Czemu szkoda?
Sponsorzy
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sponsorzy
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
- Harry1990
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zwykle firmy bukmacherskie, które przychodzą robią promocje dla kibiców, zdobywają nowych graczy, a potem odchodzą. Jak było wcześniej? Był Superbet, a ostatnio Betters, i odeszli od nas.
Blue are the words I say and what I think.
Blue are the Feelings that live inside me.
Blue are the Feelings that live inside me.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Firmy bukmaherskie sponsorujące kluby, to trochę nie halo.
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przecież to jest promocja marki. Nie do końca was rozumiem

Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pieniądz jak pieniądz. Na pewno minus taki, że mało która z tych marek identyfikuje się z klubem, a po prostu są to krótkie umowy celem pozyskania bazy potencjalnych klientów i idą do kolejnego. Nieliczne wyjątki były dłużej w danych klubach, a i tak ostatnio te najdłuższe zmieniały. Ale trudno się obrażać, że tak działa rynek.
PS. Milanos da się coś z tym IP zrobić
PS. Milanos da się coś z tym IP zrobić
Wysyłany formularz był nieprawidłowy. Proszę spróbować ponownie.
Twój adres IP (xx.xx.xx.xx) został zablokowany, ponieważ jest na liście niedozwolonych adresów.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
W polskiej piłce nożnej są obecnie trzy opcje na sponsora tytularnego:
- powiązania właścicielskie (cracovia, bruk-bet, raków)
- polityczne nadanie ( wisła płock, wisła kraków, radomiak radom, stal mielec)
- firmy bukmacherskie
Jeżeli komukolwiek nie pasuje jakakolwiek z tych opcji w naszej sytuacji, to chyba pomylił odwagę z odważnikiem
Nie wiem czy ten sponsor to piekarnia ze Świon, bukmacher, Samsung czy Orlen ale każdego musimy przyjąć z otwartymi ramionami i cieszyć się każdą złotówką jeśli faktycznie dojdzie to do skutku.
Liczę, że tak jak kiedyś ujednolicili kolorystycznie bandy reklamowe na Cichej, tak samo zrobią z koszulką cokolwiek na niej będzie. Niech całość będzie, spójna, estetyczna i przyniesie szczęście... i tyle

- powiązania właścicielskie (cracovia, bruk-bet, raków)
- polityczne nadanie ( wisła płock, wisła kraków, radomiak radom, stal mielec)
- firmy bukmacherskie
Jeżeli komukolwiek nie pasuje jakakolwiek z tych opcji w naszej sytuacji, to chyba pomylił odwagę z odważnikiem

Nie wiem czy ten sponsor to piekarnia ze Świon, bukmacher, Samsung czy Orlen ale każdego musimy przyjąć z otwartymi ramionami i cieszyć się każdą złotówką jeśli faktycznie dojdzie to do skutku.
Liczę, że tak jak kiedyś ujednolicili kolorystycznie bandy reklamowe na Cichej, tak samo zrobią z koszulką cokolwiek na niej będzie. Niech całość będzie, spójna, estetyczna i przyniesie szczęście... i tyle

-
Co za różnica? Jak dadzą większa kasę za sezon niż alba to równie dobrze na miesiąc mogą być
- klimz(R)owiec
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przed runda wiosenna słyszałem plotkę o zainteresowaniu sponsoringiem ze strony Betclicku więc może to o nich chodzi 

- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dowiemy się w sobotę, natomiast łącząc kropki z TT, obstawiam bet-at-home, której chyba ma jakieś powiązania z Betcliciemklimz(R)owiec pisze: ↑11 lip 2023, o 12:55Przed runda wiosenna słyszałem plotkę o zainteresowaniu sponsoringiem ze strony Betclicku więc może to o nich chodzi![]()

In Siemian We Trust
- Sniper1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Byłoby to dość dziwne, bo Bet-at-home nie jest legalnym bukmacherem na terenie Polski.Zip pisze: ↑11 lip 2023, o 13:30Dowiemy się w sobotę, natomiast łącząc kropki z TT, obstawiam bet-at-home, której chyba ma jakieś powiązania z Betcliciemklimz(R)owiec pisze: ↑11 lip 2023, o 12:55Przed runda wiosenna słyszałem plotkę o zainteresowaniu sponsoringiem ze strony Betclicku więc może to o nich chodzi![]()
![]()
-
- Kontakt:
Swoją drogą kto był u nas ostatnim koszulkowym sponsorem z prawdziwego zdarzenia ?
Węglokoks i Tauron chyba co ?
Z archaicznych współprac to mam sentyment do kolporteru Ruch i... Samsunga. Nie wiem czy te umowy były jakkolwiek lukratywne ale sentyment pozostał
Węglokoks i Tauron chyba co ?
Z archaicznych współprac to mam sentyment do kolporteru Ruch i... Samsunga. Nie wiem czy te umowy były jakkolwiek lukratywne ale sentyment pozostał

- Radvan138
- Kontakt:
Co nie znaczy ze nie moga wejsc na rynek i stac sie legalnymSniper1920 pisze: ↑11 lip 2023, o 13:38Byłoby to dość dziwne, bo Bet-at-home nie jest legalnym bukmacherem na terenie Polski.Zip pisze: ↑11 lip 2023, o 13:30Dowiemy się w sobotę, natomiast łącząc kropki z TT, obstawiam bet-at-home, której chyba ma jakieś powiązania z Betcliciemklimz(R)owiec pisze: ↑11 lip 2023, o 12:55Przed runda wiosenna słyszałem plotkę o zainteresowaniu sponsoringiem ze strony Betclicku więc może to o nich chodzi![]()
![]()

-
- Kontakt:
Raczej mało prawdopodobne, żeby firma która do tej pory nie została zalegalizowana załatwi wszystkie niezbędne formalności w tak krótkim czasie, także ten trop bym porzuciłRadvan138 pisze: ↑11 lip 2023, o 17:13Co nie znaczy ze nie moga wejsc na rynek i stac sie legalnymSniper1920 pisze: ↑11 lip 2023, o 13:38Byłoby to dość dziwne, bo Bet-at-home nie jest legalnym bukmacherem na terenie Polski.Zip pisze: ↑11 lip 2023, o 13:30klimz(R)owiec pisze: ↑11 lip 2023, o 12:55Przed runda wiosenna słyszałem plotkę o zainteresowaniu sponsoringiem ze strony Betclicku więc może to o nich chodzi![]()
Dowiemy się w sobotę, natomiast łącząc kropki z TT, obstawiam bet-at-home, której chyba ma jakieś powiązania z Betcliciem![]()
kazdy sponsor dajacy wieksza kase niz do tej pory bedzie mile widziany

-
- Kontakt:
Mówiłem, że szkoda bo zakłady zniszczą życia. Łatwo można być uzależniony niestety.
Ale faktycznie, do póki klub znajdzie w tym kasę i stabilizację, nie będę zły na ten sponsor, do póki też fajnie będzie wyglądało na koszulce!
Ale faktycznie, do póki klub znajdzie w tym kasę i stabilizację, nie będę zły na ten sponsor, do póki też fajnie będzie wyglądało na koszulce!

-
- Kontakt:
Moim zdaniem będzie to Fortuna
Znają nasz potencjał z 1 ligi a w ekstraklasie będzie tylko lepiej
Znają nasz potencjał z 1 ligi a w ekstraklasie będzie tylko lepiej