Byli gracze
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Byli gracze
Pamięta ktoś takiego napastnika ? :-)
Rekord BB
https://www.transfermarkt.pl/mariusz-id ... ler/379867
A Neugebauer w Lechii na środku obrony.
Rekord BB
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Cichocki dla Radomiaka na 2-0 w Szczecinie.
- Radvan138
- Kontakt:
To ten pan piłkarz co rozwalił nam drzwi bo biedny Ruch mu nie płacił?Mikoruch pisze: ↑13 sie 2023, o 15:11Pamięta ktoś takiego napastnika ? :-)
Rekord BB
-
- Kontakt:
Drzwi to chyba Kuswik rozwalił jak grał w Gdańsku. Idzik miał płacone na bieżąco (chybaRadvan138 pisze: ↑13 sie 2023, o 15:54To ten pan piłkarz co rozwalił nam drzwi bo biedny Ruch mu nie płacił?Mikoruch pisze: ↑13 sie 2023, o 15:11Pamięta ktoś takiego napastnika ? :-)
Rekord BB

- Radvan138
- Kontakt:
Wlasnie. Cos mi sie nie zgadalo ze Idzik w Gdansku nie gral.grzechub pisze: ↑13 sie 2023, o 16:30Drzwi to chyba Kuswik rozwalił jak grał w Gdańsku. Idzik miał płacone na bieżąco (chybaRadvan138 pisze: ↑13 sie 2023, o 15:54To ten pan piłkarz co rozwalił nam drzwi bo biedny Ruch mu nie płacił?Mikoruch pisze: ↑13 sie 2023, o 15:11Pamięta ktoś takiego napastnika ? :-)
Rekord BB
A Neugebauer w Lechii na środku obrony.), ale uznał że za mało i szukał szczęścia w świecie. Z jakim skutkiem, wszyscy widzą.
-
- Kontakt:
I coś mi się wydaje ze nie zagroRadvan138 pisze: ↑13 sie 2023, o 17:25Wlasnie. Cos mi sie nie zgadalo ze Idzik w Gdansku nie gral.grzechub pisze: ↑13 sie 2023, o 16:30Drzwi to chyba Kuswik rozwalił jak grał w Gdańsku. Idzik miał płacone na bieżąco (chybaRadvan138 pisze: ↑13 sie 2023, o 15:54To ten pan piłkarz co rozwalił nam drzwi bo biedny Ruch mu nie płacił?Mikoruch pisze: ↑13 sie 2023, o 15:11Pamięta ktoś takiego napastnika ? :-)
Rekord BB
A Neugebauer w Lechii na środku obrony.), ale uznał że za mało i szukał szczęścia w świecie. Z jakim skutkiem, wszyscy widzą.

-
- Kontakt:
Nie rozumiem po co te kpiny. Czy Idzik kiedyś w jakikolwiek sposób obraził Ruch, psioczył na nas w mediach, uciszył trybuny po zdobytej bramce etc? Wyrozniał się na 3 poziomie rozgrywkowym i szukał rozwoju wyżej. Jak jego i nasze losy sie potoczyły to juz zupelnie inna sprawa, ale na tamten czas jego decyzja była w pełni zrozumiała. Podjął fatalną decyzję i pewnie pluje sobie w brodę do dzisiaj i tyle. Ja do chłopaka totalnie nic nie mam. Też włożył jakąś tam cegiełkę w to gdzie teraz jesteśmy.BlackSiemce pisze: ↑13 sie 2023, o 20:18I coś mi się wydaje ze nie zagroRadvan138 pisze: ↑13 sie 2023, o 17:25Wlasnie. Cos mi sie nie zgadalo ze Idzik w Gdansku nie gral.grzechub pisze: ↑13 sie 2023, o 16:30Drzwi to chyba Kuswik rozwalił jak grał w Gdańsku. Idzik miał płacone na bieżąco (chybaRadvan138 pisze: ↑13 sie 2023, o 15:54To ten pan piłkarz co rozwalił nam drzwi bo biedny Ruch mu nie płacił?Mikoruch pisze: ↑13 sie 2023, o 15:11Pamięta ktoś takiego napastnika ? :-)
Rekord BB
![]()
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kobusiński ładny gol piętką.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Surma nareszcie wraca na ławkę trenerską 

Łukasz Surma został nowym trenerem Sandecji Nowy Sącz. 46-latek zastąpił na tym stanowisku Janusza Świerada.
Surma ostatnio był trenerem Stali Stalowa Wola.
-
- Kontakt:
Co sie dzieje z Ecikiem? 2 mecze nowego sezonu a on poza kadra.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
kontuzja
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pewnie ciagnie sie ta z konca sezonu w fortuna 1 lidze. Zarzad doskonale wiedział co robi nie przedłużając kontraktu. Łukasz ma juz chyba tak zrypane kolana, że cieżko mu bedzie wrócic na swój poziom. Szacun za wszystko co zrobil dla RUCHU, ale chyba czas zajac sie inni profesją.. Szkoda zdrowia by kopać sie po niższych ligach. W Chorzowie napewno znajdzie sie dla niego miejsce, gdzie realnie bedzie mógl dalej pomagać wrocic na szczyt.
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Idealną rolą dla Ecika byłby skaut. Ktoś wie jakie efekty wspolpracy mamy z tymi wszystkimi klubami, z ktorymi podpisywalismy medialnie umowy? Ktos tam pojechał? Kogos zobaczył? Co Ruch dał tym klubom a co one Ruchowi? Wiem, ze w Ruchu pracuje b. mało ludzi, ale to sie musi zmienić. Ludzie ktorzy prowadza ten klub uzyskali wyniki powyzej ludzkich mozliwosci i naszej wyobrazni, ale juz nie ma czego ciąć. W klub trzeba zainwestowac, glownie kadrowo.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to rzeczywiscie ciekawe jak to wyglada z tymi klubami. jesli sie cos dzieje, to pewnie po cichu, bo to byly takie kluby co nas raczej moga wzmocnic w u10-u12.
nie znam tak Ecika by powiedziec czy sie nadaje na skauta. nawet do konca nie jestem pewien czy znam wszystkie kompetencje, jakie skaut powinien miec.
na pewno na plus, ze dla jakiegos dzieciaka 10-15, a moze nawet bardziej dla rodzica, wrazeniem jest, ze przychodzi zagadac Janoszka, a nie Iksinski, nawet gdyby Iksinski mial wieksze kompetencje.
nie znam tak Ecika by powiedziec czy sie nadaje na skauta. nawet do konca nie jestem pewien czy znam wszystkie kompetencje, jakie skaut powinien miec.
na pewno na plus, ze dla jakiegos dzieciaka 10-15, a moze nawet bardziej dla rodzica, wrazeniem jest, ze przychodzi zagadac Janoszka, a nie Iksinski, nawet gdyby Iksinski mial wieksze kompetencje.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
z wielu z tych klubów drugi rok z rzędu byli na testach przed liceum, ale czy to na jakieś specjalne zaproszenie i wcześniejsze wypatrzenie czy tylko i wyłącznie indywidualnie, bo w końcu bez jakiejkolwiek umowy między klubami też mogliby się pojawić to już nie iwem
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke