Sponsorzy
-
- Kontakt:
Re: Sponsorzy
A nie wznawia/ albo już wznowił swojej działalności w Polsce bwin ? Słabo sie orientuje na rynku bukmacherskim, ale z tego co kojarzę to europejski gigant. Jeżeli w tym roku startuje znowu w Polsce to składało by się do kupy, ewentualne wejście w sponsoring do ekstraklasy. Tak naprawdę nie mamy pojęcia czy to faktycznie bukmacher, ktoś tam tylko coś napisał na tt, więc równie dobrze to może być ktokolwiek. Najważniejsze, żeby ten sponsor faktycznie był, bo jednak ciagle opieramy sie na jakichś plotkach, wiec zeby nie było później wielkiego zawodu. Czy to będzie bukmacher, spółka skarbu Państwa, czy jeszcze coś innego, biorąc pod uwagę, że od lat czekamy na dużego sponsora nie powinno mieć dla nas znaczenia.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To wyluzuj... To że ktoś na twirerku chciał pochwalić się "wiedzą" nie oznacza, że w sobotę ujawni się gigant na przodzie koszulki. Transfery już dopięte, jest już po zgrupowaniu więc tu też niespodzianek nie będzie. A styl i wygląd koszulki? Znając to forum głosy i tak będą podzielone

........:::::::: 19 R 20 ::::::::.........
- KevinMitnick
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ciekawe jakie pieniądze dadzą... obstawiam STS siedziba blisko w Katowicach... nikogo z regionu górnego śląska nie sponsorują, Raków odpada im w przyszłym roku , sponsorują Widzew więc... xDD
-
- Kontakt:
NEFROLUX sponsorem ale chyba nie na to czekamy 

- JoKeRoNŁ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak w siedzibie Stsu na Porcelanowej na wejściu wisi koszulka szczewusów w antyramieKevinMitnick pisze: ↑12 lip 2023, o 14:20Ciekawe jakie pieniądze dadzą... obstawiam STS siedziba blisko w Katowicach... nikogo z regionu górnego śląska nie sponsorują, Raków odpada im w przyszłym roku , sponsorują Widzew więc... xDD

Against modern football !!
-
Sts już jakiś czas temu bym zdementowany na Twitterze chyba jeszcze w 1 lidze, ze są zainteresowani. Nie ma co się nastawiać będzie ogłoszony to będzie można się cieszyć. Już jakiś czas temu Klaudia popłynęła z smianiem się z „2tyg” słynnych, a sponsor już pewny. A koniec końców nic z tego nie wyszło
-
- Kontakt:
Przywiązujecie do tego nieadekwatnie wielka wagę. Ważna jest strategia działania i konsekwencja (Czas Odbudowy). Prędzej czy później będą się pojawiali coraz to lepsi sponsorzy. Róbmy swoje.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Jo godom tu o czystyj ciekawości, żadnych fajerwerków sie niy spodziywom
fajnie że sie dzieje niby sezon ogórkowy a emocje jak na końcówce rozgrywek 

Niebieska Holandia!
-
- Kontakt:
Czyli wychodzi ze jutro poznamy sponsora strategicznego i nowy wzór koszulek
nigdy nie jest za późno
-
@19aRtuR20
znasz już wzór? DH8031 czy jakaś niespodzianka?
znasz już wzór? DH8031 czy jakaś niespodzianka?
-
- Kontakt:
Ja już bardzo się cieszę, co by to nie był za sponsor, to jest to dowód rozwoju klubu i kolejny level up - tym razem nie sportowo, ale finansowo.
Nie mam pojęcia kto to jest, ale napisze co by mnie ucieszyło najbardziej. Otóż fajnie by było, gdybyśmy "pociągnęli za sobą" kogoś z I ligi. Ktoś, kto zauważył wzrost swojej sprzedaży lub obecności w mediach ze względu na naszą obecność i I lidze. Takich firm było tam sporo, na przykład Suzuki, MaxBurgers albo cała paleta sponsorów klubów z którymi rywalizowaliśmy.
Nie mam pojęcia kto to jest, ale napisze co by mnie ucieszyło najbardziej. Otóż fajnie by było, gdybyśmy "pociągnęli za sobą" kogoś z I ligi. Ktoś, kto zauważył wzrost swojej sprzedaży lub obecności w mediach ze względu na naszą obecność i I lidze. Takich firm było tam sporo, na przykład Suzuki, MaxBurgers albo cała paleta sponsorów klubów z którymi rywalizowaliśmy.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Harry1990
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Sponsorzy
Ja coś czuję że Betters, był naszym sponsorem przez pół roku, twarzą tej firmy był lub jest Bożydar Iwanow, który dobrze wypowiadał się na nasz temat w I lidze.
Blue are the words I say and what I think.
Blue are the Feelings that live inside me.
Blue are the Feelings that live inside me.
-
Nie wiem czy dobrze rozumie ale to ma być nowy sponsor
-
- Kontakt:
Te samochody Suzuki, mogliby zostawić już w nagrodzie za awansscaneRboy pisze: ↑13 lip 2023, o 16:55Ja już bardzo się cieszę, co by to nie był za sponsor, to jest to dowód rozwoju klubu i kolejny level up - tym razem nie sportowo, ale finansowo.

[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]