Sezon 2023/2024
- Marc_MC
- Kontakt:
Re: Sezon 2023/2024
Bardzo słaby mecz Wisły i widać było, że Puszcza ma na nich patent. No cóż. Szkoda.
W takim razie niech Stal Rzeszów awansuje.
W takim razie niech Stal Rzeszów awansuje.
Ruch Chorzów - Legende ohne Ende.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Pjyrszo zajta Ruchu 1998-2004:
http://www.Ruch-Chorzow.soccer.com.pl, http://www.Ruch-Chorzow.de
Pjyrszy roz na Ruchu: 09.03.1978 (Ruch - ŁKS 2:2)

---------------------------------------------------------------------------------------------
Pjyrszo zajta Ruchu 1998-2004:
http://www.Ruch-Chorzow.soccer.com.pl, http://www.Ruch-Chorzow.de
Pjyrszy roz na Ruchu: 09.03.1978 (Ruch - ŁKS 2:2)

-
- Kontakt:
Liczba ludności Niepołomic: 12 tys.
Liczba widzów na Wiśle: 24 tys.
O k... ,co za upokorzenie.
Liczba widzów na Wiśle: 24 tys.
O k... ,co za upokorzenie.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
Wiśle mam w du*** ale pretensje to trzeba mieć do siebie niż do kogos bo meczu nie wygrał
-
- Kontakt:
Ale farfocla dali sobie wbić piłkarze Stali 

-
- Kontakt:
Kurde, byle nie bruki!
Szanuje to, że ludzie dorobili się własnymi rękami, ale po co komu taki klub pilkarski?
Co do Wisły trochę szokens, że dali się tak oklepać. Jeszcze 90 dni tu chcieliśmy robić melanż na SŚ.
Ktoś wyżej napisał, że być może też potrzebują więcej czasu, żeby nabrać pokory i rzeczywistej mocy. Mam wrażenie, że wielu z nich żyje jeszcze erą Cupiała. Cupiała w Wiśle od dawna nie ma.
Szanuje to, że ludzie dorobili się własnymi rękami, ale po co komu taki klub pilkarski?
Co do Wisły trochę szokens, że dali się tak oklepać. Jeszcze 90 dni tu chcieliśmy robić melanż na SŚ.
Ktoś wyżej napisał, że być może też potrzebują więcej czasu, żeby nabrać pokory i rzeczywistej mocy. Mam wrażenie, że wielu z nich żyje jeszcze erą Cupiała. Cupiała w Wiśle od dawna nie ma.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie muszę. Jak tak jak Wy czytają co się tutaj wypisuje to się nie dziwię. Hejterzy są wszędzie i niech nikt nie pisze że oni byli pierwsi bo to dziecinada, nikt tego nie ustali. Czasami mam wrażenie że dla niektórych Wisła była najbardziej wrogim klubem w pierwszej lidze, coś się komuś popier… mocno.
-
- Kontakt:
Brukbet stadion na trochę ponad 4.5 tys ludzi a w meczu barażowym pełno wolnych miejsc...
- Harry1990
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Co niektórzy tutaj pisali "dawać Hiszpanów", my bez nich - awans
Blue are the words I say and what I think.
Blue are the Feelings that live inside me.
Blue are the Feelings that live inside me.
-
- Kontakt:
Koniec Stali.... Szkoda.
A propos Wisły- konferencja trenera Sobolewskiego, która trwała... 50 s
https://www.youtube.com/watch?v=nTsMaYJxhUQ
A propos Wisły- konferencja trenera Sobolewskiego, która trwała... 50 s

