Sponsorzy
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sponsorzy
Jak macie chłopaki swoje firmy to zasponsorujcie za 2 miliony a nie takie ochłapy.
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
pi***olenie.
Przypomnij mi, kiedy ostatnio w Ruchu był międzynarodowy sponsor?
od małego NIEBIESKI
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
3mam kciuki za białe logo bez paskudnej czerwonej obwódki na koszulce : )
Nie sugerujcie się pierwszym lepszym artykułem pisanym na kolanie. Wysokość umowy to pewnie bardziej skomplikowane wyliczenia, bonusy i możliwości. Wątpię aby treść z linka powyżej miała cokolwiek wspólnego z rzeczywistością.
Dozoba o 10:30 na YT

Nie sugerujcie się pierwszym lepszym artykułem pisanym na kolanie. Wysokość umowy to pewnie bardziej skomplikowane wyliczenia, bonusy i możliwości. Wątpię aby treść z linka powyżej miała cokolwiek wspólnego z rzeczywistością.
Dozoba o 10:30 na YT

-
- Kontakt:
Dobrze by bylo. Ciekawe czy bydzie platny nadruk, zawsze mie to zastanawialo, to powinno byc gratis a dodatkowo klub powinien cos dostowac od sponsora bo kazdo tako koszulka to zywo reklama...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Super pomysł. Po prezentacji, ino kaj ten browar?
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jeśli to wszystko się potwierdzi, to jest to historyczny moment. Aż ciężko uwierzyć, że po tylu dwóch tygodniach sprawa sponsora się urzeczywistnia.
Kibice zamiast marudzić powinni się skupić na wsparciu tej sprawy zaczynając od rozgłosu, lajkach, retweetach i grze w Betclicu. Tak żeby tam zauważyli, że mają kogo sponsorować bo przecież Betclic też ma w tym interes komercyjny.
Kibice zamiast marudzić powinni się skupić na wsparciu tej sprawy zaczynając od rozgłosu, lajkach, retweetach i grze w Betclicu. Tak żeby tam zauważyli, że mają kogo sponsorować bo przecież Betclic też ma w tym interes komercyjny.
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
- Harry1990
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zastanawiam skąd osoby z tego portalu wiedzą? Wszystko jest owiane tajemnicą, a tu taka informacja dzień przed konferencją.
Blue are the words I say and what I think.
Blue are the Feelings that live inside me.
Blue are the Feelings that live inside me.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Święte słowa.mulan pisze: ↑14 lip 2023, o 09:02jeśli to wszystko się potwierdzi, to jest to historyczny moment. Aż ciężko uwierzyć, że po tylu dwóch tygodniach sprawa sponsora się urzeczywistnia.

od małego NIEBIESKI
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- jaRo 1920
- Kontakt:
Ciekawe co z obecnymi graczami, bo nie jeden pewnie z nas ma konto na betclicu. Domyślam się, że celują w nowy target, a szkoda

- Jano99
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jeśli ktoś już ma konto i chce obstawić długoterminowe typy na nas to szybka instrukcja.
Piłka nożna->>Ekstraklasa->> Na samej górze zmieniamy zakładkę na długoterminowe->>Szukamy, zakładamy specjalne Ruch Chorzów
Ja już 100zł zainwestowałem, pokażmy moc:)
Piłka nożna->>Ekstraklasa->> Na samej górze zmieniamy zakładkę na długoterminowe->>Szukamy, zakładamy specjalne Ruch Chorzów
Ja już 100zł zainwestowałem, pokażmy moc:)