Ok, dzięki za info
Ruch Chorzów - GKS Tychy, sobota 3.06.2023, godz 17.30
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - GKS Tychy, sobota 3.06.2023, godz 17.30
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
-
- Kontakt:
My siadamy w innym miejscu niż mamy przypisane miejsce, bo jesteśmy swoją paczką, ale nikt nie robi z tego szumu jeśli się kogoś podsiądzie. Wogole w młynie to nikt tego nie przestrzega, bo i stoją na schodach, a i tak ścisk jest. Zresztą kto tam jutro na spokojnie usiądzie?

Co do samego meczu to bardzo wierzę, że jutro Ruch ponownie wpisze się do annałów historii polskiego futbolu. Trzy razy pod rząd spadł i trzy razy pod rząd awansował. Nikt tego nie dokonał.
Panie trenerze, żadnych eksperymentów z trójką obrońców w Tyle. Będzie dobrze, będzie bardzo dobrze. Wierzę. To najważniejszy mecz od lat.
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
-
- Kontakt:
Otwiyrom rano oczy - myśla o szpilu, ida do hajźla - myśla o szpilu. Jym obiod - myśla o szpilu. Ida pod prychol - myśla o szpilu. Lygom gnić - myśla o szpilu. Budza sie w nocy z myślom o szpilu. I tak kuźwa w kółko. Jo już chca jutro 

🤍

Niebieska Holandia!
-
- Kontakt:
Zdecydowanie. Do przerwy byliśmy mistrzem...niebieski98 pisze: ↑1 cze 2023, o 22:59Ktoś z Was próbował sobie przypomnieć, kiedy ostatni raz graliśmy mecz o takiej wadze? Nie wiem do czego można go porównać - Lechia 2012 z iluzorycznymi szansami na majstra?
Potem gol Śląska na Wiśle (przy zerowej reakcji obrońców- nie zapomnę im tego) i niestety "tylko" 2 miejsce.
Tak miało być i tyle.
Jutro jednak będziemy się cieszyć na maxa. WieRzę w to!
PS.
i to jest ta mentalność, której nie może być na nowym stadionie.orbiter pisze: ↑2 cze 2023, o 09:50My siadamy w innym miejscu niż mamy przypisane miejsce, bo jesteśmy swoją paczką, ale nikt nie robi z tego szumu jeśli się kogoś podsiądzie. Wogole w młynie to nikt tego nie przestrzega, bo i stoją na schodach, a i tak ścisk jest. Zresztą kto tam jutro na spokojnie usiądzie?![]()
Paczka, znajomi i ch... podsiadanie wykupionego przez kogoś miejsca itd..

NIE. Osobiście wykupiłem sobie fajne miejsce z pewnych względów i tego żądam.
Oczywiście nie mówię o młynie- tu zawsze będzie...młyn

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To wtedy grzecznie prosisz żeby Ci ten ktoś ustapił miejsca.
Jak łazisz z ekipom na mecze dziesiąt lot i zawsze stoisz w tym samym miejscu, a przed sezonem mo kożdy inne miejsca na karnetach czy biletach, to myślisz że pokornie pójdą na swoje miejsca ? Myśla że nawet na nowym stadionie to nie przejdzie.
Jak łazisz z ekipom na mecze dziesiąt lot i zawsze stoisz w tym samym miejscu, a przed sezonem mo kożdy inne miejsca na karnetach czy biletach, to myślisz że pokornie pójdą na swoje miejsca ? Myśla że nawet na nowym stadionie to nie przejdzie.
- DaReQ93
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na nowym stadionie ekipa kupi se karnety na miejsca obok siebie i nikt nie będzie musiał się grzecznie prosić żebyś mu miejsca ustąpił. Już teraz zacznijcie o tym myślećAdam1983 pisze: ↑2 cze 2023, o 10:45To wtedy grzecznie prosisz żeby Ci ten ktoś ustapił miejsca.

-
- Kontakt:
Ja mam w piątek zawsze trochę luźniejszy dzień w robocie. Myślami jestem już na meczu.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja mosz recht, 20 osób w jednym momencie sie zgro i pójdzie kupić karnety kole siebieDaReQ93 pisze: ↑2 cze 2023, o 11:00Na nowym stadionie ekipa kupi se karnety na miejsca obok siebie i nikt nie będzie musiał się grzecznie prosić żebyś mu miejsca ustąpił. Już teraz zacznijcie o tym myślećAdam1983 pisze: ↑2 cze 2023, o 10:45To wtedy grzecznie prosisz żeby Ci ten ktoś ustapił miejsca.
Jak łazisz z ekipom na mecze dziesiąt lot i zawsze stoisz w tym samym miejscu, a przed sezonem mo kożdy inne miejsca na karnetach czy biletach, to myślisz że pokornie pójdą na swoje miejsca ? Myśla że nawet na nowym stadionie to nie przejdzie.![]()

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ostatnia szansa!
Ludzi słabszych czy chorych na serce uprasza się o odstąpienie biletów- atmosfera oraz sam mecz może być dla nich zabójczy, niezależnie od wyniku
Hercklekot murowany.
Ludzi słabszych czy chorych na serce uprasza się o odstąpienie biletów- atmosfera oraz sam mecz może być dla nich zabójczy, niezależnie od wyniku

Hercklekot murowany.
Niebieskie serce od 1988 R.
-
- Kontakt:
Cisnienie rośnie,a sam jeszcze na 2 w nocy zmiana,jo tyn wongel zezera dzisioj
NRŚL GANG
-
- Kontakt:
Nowe konto bo do starego nie pamietam hasła.
Nerwy stres, poty, dreszcze, takie emocje//
Awans jest pewny. spokojne 3:1 wierzę. Bóg już się tyle nasłuchał próśb ode mnie i nie tylko pewnie, ze już ma nas dość i da nam te zwycięstwo.
Nerwy stres, poty, dreszcze, takie emocje//
Awans jest pewny. spokojne 3:1 wierzę. Bóg już się tyle nasłuchał próśb ode mnie i nie tylko pewnie, ze już ma nas dość i da nam te zwycięstwo.
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To nawet nie jest stres, ino strach jak ch... że się nie uda...
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Najgorsza dla mnie jest swiadomosc/przeczucie/strach ze jak jutro sie nie uda to w barazach tymbardziej...
- Rickenn10
- Kontakt:
Dlatego jutro bardzo dużo zależy od nas.HullCityFC pisze: ↑2 cze 2023, o 18:08Najgorsza dla mnie jest swiadomosc/przeczucie/strach ze jak jutro sie nie uda to w barazach tymbardziej...
Piłkarze 15 min przed meczem powinni podejść do nas pod trybuny a my powinniśmy tak pi***olnąć dopingiem, że każdy z nich powinień mieć ciarki na plecach by mieli świadomość, że to jest nasz wspólny cel.
To MY ich jutro możemy ponieść po AWANS. Każdy musi o tym pamiętać.