Heli poczytej posty z tego forum po dzisiejszym szpilu w Krakowie i sie zdziwisz do ilu foumowiczow niy było żodnyj nauczki.
Sezon 2022/2023
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sezon 2022/2023
Nojwiynkszom RUCHu wartościom NIY jest to, że nigdy niy upado na kolana, ale to, że zawsze umiy sie z tych kolan dzwignońć."
-
- Kontakt:
Przecież to często robią jacyś frustraci, którzy rzadko kiedy pojawiają się na meczach lub siedzą na emigracjach. Przecież od nas na Wisłe jeździ dużo osób, od nich do nas też i nigdy nie było problemów, dużo osób zadowolonych z gościn. Nie ma co się przejmować wyzwiskami od nich czy od nas.gucio77 pisze: ↑28 maja 2023, o 20:25Chodzi ło to, że jeździcie po nos jak po łysyj kobyle, wyzywocie nos łod śmierdzieli, smrodów, 60- tek, itd. Jak jo śledził te, wpisy, komyntarze to pojedyncze wpisy byly po obu stronach, ale to co sie wczoraj wyloło w sieci to jest dramat.Maniek1995 pisze: ↑28 maja 2023, o 20:12Kibiców Widzewa jak nam strzelał bramki i cieszył sie z wygranej to nie wyzywaliście od pseudozgód. Każdy chce dla swojego klubu jak najlepiej, najpierw nasz klub potem zgody.
Jo jeszcze pamiyntom nasza zgoda z lot 80-tych, chyba najdłuższo w kraju na tamtyn momynt i Wy tyż w tamtym czasie żeście sie na nos wypiyli skuli Lechii
-
- Kontakt:
gucio77 pisze: ↑28 maja 2023, o 20:25Chodzi ło to, że jeździcie po nos jak po łysyj kobyle, wyzywocie nos łod śmierdzieli, smrodów, 60- tek, itd. Jak jo śledził te, wpisy, komyntarze to pojedyncze wpisy byly po obu stronach, ale to co sie wczoraj wyloło w sieci to jest dramat.Maniek1995 pisze: ↑28 maja 2023, o 20:12Kibiców Widzewa jak nam strzelał bramki i cieszył sie z wygranej to nie wyzywaliście od pseudozgód. Każdy chce dla swojego klubu jak najlepiej, najpierw nasz klub potem zgody.
Jo jeszcze pamiyntom nasza zgoda z lot 80-tych, chyba najdłuższo w kraju na tamtyn momynt i Wy tyż w tamtym czasie żeście sie na nos wypiyli skuli Lechii

A co do argumentów odnośnie wciągnięcia nosem Tychów to taki, że nie po to mamy awansować, żeby zaraz spaść. Czeka nas (dej Panie Boże) być może za niecałe 2 miechy mordercza walka nie ze Skrą czy Sandecją ale Rakowem, Lechem czy Legią. I nasi będą musieli ja podjąć, grając, tak myślę, w niemal tym samym składzie, co obecnie, bo na poważne transfery nas nie stać.
PozdRo Ziom.
Panie, zmiłuj się nad nami...
- bergmon
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ale za co momy im podziękować?kroy pisze: ↑28 maja 2023, o 20:32Lofs pisze: ↑28 maja 2023, o 19:59Ojej jaki Ty wrażliwy. Noże będziesz jeszcze przepraszać milicjantów za tych "nienawistników", co napisali prawdę na ich temat?
Mam nadzieję, że ta pseudosztama po sezonie się wreszcie skończy. Kpina to jest mało powiedziane.
PS. Tychy bez jednej kartki dziś. Przyjadą w najsilniejszym składzie. Może to i dobrze, bo pamiętom dopisane 3 punkty przed meczem z resovią, co przyjechała bez 3 podstawowych i miało być bezproblemowo...
Co do meczu to chcę przypomnieć też, że my mamy ambicję grać w ekstraklasie, więc takie Tychy to powinniśmy wciągać nosem.
