Sezon 2022/2023
-
- Kontakt:
Re: Sezon 2022/2023
Co z wyjazdem na Arkę?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Myślołech, że to prima aprilis, ale chyba niy 
https://www.meczyki.pl/newsy/final-puch ... s/211450-n

https://www.meczyki.pl/newsy/final-puch ... s/211450-n
-
- Kontakt:
Tak patrzalem i w PJS mamy 6 miejsce, ktore daje 400k. Fajne pieniadze, nikogo raczej juz nie dogonimy, ale tez raczej nie powinnismy spasc nizej. Wydaje mi sie jednak, ze moglismy ten wynik o wiele bardziej podbic. Zaluje np. ze w zasadzie zadnej szansy nie dostal Stasinski, ktory przeciez zaliczyl bardzo pozytywne wejscie z Puszczą. Na jesien to samo z Baranskim. Mysle ze powinnismy bardziej eksponowac mlodziez i dawac im wiecej szansy, bo np nie sadze ze taki Stasinski dalby druzynie o wiele mniej niz Plaskowski. Trzeba pamietac ze Wojtowicz pewnie w lecie odejdzie, a jezeli nie, to za rok napewno i tutaj trzeba juz szukac jego nastepcy biorac pod uwage mlodziezowca. Jestem tez ciekaw czy w rezerwach bylby ktos ewentualnie godny dostania szansy? Choc ogladajac skrot szpilu ze Sparta moze byc to sredni pomysl… jedyny taki przypadek ktory przychodzi mi na mysl to Rogula ktory gral w rezerwach bez wiekszych dokonan i zaczal regularnie trenowac z jedynka, by byc teraz wypozyczonym do 3 ligi
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie ma, dalej obowiązuje zakaz wyjazdowy
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ale ci mlodziezowcy dostaja szanse w rezerwach, a od kilku meczow te rezerwy prezentuja sie zenujaco.Dams0n pisze: ↑9 maja 2023, o 20:50Tak patrzalem i w PJS mamy 6 miejsce, ktore daje 400k. Fajne pieniadze, nikogo raczej juz nie dogonimy, ale tez raczej nie powinnismy spasc nizej. Wydaje mi sie jednak, ze moglismy ten wynik o wiele bardziej podbic. Zaluje np. ze w zasadzie zadnej szansy nie dostal Stasinski, ktory przeciez zaliczyl bardzo pozytywne wejscie z Puszczą. Na jesien to samo z Baranskim. Mysle ze powinnismy bardziej eksponowac mlodziez i dawac im wiecej szansy, bo np nie sadze ze taki Stasinski dalby druzynie o wiele mniej niz Plaskowski. Trzeba pamietac ze Wojtowicz pewnie w lecie odejdzie, a jezeli nie, to za rok napewno i tutaj trzeba juz szukac jego nastepcy biorac pod uwage mlodziezowca. Jestem tez ciekaw czy w rezerwach bylby ktos ewentualnie godny dostania szansy? Choc ogladajac skrot szpilu ze Sparta moze byc to sredni pomysl… jedyny taki przypadek ktory przychodzi mi na mysl to Rogula ktory gral w rezerwach bez wiekszych dokonan i zaczal regularnie trenowac z jedynka, by byc teraz wypozyczonym do 3 ligi
niestety chory przepis o mldoziezowcu powoduje, ze ci zawodnicy sa nienaturalnie drodzy, a nas na nich nie stac.
szkoda kontuzji Maja, moze on by wszedl.
przy problemach Tomka, zakladam ze kazdy kto dawalby tylko cien nadziei, ze znaczaco nie obnizy poziomu dostalby szanse.
