Idź poczytej pudelka, a nie siej fermentu

Idź poczytej pudelka, a nie siej fermentu
Niekere to by chcieli rollercoaster w Ruchu 24/7/365Transfery Ruchu? Jeszcze bez nazwisk, ale easy. Dziś klub jest na innym poziomie niż rok temu i rozmowy są zdecydowanie trudniejsze. Na ogłaszanie kilku transferów jednego dnia bym nie liczył-inni też spokojnie działają. Ale Ruch w interesie będzie, w obie strony
Jutro będzie![]()
Ja wczoraj w parku ba piwie my siedzieli w zielonej dolinierafraf32 pisze: ↑14 cze 2023, o 13:02i te info mosz z pewnego żródła??? że na bank chce zadebiutować? powiedzioł Ci to ?adam12 pisze: ↑14 cze 2023, o 12:43To po co siejesz zamęt skoro to bajki. Debiut Jarka w ekstraklasie, a on nie jest chętny no na bank
Gorzej niż baby.niebieskifanatyk pisze: ↑14 cze 2023, o 15:34Nastukaliście prawie 3 strony od rana. Myślę sobie, chyba jakiś transfer, a tu znowu jakieś teorie spiskowe![]()
Tyle zostało z mojej listy, prócz Yakuby i Wojcinowicza sami których nie do końca jestem przekonanyniebieskifanatyk pisze: ↑4 cze 2023, o 22:47Teraz już mogę wkleić listę zawodników z 1 ligi która wcześniej sobie przygotowałem którzy mogli by nas wzmocnić. Wszystkim 30 czerwca się kończą kontrakty. Mogę się trochę pobawić w football managera, myślę się nikt nie będzie miał mi tego za złe![]()
-Wojcinowicz ŚO (Puszcza)
-Mróz ŚPO (Resovia) / (Lubin)
-Krykun LP (Łęczna) /(Piast)
-Hartherz LO/LP (Podbeskidzie)/ (Miedź)
-Yakuba ŚO (Puszcza)
-Bartosz Wolski ŚPO (Stal)
-Czyżycki (Tychy) / (Korona)
-Banaszewski LN (Sosnowiec)
-Szymon Sobczak N (Sosnowiec)
-Antonik PP (Resovia)
/ (Miedź)
-Borja Galan LN/N (Odra)
Użytkownicy przeglądający to forum: Bamboleo1, GbatJ1920, Google Adsense [Bot], iglo, koRnik, MaRio1920R, nołnejm, scaneRboy i 118 gości