Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok, sobota, 20:00, 19.08.23
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok, sobota, 20:00, 19.08.23
Tu wystarczy pograć szybciej, na jeden kontakt i Jaga się zacznie tracić, więcej indywidualnych inicjatyw i mniej strachu... no ale właśnie jak to zrobić, gdy z każdą minutą sił coraz mniej?
-
- Kontakt:
Szczepan to musi trafić, tu nie trzeba było ekstraklasowych umiejętności, jeszcze trocha i poleci na ława
- VagandOo
- Kontakt:
Racja , to musi być bramka. Sytuacji mało a jeszcze marnujemy mega okazję.tynbydziedobry pisze: ↑19 sie 2023, o 21:31Szczepan to musi trafić, tu nie trzeba było ekstraklasowych umiejętności, jeszcze trocha i poleci na ława
1pkt byłby ok ale kto wie....
- Radvan138
- Kontakt:
On to a nastepnym szpilu powinien juz siedziec na lawietynbydziedobry pisze: ↑19 sie 2023, o 21:31Szczepan to musi trafić, tu nie trzeba było ekstraklasowych umiejętności, jeszcze trocha i poleci na ława
- VagandOo
- Kontakt:
Popieram. Walczy za dwóch ale on jest od strzelania bramek...Radvan138 pisze: ↑19 sie 2023, o 21:44On to a nastepnym szpilu powinien juz siedziec na lawietynbydziedobry pisze: ↑19 sie 2023, o 21:31Szczepan to musi trafić, tu nie trzeba było ekstraklasowych umiejętności, jeszcze trocha i poleci na ława
-
- Kontakt:
To by było na tyle ,, styl walki bez walki , 4 punkty w 5 meczach , transfery to jakieś nieporozumienie ,,i jeszcze ten Starzyński ,większego kelnera dziś na morawie nie było
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wojtowicz, Bielu, Sikor niestety negatywnie zweryfikowani przez ekstraklase.
- VagandOo
- Kontakt:
Szczepan to chyba na rekord fauli w sezonie spowodowanych przez napastnika idzie..
- Radvan138
- Kontakt:
Wojtowicz to jest dramat. Mega zjazd zaliczył. Ja bym dodał jeszcze Szczepana. Totalnie mnie nie przekonuje. Zaangażowania nie można mu odmówić ale zaangażowanie punktów mam nie daHullCityFC pisze: ↑19 sie 2023, o 21:50Wojtowicz, Bielu, Sikor niestety negatywnie zweryfikowani przez ekstraklase.
- RNK95
- Wspiera "Wielki Ruch"
Krótko, bo szkoda czasu na rozpisywanie się po tym co prezentujemy i po tym co "chcemy" grać - jesteśmy nijacy.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Buchalik, Swedrowski, Sadlok, Szymanski to w tej chwili nasze najpewniejsze punkty.
Wojtowicz, Szczepan, Starzynski, Sikora tragedia jak dla mnie. Albo dziecinne bledy, albo fatalne decyzje, albo za slabi z poziomem.
Trudno powiedziec o co gramy, ale na teraz bedzie ciezko sie utrzymac. Ta druzyna ma ogromne braki.
Wojtowicz, Szczepan, Starzynski, Sikora tragedia jak dla mnie. Albo dziecinne bledy, albo fatalne decyzje, albo za slabi z poziomem.
Trudno powiedziec o co gramy, ale na teraz bedzie ciezko sie utrzymac. Ta druzyna ma ogromne braki.
-
- Kontakt:
Panowie prawda jest taka że przeskok między ligami jest sporty , a MY mamy za dużo zawodników w składzie z niższych lig
-
- Kontakt:
Z perspektywy stadionu bramka na konto Sikory. Po pierwsze powinien do przeciwnika podejść z dwa metry wcześniej, po drugie świeży chłop nie może iść na raz w polu karnym. W ogóle bardzo słaba zmiana Sikory, cały czas poza grą, jak tylko przesunęliśmy Swędrowskiego wyżej, to środek zniknął.
Wójtowicz po pierwszej połowie nie ma prawa wejść na drugą.
Szczepka nie ocenię, bo walczył jak zwykle, a ze stadionu trudno ocenić zmarnowane sytuacje. Na pewno można krytykować za brak decyzji o strzale, jak dwa czy trzy razy dostawał piłki za plecy obrońców, a próbował dryblingów czy schodzenia do boku.
Brawo obrona, brawo Szymański, brawo Swędrowski.
Reszta przeciętnie.
Potrzebujemy na pewno kogoś na 6/8 z rozegraniem jak Swędrowski, bo miałem prawie zawał jak leżał z bólem kolana na murawie dzisiaj.
Potrzebujemy wahadłowego i z tego co piszecie napastnika (a mamy ich w kadrze 4 czy 5...).
Wójtowicz po pierwszej połowie nie ma prawa wejść na drugą.
Szczepka nie ocenię, bo walczył jak zwykle, a ze stadionu trudno ocenić zmarnowane sytuacje. Na pewno można krytykować za brak decyzji o strzale, jak dwa czy trzy razy dostawał piłki za plecy obrońców, a próbował dryblingów czy schodzenia do boku.
Brawo obrona, brawo Szymański, brawo Swędrowski.
Reszta przeciętnie.
Potrzebujemy na pewno kogoś na 6/8 z rozegraniem jak Swędrowski, bo miałem prawie zawał jak leżał z bólem kolana na murawie dzisiaj.
Potrzebujemy wahadłowego i z tego co piszecie napastnika (a mamy ich w kadrze 4 czy 5...).
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Potrzebujemy tez albo mlodziezowca albo 3 mln na kare za brak mlodziezowca bo Wojtowicz nie dojezdza poziomem. Z przodu cos tam da ale w defensyeie to jest III liga.
Buchalik - Michalski, Szur, Sadlok, Bartolewski - Swedrowski, Szymanski, Sedlak - Wojtowicz, Szczepan, Feliks.
Ja bym tak zagral jesli nie bedzie wzmocnien. Wojtowicz jako Prawy Napastnik powinien byc mniej szkodliwy i cos moze ugra z przodu.
Starzynski to 10 nie z tej epoki, podobnie Fosa. Dla mnie lawa. Sikora tez lepiej niech nie gra.
Buchalik - Michalski, Szur, Sadlok, Bartolewski - Swedrowski, Szymanski, Sedlak - Wojtowicz, Szczepan, Feliks.
Ja bym tak zagral jesli nie bedzie wzmocnien. Wojtowicz jako Prawy Napastnik powinien byc mniej szkodliwy i cos moze ugra z przodu.
Starzynski to 10 nie z tej epoki, podobnie Fosa. Dla mnie lawa. Sikora tez lepiej niech nie gra.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chyba to żart z tym Swędrowskim. Przecież on ani nie rozgrywa ani nie broni
historiaruchu.pl