdzie byłeś mały człowieku 3 lata temu? 2 lata temu? Rok temu?tynbydziedobry pisze: ↑30 wrz 2023, o 19:31dziękujemy trenerze, ale bierz Stokłosę ze sobą i se wyjasnijcie te ch***we transfery przed sezonem
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zapraszam do klubu. Przedstaw się z imienia i nazwiska, pogadamy.tynbydziedobry pisze: ↑30 wrz 2023, o 19:45byłem na trybunach z karnetem w ręku tak jak przez wcześniejsze 15 lat. 2 awanse się udało z lagą na Szczepana, ale w Ekstraklasie niech se już w dupę to wsadzą. Stokłosa sam przyznał kiedyś że jak nie będzie dawać rady to podziękuję i to jest ten czas bo spierdolił transfery. Jak dalej tego nie widzisz to dalej liż se jajca z nimi. PPD to pozostała tylko w gębie ale nie na boiskugrzej pisze: ↑30 wrz 2023, o 19:39Gdzie byłeś mały człowieku 3 lata temu? 2 lata temu? Rok temu?tynbydziedobry pisze: ↑30 wrz 2023, o 19:31dziękujemy trenerze, ale bierz Stokłosę ze sobą i se wyjasnijcie te ch***we transfery przed sezonem
historiaruchu.pl
- KevinMitnick
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To w tym momencie Skrobacz powinien wylecieć na zbity pysk z klubu. Sorry nic tak w tym kraju nie wqwia jak cygaństwo...grzej pisze: ↑30 wrz 2023, o 18:30Bzdura do potęgi. Skrobacz po każdej porażce coraz głośniej mówi to samo, co jest całkowitą nieprawdą. Bez jego akceptacji nie został ściągnięty ani jeden zawodnik w tym sezonie. Niestety - ja być dobry - reszta to uje.KevinMitnick pisze: ↑30 wrz 2023, o 18:26Czyli jednym słowem ktoś ściągał szrot a Skrobacz miał cis z tego ulepić... chora sytuacja
-
- Kontakt:
Po drugiej połowie widać że jest potencjał w drużynie,jednak coś umia tylko obawiam się że z obecnym trenerem o utrzymanie może być bardzo ciężko,potrzebny nowy impuls
- cisiu
- Kontakt:
Potrzebny jest spokój i rozmowy, mom nadzieja że bydom podjynte mondre decyzje. Kożdy się zżył z JS, ale jak trzeba bydzie zmian to trudno, tako praca trynera. Jo go fest lubia, take niybieske serducho, zoboczymy. Co do meczu to wtoś fajnie napisoł: Swędro kozak, Kozak kozak
Może jeszcze to zaskoczy.

Ostatnio zmieniony 30 wrz 2023, o 19:56 przez cisiu, łącznie zmieniany 1 raz.
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
-
- Kontakt:
Podobało się ? Jarek zadowolony według niego oglądaliśmy dziś fajne widowisko 

Niebieska Dzielnica Halemba
-
- Kontakt:
Ciekawe skąd Wy wiecie, że akurat ten czy inny spierdolił?
Zaczyna się robić to, co przewidywałem, oberwało mi się tutaj za "czarnowidztwo". Nasz sukces odbudowy budowany jest na emocji, na entuzjaźmie, na fali zwycięstw i awansów. To jest logiczne, że wobec słabych wyników i kiepskiej atmosfera ta sama emocja będzie na pchała w przeciwnym kierunku.
SŚ przerwie ten proces, tam emocji nie będzie absolutnie żadnych.
Będziemy na sektorach się gapić, ale na komórkę i apke C+.
Nie jest moja rolą zwalniać trenera, ale wg mnie coś delikatnie zaczyna się w naszej grze dziać.
W ostatnich dwóch meczach mamy pięc bramek i co najważniejsze, okresy dominacji na boisku potwierdzamy bramkami.
O ilości rzeczy do poprawy nie będę pisał.
Zaczyna się robić to, co przewidywałem, oberwało mi się tutaj za "czarnowidztwo". Nasz sukces odbudowy budowany jest na emocji, na entuzjaźmie, na fali zwycięstw i awansów. To jest logiczne, że wobec słabych wyników i kiepskiej atmosfera ta sama emocja będzie na pchała w przeciwnym kierunku.
SŚ przerwie ten proces, tam emocji nie będzie absolutnie żadnych.
Będziemy na sektorach się gapić, ale na komórkę i apke C+.
Nie jest moja rolą zwalniać trenera, ale wg mnie coś delikatnie zaczyna się w naszej grze dziać.
W ostatnich dwóch meczach mamy pięc bramek i co najważniejsze, okresy dominacji na boisku potwierdzamy bramkami.
O ilości rzeczy do poprawy nie będę pisał.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
2 awanse z lagą na Szczepana? Ty oglądałeś w ogóle te mecze, czy przychodziłeś się kimnąć?tynbydziedobry pisze: ↑30 wrz 2023, o 19:45byłem na trybunach z karnetem w ręku tak jak przez wcześniejsze 15 lat. 2 awanse się udało z lagą na Szczepana, ale w Ekstraklasie niech se już w dupę to wsadzą. Stokłosa sam przyznał kiedyś że jak nie będzie dawać rady to podziękuję i to jest ten czas bo spierdolił transfery. Jak dalej tego nie widzisz to dalej liż se jajca z nimi. PPD to pozostała tylko w gębie ale nie na boisku