Po prostu myśle ze to szczeniackie pisanie a najbardziej mnie irytuje hipokryzja.
Najpierw wszyscy narzekają ze tak nas krytykują na ich forach i czatach po czym dokładnie niektórzy robią to samo tutaj. Takie posty powinny być usuwane bo akurat w tej sytuacji Wiśle to powinnismy podziękować.
Średnio fascynują mnie te sztamy bo dla mnie liczy się Ruch ale nie oczekuje od jakiegokolwiek klubu żeby chciał przegrać awans ze swoim przyjacielem. Każdy walczy o swoje i wtedy przyjaźń schodzi na drugi plan ale wciąż trzeba zachować klasę i szacunek której u obu stron wyraźnie czasem brakuje.
- bergmon
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak awansujemy (marza ło tym i chyba niy ino jo)Lofs pisze: ↑28 maja 2023, o 21:12gucio77 pisze: ↑28 maja 2023, o 20:25Chodzi ło to, że jeździcie po nos jak po łysyj kobyle, wyzywocie nos łod śmierdzieli, smrodów, 60- tek, itd. Jak jo śledził te, wpisy, komyntarze to pojedyncze wpisy byly po obu stronach, ale to co sie wczoraj wyloło w sieci to jest dramat.Maniek1995 pisze: ↑28 maja 2023, o 20:12Kibiców Widzewa jak nam strzelał bramki i cieszył sie z wygranej to nie wyzywaliście od pseudozgód. Każdy chce dla swojego klubu jak najlepiej, najpierw nasz klub potem zgody.
Jo jeszcze pamiyntom nasza zgoda z lot 80-tych, chyba najdłuższo w kraju na tamtyn momynt i Wy tyż w tamtym czasie żeście sie na nos wypiyli skuli LechiiW punkt.
A co do argumentów odnośnie wciągnięcia nosem Tychów to taki, że nie po to mamy awansować, żeby zaraz spaść. Czeka nas (dej Panie Boże) być może za niecałe 2 miechy mordercza walka nie ze Skrą czy Sandecją ale Rakowem, Lechem czy Legią. I nasi będą musieli ja podjąć, grając, tak myślę, w niemal tym samym składzie, co obecnie, bo na poważne transfery nas nie stać.
PozdRo Ziom.
to zgory zakładom że na pewno niy w takim samym składzie. To że nos niy stać niy znaczy że niy zakontraktujymy wolnych szpilerow.
Za mojego kibicowskiego życio to my chyba ino jedynego szpilera kupili, niyjakiego Jaworka z Tychow w 90 roku, ale moga sie mylić czy niy jeszcze kogoś
Ostatnio zmieniony 28 maja 2023, o 21:32 przez gucio77, łącznie zmieniany 1 raz.
Nojwiynkszom RUCHu wartościom NIY jest to, że nigdy niy upado na kolana, ale to, że zawsze umiy sie z tych kolan dzwignońć."
-
O ja je*** ludzie co wczoraj wyjebywali drużynę i trenera dziś piszą ze awansowaliśmy. Więcej pokory i samokrytyki. Bo kręgosłupa moralnego wy na pewno nie macie
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Za to, ze przegrała i dalej to od nas zależy los awansubergmon pisze: ↑28 maja 2023, o 21:15Ale za co momy im podziękować?kroy pisze: ↑28 maja 2023, o 20:32Lofs pisze: ↑28 maja 2023, o 19:59Ojej jaki Ty wrażliwy. Noże będziesz jeszcze przepraszać milicjantów za tych "nienawistników", co napisali prawdę na ich temat?
Mam nadzieję, że ta pseudosztama po sezonie się wreszcie skończy. Kpina to jest mało powiedziane.
PS. Tychy bez jednej kartki dziś. Przyjadą w najsilniejszym składzie. Może to i dobrze, bo pamiętom dopisane 3 punkty przed meczem z resovią, co przyjechała bez 3 podstawowych i miało być bezproblemowo...
