A piłkarsko to tam źle to nie wygląda. A utrzyma się taka Korona z Trojakiem na ŚO... dlatego nie ma co patrzeć na pojedyncze nazwiska, ale na kolektyw.
Sezon 2022/2023
-
- Kontakt:
Re: Sezon 2022/2023
A piłkarsko to tam źle to nie wygląda. A utrzyma się taka Korona z Trojakiem na ŚO... dlatego nie ma co patrzeć na pojedyncze nazwiska, ale na kolektyw.
-
- Kontakt:
Tak jest kolektyw, team spirit (i chyba uostawienie na prziszly sezon albo do czasu jak sie nowy Kapitano niy pojawi na horyzoncie jednego lub dwoch noszych WeteRanow tj Ecik i Fosa).
-
- Kontakt:
Tak z ciekawości bo mnie dziecko pyto. Jak daj Boże awansujemy to we nowej Fifie już bydzue szło Ruchem grać?
- Radvan138
- Kontakt:
- Pawel
- Kontakt:
W FMa już teraz można grać Ruchem (tzn. zawsze można było ino potrzebny był plik z ligami, a od ostatniej edycji FM2023 normalnie jest 1 liga od razu, ino herbu nie ma z eRką)
Ja już 5 sezonów zagrałem, w tym 1x puchar i 2x majster

-
- Kontakt:
W FM 23 to nawet nasze rezerwy są..
swoja droge fajna karierke mozna zrobic

- Radvan138
- Kontakt:
O to za***iscie. Nawet nie wiedzialem
-
- Kontakt:
Swoją drogą jeszcze prawie 1,5 tysiąca biletów dostępnych na Resovie.. myslalem ze lepiej to pojdzie. Tak naprawdę jeden z najwazniejszych meczow sezonu, termin za***isty i jeszcze szpil napedzony dwoma wygranami pod rzad. Miejmy nadzieje ze ruszy od jutra porzadnie sprzedaz, bo po prostu 3 komplety to obowiazek dla nas
-
- Kontakt:
powracają ludzie z urlopów to na ostatnio chwila będą myśleć nad szpilem, a druga sprawa na sobota narazie najgorsza pogoda się zapowiada. mimo zadaszonego stadionu pewnie są tacy, że z doma i tak ciężko im wyjsć w tako pogoda
-
- Kontakt:
Herby też można z neta ściągnąć, jak i stroje stadiony i inne dupereleRadvan138 pisze: ↑3 maja 2023, o 11:21O to za***iscie. Nawet nie wiedzialem
-
- Kontakt:
Co poniektórzy szakmrali o bilet na mecz z ŁKSem albo z Wisłą na Śląskim chcieli. To kaj oni teraz som?Dams0n pisze: ↑3 maja 2023, o 12:34Swoją drogą jeszcze prawie 1,5 tysiąca biletów dostępnych na Resovie.. myslalem ze lepiej to pojdzie. Tak naprawdę jeden z najwazniejszych meczow sezonu, termin za***isty i jeszcze szpil napedzony dwoma wygranami pod rzad. Miejmy nadzieje ze ruszy od jutra porzadnie sprzedaz, bo po prostu 3 komplety to obowiazek dla nas
- MakeRson
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przecież dupni hrabia nie będą się fatygowali na jakąś tam Resovię. Szkoda, że jeszcze są takie osoby, które przychodzą na przeciwnika a nie na Ruch.marek79 pisze: ↑3 maja 2023, o 16:28Co poniektórzy szakmrali o bilet na mecz z ŁKSem albo z Wisłą na Śląskim chcieli. To kaj oni teraz som?Dams0n pisze: ↑3 maja 2023, o 12:34Swoją drogą jeszcze prawie 1,5 tysiąca biletów dostępnych na Resovie.. myslalem ze lepiej to pojdzie. Tak naprawdę jeden z najwazniejszych meczow sezonu, termin za***isty i jeszcze szpil napedzony dwoma wygranami pod rzad. Miejmy nadzieje ze ruszy od jutra porzadnie sprzedaz, bo po prostu 3 komplety to obowiazek dla nas
Niebieskie Mysłowice
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Jak bedzie brakowac biletów na feta z tyskimi to im przypomnimy o Resovii, wtedy sie dowiemy o pracy, biedzie, ze nie wszyscy, chlip, kiełba na grillu itp
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z jednej strony, można uznać że to gorsi kibice, a z drugiej strony czy powinniśmy się na nich obrażać?
Kto był na tych meczach po 1000 osób, po haji z LKSem, na jakichś pucharach ekstraklasy w 500, 3ligowyvh pazdzierzach czy meczach podczas serii spadku jak się szlo z obowiązku a nie z chęcią, to niech po prostu czuje własną dumę. Myślę, że po prostu będziemy czuć większą satysfakcję. Ale Wielkiego Ruchu nie zbudujemy tylko z najwierniejszym zakonem, który był zawsze. Ci od grilla też dokładają swoją cegiełkę. Można się zżymać, że to klienci a nie kibice, ale po co? Jak kiedyś przeglądałem frekwencje w latach 70, to wg Gowarzewskiego falowalismy nawet w przedziale 5-80k.
Co wszystko oczywiście nie znaczy, ze nie powinno się kreować mody chodzenia na Ruch a nie przeciwnika. I to już się dzieje. W tej chwili naszą bazę uznałbym za 5-6k. W ekstraklasie ona była ok3-4k.
Kto był na tych meczach po 1000 osób, po haji z LKSem, na jakichś pucharach ekstraklasy w 500, 3ligowyvh pazdzierzach czy meczach podczas serii spadku jak się szlo z obowiązku a nie z chęcią, to niech po prostu czuje własną dumę. Myślę, że po prostu będziemy czuć większą satysfakcję. Ale Wielkiego Ruchu nie zbudujemy tylko z najwierniejszym zakonem, który był zawsze. Ci od grilla też dokładają swoją cegiełkę. Można się zżymać, że to klienci a nie kibice, ale po co? Jak kiedyś przeglądałem frekwencje w latach 70, to wg Gowarzewskiego falowalismy nawet w przedziale 5-80k.
Co wszystko oczywiście nie znaczy, ze nie powinno się kreować mody chodzenia na Ruch a nie przeciwnika. I to już się dzieje. W tej chwili naszą bazę uznałbym za 5-6k. W ekstraklasie ona była ok3-4k.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- MakeRson
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Broń Boże nie powinniśmy się na nikogo obrażać. Marzy mi się tylko, że taki kibic będzie miał w świadomości to, że stadion nigdy nie będzie z gumy i w przypadku większego zainteresowania niż zazwyczaj obowiązują jakieś zasady dotyczące promowania osób, które są częściej na stadionie niż inni. A na ten moment mamy sytuacje, że taka osoba jest roszczeniowa, potrafi obrazić drugiego i grać na emocjach w stylu "czyli jestem gorszy, bo nie chodzę na każdy mecz?". To miałem w głowie pisząc poprzedni post.jajo pisze: ↑3 maja 2023, o 18:24Z jednej strony, można uznać że to gorsi kibice, a z drugiej strony czy powinniśmy się na nich obrażać?
Niebieskie Mysłowice