Podeślij na prv ta listę, sam sobie taką zrobiłem. Lubię się bawić w football manageraNG1920 pisze: ↑18 maja 2023, o 19:38A dlaczego nie? Na razie pokazał, że potrafi się dostosować do problemów w drużynie, potrafi ją zbudować, zmotywować i jak najbardziej zasługuje po ew. awansie na to, aby pokazać się w Polsce jako dobry trener. Ba, myślę, że nawet Myśliwiec mógłby się zakręcić na karuzeli trenerskiej w ekstraklasie jako świeża krew, w przeciwieństwie do tych samych nazwisk od lat.TommyHilfiger pisze: ↑18 maja 2023, o 18:47Ciekawe czy Skrobacza zostawimy? Tak się zastanawiam czy sobie poradzi w ekstraklasie.
Mam w notatniku taką swoją listę kilkunastu zawodników, którzy spokojnie daliby radę w ekstraklasie, wyróżniali się w swoich drużynach w 1 lidze i byliby wartością dodaną u nas- ciekawe czy będę mógł przy starcie ligi powiedzieć "bingo" przy którymkolwiek nazwisku
I to co napisane wyżej- myśmy z ekstraklasy zgarnęli Kobusińskiego i Feliksa, którzy są młodymi zawodnikami z ambicjami i szczytem formy i umiejętności pewnie przed sobą. Takich powinniśmy szukać, bo w razie czego idzie też zarobić. Ci doświadczeni jak do nas przejdą z ekstraklasy to na ogromnych pewnie oczekiwaniach finansowych jak na nasze realia.