Co do meczu to chcę przypomnieć też, że my mamy ambicję grać w ekstraklasie, więc takie Tychy to powinniśmy wciągać nosem.
Po prostu myśle ze to szczeniackie pisanie a najbardziej mnie irytuje hipokryzja.
Najpierw wszyscy narzekają ze tak nas krytykują na ich forach i czatach po czym dokładnie niektórzy robią to samo tutaj. Takie posty powinny być usuwane bo akurat w tej sytuacji Wiśle to powinnismy podziękować.
Średnio fascynują mnie te sztamy bo dla mnie liczy się Ruch ale nie oczekuje od jakiegokolwiek klubu żeby chciał przegrać awans ze swoim przyjacielem. Każdy walczy o swoje i wtedy przyjaźń schodzi na drugi plan ale wciąż trzeba zachować klasę i szacunek której u obu stron wyraźnie czasem brakuje.

Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Smagor jak poszoł va banque w 2012 to kupił chyba Sadloka i Sultesagucio77 pisze: ↑28 maja 2023, o 21:30Jak awansujemy (marza ło tym i chyba niy ino jo)Lofs pisze: ↑28 maja 2023, o 21:12gucio77 pisze: ↑28 maja 2023, o 20:25Chodzi ło to, że jeździcie po nos jak po łysyj kobyle, wyzywocie nos łod śmierdzieli, smrodów, 60- tek, itd. Jak jo śledził te, wpisy, komyntarze to pojedyncze wpisy byly po obu stronach, ale to co sie wczoraj wyloło w sieci to jest dramat.Maniek1995 pisze: ↑28 maja 2023, o 20:12Kibiców Widzewa jak nam strzelał bramki i cieszył sie z wygranej to nie wyzywaliście od pseudozgód. Każdy chce dla swojego klubu jak najlepiej, najpierw nasz klub potem zgody.
Jo jeszcze pamiyntom nasza zgoda z lot 80-tych, chyba najdłuższo w kraju na tamtyn momynt i Wy tyż w tamtym czasie żeście sie na nos wypiyli skuli LechiiW punkt.
PozdRo Ziom.
to zgory zakładom że na pewno niy w takim samym składzie. To że nos niy stać niy znaczy że niy zakontraktujymy wolnych szpilerow.
Za mojego kibicowskiego życio to my chyba ino jedynego szpilera kupili, niyjakiego Jaworka z Tychow w 90 roku, ale moga sie mylić czy niy jeszcze kogoś
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Może mosz racjo z tym Sadlokiem i Sultesym ale jo w to wontpia szczególnie jak łazi ło smagora.moRi95 pisze: ↑28 maja 2023, o 21:46Smagor jak poszoł va banque w 2012 to kupił chyba Sadloka i Sultesagucio77 pisze: ↑28 maja 2023, o 21:30Jak awansujemy (marza ło tym i chyba niy ino jo)Lofs pisze: ↑28 maja 2023, o 21:12gucio77 pisze: ↑28 maja 2023, o 20:25Chodzi ło to, że jeździcie po nos jak po łysyj kobyle, wyzywocie nos łod śmierdzieli, smrodów, 60- tek, itd. Jak jo śledził te, wpisy, komyntarze to pojedyncze wpisy byly po obu stronach, ale to co sie wczoraj wyloło w sieci to jest dramat.Maniek1995 pisze: ↑28 maja 2023, o 20:12Kibiców Widzewa jak nam strzelał bramki i cieszył sie z wygranej to nie wyzywaliście od pseudozgód. Każdy chce dla swojego klubu jak najlepiej, najpierw nasz klub potem zgody.
PozdRo Ziom.
Sadlok prziszed z jakiś wioski kaj łociec był prezesym, tym bardzij jest to wontpliwe żeby łociec blokowoł kariera synkowi. Bardzij pasowało by mi jakoś wspołpraca miyndzy klubami.
