Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
-
Re: Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
Widzę ze niektórzy skauci się tu marnują. Wiedza lepiej od zarządu i sztabu kto się przyda drużynie, a komu nalezy podziękować. A może macie przecieki od wróżbity Macieja jak będzie grał? Bo niektórzy awans już tu przypieczętowali i szukają wzmocnień na ekstraklasę, której nie mamy nadal
-
Sadloka tez nie chcieliście, a jest podstawowym obrońca i w ostatnim meczu zagrał jak profesor
-
- Kontakt:
Ja bym pomyślał czy jest możliwość sprowadzenia Konczkowskigo.
Nasz niebieski synek
Nasz niebieski synek
-
- Kontakt:
Chłopak jest cieniem samego siebie, najwyraźniej najlepsze lata ma już za sobą. Co sezon to coraz to gorzej. Zresztą w Śląsku ma ważny kontrakt i sumka też niczego sobie. Tak więc wątpię żeby miało to sens..
-
- Kontakt:
Dlaczego my zawsze patrzymy wstecz? Idźmy droga nowości, świeżej krwi, zawodników głodnych gry i chęci pokazania się czyli sprzedania. Można skroić zespół który będzie połączeniem walki i finezji ale bez odgrzewanych kotletów...
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
Zgadzam się w 100%
Jeszcze nie tak dawno chcieli tu powrotu Piecha
- Przemo1234
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Odgrzewac kotlety to sobie mogliśmy w 3. i 2. lidze (patrz Fosa, Ecik - z całym szacunkiem za dokonania ostatnie lata), ale na Ekstraklasę to już za mało - w 1. lidze ewentualnie takie doświadczone "kotlety" wchodzą z ławki. Jeszcze akurat taki Fosa i Ecik to jednak są tu wychowani i to coś więcej niż tylko kolejny/ostatni klub - przyszli w najtrudniejszym momencie, wyciągnęli na swoich barkach klub i wieczna chwała im za to.
Inny przykład "kotleta" - Sadlok - chłop niby doświadczony, a jednak jak już coś dobrze zrobi, to zaraz jeszcze lepiej spierniczy, mocno elektryczny. Nie wygląda jakby dawał coś tej drużynie poza przeciętnością. Kto w jego miejsce? Wiem - nie mamy - gramy tym co jest.
Inny przykład "kotleta" - Sadlok - chłop niby doświadczony, a jednak jak już coś dobrze zrobi, to zaraz jeszcze lepiej spierniczy, mocno elektryczny. Nie wygląda jakby dawał coś tej drużynie poza przeciętnością. Kto w jego miejsce? Wiem - nie mamy - gramy tym co jest.
Pierwszy mecz: Ruch Chorzów 3-2 Odra Wodzisław Śląski (20 kwietnia 2010 r.)
Karnetowicz: od 2011 roku
Wielki Ruch: członek od kwietnia 2019 r.
Karnetowicz: od 2011 roku
Wielki Ruch: członek od kwietnia 2019 r.
- Jano99
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przy tej sinusoidzie czuje, że jeszcze dzisiaj kolejne życzenia kogo wziąć do Ekstraklasy 

-
- Kontakt:
Ja bym temat zamknął do końca sezonu. Dla dobra wszystkich.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Mateusz Bartolewski konczy przygodę z Lubinem. Ktoś kiedyś wspominał to nazwisku na forum. Lewych obroncow jak na lekarstwo, nie tylko u nas...
nigdy nie jest za późno
- Jano99
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dla mnie straszny przeciętniak, oby nie do nas.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z Lubina to Swierczok ewentualnie. Moglby sie odbudowac przy przepracowaniu pelnego okresu
-
- Kontakt:
Nie obserwuje kompletnie Ex ale pokazuje tylko ze taki raczej będzie kierunek naszych poszukiwań. Ściągać piłkarzy którzy będą chcieli coś udowodnic a nie odcinać kuponów. Najważniejsze jednak to tam się dostać a potem można działać
nigdy nie jest za późno
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
póki co to chyba wyłącznie Widzew i Zagłebie ogłosili z kim nie przedłużą
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Już nic z tego zawodnika, przy takim podejściu jak w Lubinie, nie będzie.HullCityFC pisze: ↑30 maja 2023, o 14:54Z Lubina to Swierczok ewentualnie. Moglby sie odbudowac przy przepracowaniu pelnego okresu
Co do Bartolewskiego to myślę, że jak najbardziej do nas pasuje, co pokazał. A w esie dawał radę.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1