https://www.youtube.com/watch?v=nTsMaYJxhUQ
Niebieskie serce od 1988 R.
-
- Kontakt:
A ja się zastanawiam dlaczego niektórzy z nas traktują innych z góry? Już mamy muchy w nosie po awansie?? Dlaczego mały klub nie może bawić się piłkę? Ruch Chorzów startował od razu z 10 mistrzami czy też kiedyś zaczynaliśmy???
Więcej szacunku i pokory. Niech se grają. Na szczęście nie grają pieniądze i za zasługi a liczy się aspekt sportowy.
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
Irytuje mnie takie gadanie, że wioska, że ekstraklasa tylko dla wielkich klubów. Nie można nikomu zabronić marzyć. Jak Puszcza wygra baraże i awansuje do ekstraklasy to znaczy, że zasłużyła i będzie, tam grała proste. Dla tych mieszkańców to bedzie wielka duma na lata i nikt im tego nie odbierze.
Co do Wisły to są mi obojętni, ale naprawdę dla wielu tutaj slogan praca pokora i determinacja to tylko czcza gadanina. Jak oni coś piszą to tym bardziej po latach doświadczeń w niebycie, nauczeni doświadczeniem powinniśmy to olac i zajmować się TYLKO swoim klubem. Nikt nikomu nie każe ich lubić.
Co do Wisły to są mi obojętni, ale naprawdę dla wielu tutaj slogan praca pokora i determinacja to tylko czcza gadanina. Jak oni coś piszą to tym bardziej po latach doświadczeń w niebycie, nauczeni doświadczeniem powinniśmy to olac i zajmować się TYLKO swoim klubem. Nikt nikomu nie każe ich lubić.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ta. jakbysmy nie kojarzyli, ze nam to moze tradycji, kibicow, aglomeracji nie odbieraja, ale w podobnym tonie pisza: "po co ekstraklasa dla bezdomnych", "co te biedaki tu robia" itd.Marcus pisze: ↑6 cze 2023, o 22:57Irytuje mnie takie gadanie, że wioska, że ekstraklasa tylko dla wielkich klubów. Nie można nikomu zabronić marzyć. Jak Puszcza wygra baraże i awansuje do ekstraklasy to znaczy, że zasłużyła i będzie, tam grała proste. Dla tych mieszkańców to bedzie wielka duma na lata i nikt im tego nie odbierze.
na plus jednych i drugich (u Niecieczy to zmiana), ze kibicom problemow z wejsciem nie robia.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- Rickenn10
- Kontakt:
W całej tej dzisiejszej rozgrywce najbardziej żal Stali.
Z meczu byli zespołem lepszym, wpadły dwie bramki z dupy tak jak z nami. Niestety po sezonie teraz dużo zmian nastąpi i ciekawe jak to wpłynie na ich postawe w następnym sezonie.
W Wiśle będzie trzęsienie, nasciągali Hiszpanów za srogie pieniądze których jak się okazuje nie otrzymają z ekstraklasy więc raczej na pewno zdecydowana większość odejdzie bo nie wierzę że nie będzie cięć.
Co do twierdzeń dawać Hiszpana do nas. Spoko ale tylko jeden, uważam że 5 czy 6 Hiszpanów którzy byli w podstawowym składzie w pewien sposób mogli niszczyć atmosferę w szatni a przynajmniej takie jest moje zdanie bo celem było dojście do celu po trupach a nie budowanie więzi i relacji. U nas taki harpagan jako jeden jedyny byłby postrzegany zupełnie inaczej jako taki rodzynek i coś takiego prędzej wpisaloby się w budowanie relacji i atmosfery.
Kobusinski raczej nie zostanie - Zagłębie chce dość mocna kwotę za wykup.
Co za tym idzie o Feliksa będzie piekielnie ciężko tym bardziej bo kwota na pewno jest zdecydowanie wyższa.
Czekamy zatem na pierwsze nazwiska i informacje.
Z meczu byli zespołem lepszym, wpadły dwie bramki z dupy tak jak z nami. Niestety po sezonie teraz dużo zmian nastąpi i ciekawe jak to wpłynie na ich postawe w następnym sezonie.
W Wiśle będzie trzęsienie, nasciągali Hiszpanów za srogie pieniądze których jak się okazuje nie otrzymają z ekstraklasy więc raczej na pewno zdecydowana większość odejdzie bo nie wierzę że nie będzie cięć.
Co do twierdzeń dawać Hiszpana do nas. Spoko ale tylko jeden, uważam że 5 czy 6 Hiszpanów którzy byli w podstawowym składzie w pewien sposób mogli niszczyć atmosferę w szatni a przynajmniej takie jest moje zdanie bo celem było dojście do celu po trupach a nie budowanie więzi i relacji. U nas taki harpagan jako jeden jedyny byłby postrzegany zupełnie inaczej jako taki rodzynek i coś takiego prędzej wpisaloby się w budowanie relacji i atmosfery.
Kobusinski raczej nie zostanie - Zagłębie chce dość mocna kwotę za wykup.
Co za tym idzie o Feliksa będzie piekielnie ciężko tym bardziej bo kwota na pewno jest zdecydowanie wyższa.
Czekamy zatem na pierwsze nazwiska i informacje.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tak, zadnych koloni balkanskich, hiszpanskich itd.
moze byc nawet jeden Hiszpan, jeden Czech, jeden Węgier i jeden Łotysz i sie pewnie jakos wkomponuja w zespol jak beda sprawdzeni charakterologicznie.
a te zagraniczne kolonie to potme robia zespol w zesole
moze byc nawet jeden Hiszpan, jeden Czech, jeden Węgier i jeden Łotysz i sie pewnie jakos wkomponuja w zespol jak beda sprawdzeni charakterologicznie.
a te zagraniczne kolonie to potme robia zespol w zesole
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Szkoda Wisły, bo znów nie uda sie zorganizować meczu na Stadionie Śląskim, a byłby to jeden z meczy, który wygenerowałby duży zysk, a nie byłoby dużego czynnika kosztów. Można powiedzieć jeden szlagier na Śląskim odpada i to chyba ten z najłatwiejszą organizacją.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke