Ja twierdzę od samego początku że mecz z Tychami będzie decydujący o bezpośrednim awansie. Ale tam będzie ...

Ja twierdzę od samego początku że mecz z Tychami będzie decydujący o bezpośrednim awansie. Ale tam będzie ...
Zakładasz nasze 2 zwycięstwa i remis. Jedna strata punktów, ale bez porażek.arcio pisze: ↑13 maja 2023, o 22:38Zrobiłem sobie swoją analizę i przy dobrych wiatrach styknie 4 punkty.
Jeżeli Podbeskidzie w poniedziałek wygra na Sosnowcu a my utrzymamy tempo to na koniec sezonu, szklana kula mi wywróżyła:
ŁKS 69
Ruch 63
Wisła 60
BrukBet 59
Puszcza 59
Stal 55
Podbeskidzie 55
Arka 48
W idealnej sytuacji zwycięstwo w piątek i remis na Bukowej dadzą awans
Ponoć jest coś na rzeczy.
Żarty na bok, ale jeden z meczy Champions Leauge kobiet miał frekwencję ponad 90 tys czyli tyle co czasami cała „prawilna” kolejka E-klapyMirek pisze: ↑14 maja 2023, o 00:01Wiedzieliście, że koleżanki zza miedzy mogą mieć MP?
http://www.90minut.pl/liga/1/liga12497.html
otóż to, Sandecja u siebie, Resovia wyjazd i na koniec Arka u siebie. Zwłaszcza, że Resovia dziś gra z Chojniczanką i również może sobie uspokoić pozycje w tabeli i utrzymanie, a potem podejść luźniej
Jakies argumenty ze Nieciecza jest naszym najgrozniejszym rywalem skoro na 3 kolejki przed koncem oni maja 4 pkt straty? Nie ma co ich lekcewazyc, ale nie sa najgrozniejszym konkurentem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], koRnik, OLSZA i 44 gości