Aaa teraz sie mi spomnioł jeszcze jedyn transfer gotowkowy. Abdul z Grunwaldu i słynny czek.

- WolnyLogin
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Forum w formie - ze skrajności w skrajność
Tak jak pisałem wcześniej, wszystko rozstrzygnie się w ostatniej kolejce sezonu. Plus, że teraz kwestia awansu jest znów w naszych rękach/nogach i nie musimy się oglądać na innych. Wielkie podziękowania dla Zagłębia S-ec, że podeszli profesjonalnie do sprawy. Jak widać, wszystko jest możliwe i zdarzają się nieoczywiste rozstrzygnięcia. Nie wyobrażam sobie innego rezultatu w sobotę w Gliwicach jak nasze ZWYCIĘSTWO. Trzeba zapomnieć o tym co było wczoraj, zresetować głowy, robić swoje i uwierzyć w siebie. Jesteśmy tak blisko... Już nie mogę się doczekać tego meczu, aż cały chodzę
Na trybunach musimy stworzyć coś wyjątkowego, przebić ten poziom z barażu z Radunią i ponieść naszą dRużynę do awansu.

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ale mu chodzi o drugie podejscie Sadloka. z Dankowic przyszedl jako junior, potem drugi raz z Polonii Warszawagucio77 pisze: ↑28 maja 2023, o 22:26Może mosz racjo z tym Sadlokiem i Sultesym ale jo w to wontpia szczególnie jak łazi ło smagora.moRi95 pisze: ↑28 maja 2023, o 21:46Smagor jak poszoł va banque w 2012 to kupił chyba Sadloka i Sultesagucio77 pisze: ↑28 maja 2023, o 21:30Jak awansujemy (marza ło tym i chyba niy ino jo)Lofs pisze: ↑28 maja 2023, o 21:12gucio77 pisze: ↑28 maja 2023, o 20:25Chodzi ło to, że jeździcie po nos jak po łysyj kobyle, wyzywocie nos łod śmierdzieli, smrodów, 60- tek, itd. Jak jo śledził te, wpisy, komyntarze to pojedyncze wpisy byly po obu stronach, ale to co sie wczoraj wyloło w sieci to jest dramat.Maniek1995 pisze: ↑28 maja 2023, o 20:12Kibiców Widzewa jak nam strzelał bramki i cieszył sie z wygranej to nie wyzywaliście od pseudozgód. Każdy chce dla swojego klubu jak najlepiej, najpierw nasz klub potem zgody.
PozdRo Ziom.
Sadlok prziszed z jakiś wioski kaj łociec był prezesym, tym bardzij jest to wontpliwe żeby łociec blokowoł kariera synkowi. Bardzij pasowało by mi jakoś wspołpraca miyndzy klubami.
Aaa teraz sie mi spomnioł jeszcze jedyn transfer gotowkowy. Abdul z Grunwaldu i słynny czek.![]()
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Powiem krotko:
w sobotę Tyskim trzeba zrobić piekło- mają się zesrać jak pewien typ na słupie, co nie mioł galot na d*pie
Do boju!!!!
w sobotę Tyskim trzeba zrobić piekło- mają się zesrać jak pewien typ na słupie, co nie mioł galot na d*pie

Do boju!!!!
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No i my sie w ch** wyplacili za Sultesa i Sadloka. Tam bylo cos okolo 4 mln zloty.
Duzo mielismy transferow gotowkowych, szczegolnie za hossy Reportera i Klimka.
Nowacki chyba za 350 tys zl, powrot Srutwy w 2000 tez cos kosztowal Rogale, Stepinski, Visnakovs kosztowali pareset tysiecy euro
Duzo mielismy transferow gotowkowych, szczegolnie za hossy Reportera i Klimka.
Nowacki chyba za 350 tys zl, powrot Srutwy w 2000 tez cos kosztowal Rogale, Stepinski, Visnakovs kosztowali pareset tysiecy euro