A teraz pokaż mi klub, w którym wszystkie transfery wypalają ZAWSZE. Ciekawe czy prędzej doliczysz się milionów wyjebanych przez Legię, Lecha, Śląsk itp na graczy, których sezon później wypieprzali, bo okazywali się niewypałami?
Powinieneś okazać chociaż odrobinę szacunku ludziom, bez których teraz byś jeździł w weekendy co najwyżej ku*** na basen. a piłkę oglądał w TV przy okazji meczów ligi angielskiej, a nie URATOWANEGO PRZED UPADKIEM Klubu Sportowego Ruch Chorzów!
-
- Kontakt:
Uoni ino rozmawiajom, analizujom, wyciagaja wnioski a szpilajom dziastwo jak szpilali.
Ja fajne widowsko, kiere prawie go zwolnilo.
Niych ftos z dziennikarzy sie dowiy o co chodzi z tym steczykiem. Jako jest argumentacja wpuszczania typa na szpilplac?
Ja fajne widowsko, kiere prawie go zwolnilo.
Niych ftos z dziennikarzy sie dowiy o co chodzi z tym steczykiem. Jako jest argumentacja wpuszczania typa na szpilplac?
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czy ma niebieskie serducho, okaże się przy rozwiązaniu umowy. Ciekawe ile trzeba będzie mu płacić i jak długo.cisiu pisze: ↑30 wrz 2023, o 19:55Potrzebny jest spokój i rozmowy, mom nadzieja że bydom podjynte mondre decyzje. Kożdy się zżył z JS, ale jak trzeba bydzie zmian to trudno, tako praca trynera. Jo go fest lubia, take niybieske serducho, zoboczymy. Co do meczu to wtoś fajnie napisoł: Swędro kozak, Kozak kozakMoże jeszcze to zaskoczy.
-
- Kontakt:
Nie żebym był fanem jego talentu, ale dzisiaj akurat wszedł na 10 minut i miał kluczowe podanie
-
- Kontakt:
Z tego co było mówione to kontrakty zawierają 3msc wypowiedzenie max i wypłacenie tego do końca jest podejściem uczciwym niezależnie od wyników i powodów ewentualnych rozstań.chropaczow pisze: ↑30 wrz 2023, o 19:59Czy ma niebieskie serducho, okaże się przy rozwiązaniu umowy. Ciekawe ile trzeba będzie mu płacić i jak długo.cisiu pisze: ↑30 wrz 2023, o 19:55Potrzebny jest spokój i rozmowy, mom nadzieja że bydom podjynte mondre decyzje. Kożdy się zżył z JS, ale jak trzeba bydzie zmian to trudno, tako praca trynera. Jo go fest lubia, take niybieske serducho, zoboczymy. Co do meczu to wtoś fajnie napisoł: Swędro kozak, Kozak kozakMoże jeszcze to zaskoczy.
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To jest kolejny raz gdy forum przeinacza słowa trenera pod tezę by po nim jechać. Nie będę bronił mocno trenera, ale to jest jak z tą przedmeczową o wpływie na transfery gdzie chodziło jasno o kwestie tego, że nie dało się przeskoczyć finansowo oczekiwań niektórych. Tak tutaj chodziło, że przeciętny widz miał emocjonujący mecz, dużo goli i rożnego rodzaju w tym końcówce połów obu. Niektórzy też chyba zapominają, że można wytykać błędy czy być mocno krytycznym, ale zachowajcie kultury trochę takie teksty do Stokłosy czy Grzeja, którzy walczyli w najczarniejszych momentach klubu i walczyli od początku odbudowy zawalali noce, prace swoja i czas z rodziną by teraz ktoś kto ŁASKAWIE kupił karnet pisał o lizaniu jajec to jest jakiś kosmos.nrsl-halemba pisze: ↑30 wrz 2023, o 19:55Podobało się ? Jarek zadowolony według niego oglądaliśmy dziś fajne widowisko![]()