Roguła ma jakiekolwiek liczby w tej 3 lidze? Bo o Baranskim co chwile ktos tu napisze, a Roguła jest z nim w druzynie.
wracajac do Plaskowskiego po raz kolejny, to malo ktory napastnik w calej lidze ma lepsze liczby per minuta. pomijajac, ze Artur po ostatnich meczach to raczej wyraznie przegral rywalizacje o miejsce, takze to rozwazanie bez sensu. Trzebaby pisac, czy moglby grac za Kobusinskiego np.
troche to pokazuje brak symetrii i laskawe spojrzenie na mlodego. wystarczylo, ze raz o pilke powalczyl i wolny wywalczyl na tej Puszczy wywalczyl, zeby miec juz opinie, ze to zaliczyl dobre wejscie.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To nie jest najważniejsze w sytuacji w jakiej jesteśmy, ale przecież już po następnej kolejce na 99% mija nas Stal Rzeszów. Wystarczy, że wpuszczą choćby na minutę Bąkowskiego, który ostatnio zalicza pełne występy.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Rickenn10
- Kontakt:
U nas ''problemem'' może być to, że w tak krótkim czasie weszliśmy z powrotem do drużyn, które zaczęły się znowu liczyć o coś.
Niewątpliwie możemy tak powiedzieć w końcu bijemy się o esktraklasę u boku Wisły i bardzo dobrze poukładanego ŁKSu. I ten którki czas powodował to, że trzeba było szybko reagować i ściągać zawodników by temu wszystkiemu sprostać i nadążyć. Myślę, że brakuje czasu na to by na spokojnie złożyć ekipę, która będzie zgrana na tyle by być w stanie zagrywać jakieś piłki na pamięć. W przypadku awansu będzie dokładnie to samo znowu będzie trzeba na już pozyskać po min 2 zawodników na każdą pozycję by sprostać kolejnemu wyzwaniu czyli ekstraklasie a tam będzie o wiele wyższy poziom co za tym idzie zadanie będzie jeszcze trudniejsze by w tak krótkim czasie sworzyć monolit na tyle by z sukcesami rywalizować. Na pewno zdarzą się spektuakularne występy w których uda się ograć jakiegoś mocarza. Natomiast tutaj po prostu potrzeba będzie czasu by na jakimś solidnym poziomie się ustabilizować. W tym momencie sami nie spodziewaliśmy się takiego rozpędu i tak to wygląda, że teraz gonimy swój ogon żeby nie spóźnić się na pociąg.
Niewątpliwie możemy tak powiedzieć w końcu bijemy się o esktraklasę u boku Wisły i bardzo dobrze poukładanego ŁKSu. I ten którki czas powodował to, że trzeba było szybko reagować i ściągać zawodników by temu wszystkiemu sprostać i nadążyć. Myślę, że brakuje czasu na to by na spokojnie złożyć ekipę, która będzie zgrana na tyle by być w stanie zagrywać jakieś piłki na pamięć. W przypadku awansu będzie dokładnie to samo znowu będzie trzeba na już pozyskać po min 2 zawodników na każdą pozycję by sprostać kolejnemu wyzwaniu czyli ekstraklasie a tam będzie o wiele wyższy poziom co za tym idzie zadanie będzie jeszcze trudniejsze by w tak krótkim czasie sworzyć monolit na tyle by z sukcesami rywalizować. Na pewno zdarzą się spektuakularne występy w których uda się ograć jakiegoś mocarza. Natomiast tutaj po prostu potrzeba będzie czasu by na jakimś solidnym poziomie się ustabilizować. W tym momencie sami nie spodziewaliśmy się takiego rozpędu i tak to wygląda, że teraz gonimy swój ogon żeby nie spóźnić się na pociąg.
-
- Kontakt:
To jest pół roku od meczu czy od momentu otrzymania zakazu?
-
Z tego co wiem od meczu z Arka zakazu już niema
Asceto kaj są kulisy???
Asceto kaj są kulisy???
-
- Kontakt:
zakaz wyjazdow obowiauje do konca sezonu ,,AMEN,,
-
- Kontakt:
Na Cy9anow mielismy jeszcze ostatnio dostac 400 biletow. Ale co oczywiste bez zapisow
- bergmon
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dupa,dupa i kamiyni kupa.
Od meczu z cygonami niy ma zakazu.
Inaczyj ostatni zakaz na Arce.
Info od Maćka ze SPORTU.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie jest to równoznaczne ze tam wejdziemy

SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
- Kontakt:
Ruch chce 409 biletów, czyli max ile wlezie na sektor gości w Katowicach
Jeśli wojewoda albo psiarnia nic nie wymyślą tylu niebieskich zoboczy derby.