Działania marketingowe
-
- Kontakt:
Re: Działania marketingowe
Adam o mój karnet się nie martw tylko popatrz na to wszystko szerzej. Jeśli ciebie nie dziwi dlaczego jesteśmy w top3 cen biletów na ekstraklase to już nie moja wina. A to że tracimy kibiców z wiosny to mam nadzieję że całe forum już wie bo jeszcze kilka miesięcy temu sprzedawaliśmy w jeden dzień komplet na lks Tychy czy Wisle a teraz przyjeżdża mistrz Polski i tego kompletu nie ma, na Pogoń zostało 600 biletów i będziemy to sprzedawać do przyszłej soboty. Powiedz mi szczerze co jest złego w tym żeby każdy karnetowicz dostał darmowy jeden bilet dla kogoś kto jeszcze w tym sezonie nie był w Gliwicach? Legia to ma i chyba nawet 4 bilety i tam można ale tu już nie ? Karnety w 2023 muszą dawać coś więcej niż zniżka na wybrane gadżety ( losowanie do eskorty dzieci w meczu lub inne rzeczy ) widzieliście terminarz na nasze mecze jesienne ? Jak ty sobie wyobrażasz mecze z Zagłębiem warta czy Radomiakiem w te zimne deszczowe jesienne wieczory na takim gigancie ? W najgorszym scenariuszu przy słabych wynikach, piątków o 18 to my w połowie nawet pierwszego wariantu ma śląskim nie zrobimy
-
- Kontakt:
Czy karnetowicz mo 10% zniżki na koszulki meczowe?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Halo marketing,nowa FIFA wyszła z Ruchem jako klub do grania i ciszaaaaa... każdy klub z eklapy się reklamuje a u nas nic. Normalnie dno , zero rozwoju pod tym względem
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie ma. Ma na gadżety i odzież ale z wyłączeniem koszulek meczowych w tym sezonie. Czym jest to spowodowane? Dobre pytanie ...
- DaReQ93
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ale forum czytają, 50 minut temu post wpadł na fb

-
- Kontakt:
Wszyscy szykują nowego trenera ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zniżka jest. Przynajmni jo dostolech. Kupowolech jakoś po 1 czy 2 kolejce personalizowano ze całym
Brandingiem
-
- Kontakt:
Kiedy ruszomy z biletami na Śląski?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To chyba nie problem. Wydaje mi się czym prędzy klub ruszy ze sprzedażą biletów na Śląski tym lepi.tynbydziedobry pisze: ↑1 paź 2023, o 10:46pewnie po meczu z Pogonią. na jeden jeszcze się nie wyprzedało, a już mają dalej lecieć
-
Te bilety powinny już być dawno w sprzedaży ktoś zaś zaspał .
- Rickenn10
- Kontakt:
I to akurat prawda. Te przenosiny to jest najważniejszy temat od czasu pierwszego spadku i będzie to jeden z kluczowych elementów ,,odbudowy". Mamy tam spędzić 4 lata na to jest potrzebny długofalowy plan, to jest wydarzenie to trzeba reklamować tak by ten obiekt zaczął jakkolwiek żyć z naszym udziałem. I to powinno iść równolegle z innymi tematami, internet i media powinny być zalewane ta informacja a nie dzieje się nic prócz wybierania sobie miejsca na karnecie. Marketing śpi