Przygotowania/sparingi
-
- Kontakt:
Re: Przygotowania/sparingi
No i koniec. Wiadomo, ze sparing ale sama gra w drugiej połowie słabiutka, napewno jezeli dziela nas 2 połowy. Barnowski na plus, Barański moim zdaniem powinien dostac szanse. Steczyk nienajgorzej. Testowany mega slabo.
- Harry1990
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Barański bardzo dobrze zagrał, testowany przeciętnie, w pewnym momencie Sadlok go ostro zrugał
Blue are the words I say and what I think.
Blue are the Feelings that live inside me.
- lacky24
- Kontakt:
Na plus gra kombinacyjna między Figo i Szczepkiem, a jeszcze nie są zgrani, więc z tej mąki może być dobry chleb
Debiut na Cichej: 09.12.2006 Górny Śląsk - Polska
Debiut na Ruchu: 14.04.2007 Ruch - Zagłębie S.
Debiut na Ruchu: 14.04.2007 Ruch - Zagłębie S.
-
Najciekawsze momenty "w obronie", to zakręcenie jak słoik, Baranowskiego przez ciemnego i przyglądanie się Sadloka przy golu, jak jeden czy dwóch z Hutnika, czeka na piłe. Waleczności nie można odmówić, jednak do przodu... 4 dni temu, gieksa wygrała z Hutnikiem 3:1.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Potencjalna jedenastka i to z młodzieżowcem i wcale nie byle jaka:
. Bielecki
. Szur, Baranowski, Sadlok,
Barnowski Bartolewski,
. Sikora, Sedlak,
. Swędrowski, Starzyński
. Szczepan
Ławka: Buchalik, Szywacz, Szymański, Barański, Skwierczyński, Steczyk, Stasiński

-
- Kontakt:
Kto w ostatniej akcji Hutnika dał się łatwo objechać po naszej prawej stronie?
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Wiadomo to tylko sparing, dodatkowo początek schodzenia z obciążeń. W związku z tym nie czepiam się gry do przodu, wyglądało to całkiem ok, na tym etapie. Myślę, że transfery swoje zrobią i jak przyjdzie zgranie i świeżość nie ma co się martwić o gre do przodu. Nie mniej dalej jestem mega zdziwiony i ten sparing też to potwierdził, że nie dokonaliśmy żadnych wzmocnień w obronie. Wkręcali nas piłkarze 1 ligowi, wkręcają nas piłkarze 2 ligowi, boje się co będzie w ekstraklasie. Nie jest to marudzenie z mojej strony, bo uważam że zrobiliśmy bardzo fajne transfery w innych formacjach, ale od obrony w ekstraklasie się zaczyna. Pewna defensywa to będzie klucz do utrzymania. Mam nadzieję, że coś się jeszcze wydarzy w tym temacie.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kolejny sparing bez Monety, Pląskowskiego, Skwierczyńskiego i Stasińskiego.
- Harry1990
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wójtowicz też nie grał, ale w jego przypadku wydaje mi sie, że dostał wolne. On po poprzednim sezonie, nie miał urlopu, od razu kadra i zgrupowanie.
Blue are the words I say and what I think.
-
- Kontakt:
Barnowski, Firlej, Steczyk to takie wzmocnienia ale na 16-18 miejsce w drużynie.
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mimo. Wszystko to marudzenie. Niby naszych wkręcali ale bramek tracilismy naj mniej. Trzeba popatrzec całosciowo jak zachowuje sie drużyna w sferze ataku jak i bronienia. Mało tracilismy, mało sttzelalismy ale awans zrobiony. Dajmy pracować sztabowi i życzmy chlopakom zdrowia. Jak ono będzie to o walkę i zaangarzowanie jestem spokojny. My nie jestesmy Raków, Legia czy Amica. My musimy każdy punkt wyszarpać bo nie stac nas na szastanie kasą. Oby PPD zadziałało w tej drużynie a krok po kroku bedziemy sie piąć.Marcus pisze: ↑5 lip 2023, o 16:42Wiadomo to tylko sparing, dodatkowo początek schodzenia z obciążeń. W związku z tym nie czepiam się gry do przodu, wyglądało to całkiem ok, na tym etapie. Myślę, że transfery swoje zrobią i jak przyjdzie zgranie i świeżość nie ma co się martwić o gre do przodu. Nie mniej dalej jestem mega zdziwiony i ten sparing też to potwierdził, że nie dokonaliśmy żadnych wzmocnień w obronie. Wkręcali nas piłkarze 1 ligowi, wkręcają nas piłkarze 2 ligowi, boje się co będzie w ekstraklasie. Nie jest to marudzenie z mojej strony, bo uważam że zrobiliśmy bardzo fajne transfery w innych formacjach, ale od obrony w ekstraklasie się zaczyna. Pewna defensywa to będzie klucz do utrzymania. Mam nadzieję, że coś się jeszcze wydarzy w tym temacie.
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA