Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
-
- Kontakt:
Re: Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
my tu wszyscy czekamy na jakieś informacje ale... tak na prawdę to ruch widać tylko w Widzewie (wracają do treningów tydzień przed nami), Legii i Rakowie. We wszystkich innych klubach cisza... takie przeciąganie liny chyba trwa między klubami i piłkarzami z kartą w ręku.
-
- Kontakt:
Mateusz Czyzycki nie przedłużył kontraktu z Tychami...
Zawodnik z karta w ręku, wyróżniająca się postać w Tychach prawdziwy koń napędowy tego zespołu i liczby ma ( 31m/9g/4a )
Może warto powalczyć o niego ?
Zawodnik z karta w ręku, wyróżniająca się postać w Tychach prawdziwy koń napędowy tego zespołu i liczby ma ( 31m/9g/4a )
Niebieska Dzielnica Halemba
-
To po co siejesz zamęt skoro to bajki. Debiut Jarka w ekstraklasie, a on nie jest chętny no na bank
-
- Kontakt:
Czyli nikt nic nie wie, więc każdy zaczyna sobie wymyślać i wypuszczać plotki?
Dajcie spokój z takim "a, bo tu ktoś mówi", bo na facebooku szło wyczytać wszystko, łącznie z tym, że zawodnicy nie chcą awansować, a Fosa ma focha.
Skupcie się na potwierdzonych informacjach.
-
- Kontakt:
Nie jesteśmy bogatym klubem, dlatego o pieniądzach rozmowy nie są ani łatwe, ani przyjemne. Niestety. Chłopcy awansowali do ekstraklasy między innymi po to, żeby zarabiać na poziomie ekstraklasy, to samo sztab. Ja bym mimo to zachował spokój. Póki co ludzie są na urlopach, a właściwą kolejnością przed podpisywaniem umów jest zaprojektowanie budżetu na najbliższy sezon. Wcale nie musi być źle.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- rafraf32
- Kontakt:
i te info mosz z pewnego żródła??? że na bank chce zadebiutować? powiedzioł Ci to ?adam12 pisze: ↑14 cze 2023, o 12:43To po co siejesz zamęt skoro to bajki. Debiut Jarka w ekstraklasie, a on nie jest chętny no na bank
"W życiu piękne są tylko szpile ! "
- rafraf32
- Kontakt:
Ale nikaj nie padło, że przedłużamy, trener nic nie godoł że coś ustalo na przyszły sezon, kadra itp. Coś cicho ... ale może mi bije na dekiel z tego oczekiwania na info.NG1920 pisze: ↑14 cze 2023, o 12:46Czyli nikt nic nie wie, więc każdy zaczyna sobie wymyślać i wypuszczać plotki?
Dajcie spokój z takim "a, bo tu ktoś mówi", bo na facebooku szło wyczytać wszystko, łącznie z tym, że zawodnicy nie chcą awansować, a Fosa ma focha.
"W życiu piękne są tylko szpile ! "
-
- Kontakt:
Po prostu bije ci na dekiel i szukasz teorii spiskowych.
Najpierw nie chcieli awansować, a teraz jak awansowali to chcą odejść, bo w sumie to serio nie chcieli awansować.

Dajcie sztabowi i piłkarzom wypocząć na urlopach, zarządowi pracować, a sobie na wstrzymanie w pi***oleniu głupot.
Najpierw nie chcieli awansować, a teraz jak awansowali to chcą odejść, bo w sumie to serio nie chcieli awansować.

Dajcie sztabowi i piłkarzom wypocząć na urlopach, zarządowi pracować, a sobie na wstrzymanie w pi***oleniu głupot.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wydaje sie mi że wczoraj czy przedwczoraj ktoś tu na forum pisoł że nowe kontrakty do sztabu som ogarniynte, niy wiym czy podpisane, ale dogodane.
Chyba że sie mi coś podupcyło.
Chyba że sie mi coś podupcyło.

Nojwiynkszom RUCHu wartościom NIY jest to, że nigdy niy upado na kolana, ale to, że zawsze umiy sie z tych kolan dzwignońć."
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W komyntarzach ftoś tam pisoł że idzie do Widzewa, no ale pisać każdy może, ale jak faktycznie to prowda, to Widzew wyciongo póki co wyróżniajoncych sie szpilerow z 1 ligi.nrsl-halemba pisze: ↑14 cze 2023, o 12:26Mateusz Czyzycki nie przedłużył kontraktu z Tychami...
Nojwiynkszom RUCHu wartościom NIY jest to, że nigdy niy upado na kolana, ale to, że zawsze umiy sie z tych kolan dzwignońć."
-
- Kontakt:
powiem wam, że sezon ogórkowy jest dla moderacji zawsze ciekawym czasem. Z jednej strony trzeba utrzymywać forum na wolnym ogniu (żeby algorytmy pracowały), ale z drugiej strony niekiedy tego pierdolenia nie da się czytać.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
A jo mom pytanie troszka z innej beczki.
Orientuje sie ktos co dzieje sie z Tadeuszem Knopik z działu marketingu. Od jakiegos czasu nie widac go w ogole. W zodnych kulisach, materiałach itp. Tak sie zastanawiom czy on jeszcze robi w Ruchu czy juz nie? Kiedys przewijol ske caly czas a od jakiegos czasu nie widza chopa. No chyba ze mi kajs umyko.
Orientuje sie ktos co dzieje sie z Tadeuszem Knopik z działu marketingu. Od jakiegos czasu nie widac go w ogole. W zodnych kulisach, materiałach itp. Tak sie zastanawiom czy on jeszcze robi w Ruchu czy juz nie? Kiedys przewijol ske caly czas a od jakiegos czasu nie widza chopa. No chyba ze mi kajs umyko.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Widać go w ostatnich kulisach na fecie przy wychodzących zawodnikach na C6
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To z wielu stron słychać czy Tobie tak się wydaje czy tez brak informacji. Nawet farmazony trzeba z sensem umieć pociskać.rafraf32 pisze: ↑14 cze 2023, o 13:04Ale nikaj nie padło, że przedłużamy, trener nic nie godoł że coś ustalo na przyszły sezon, kadra itp. Coś cicho ... ale może mi bije na dekiel z tego oczekiwania na info.NG1920 pisze: ↑14 cze 2023, o 12:46Czyli nikt nic nie wie, więc każdy zaczyna sobie wymyślać i wypuszczać plotki?
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
Co najmniej jeden z trójcy był/jest na urlopie. Trenerzy, piłkarze też. Dajcie się ludziom zresetować. Sami chyba też tego potrzebujemy po wyczerpującym psychicznie sezonie.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).