Sezon 2022/2023
-
- Kontakt:
Re: Sezon 2022/2023
W najbliższej kolejce bardzo mocno mogą nas interesować żółte kartki. I to nie tylko nasze.
W naszej ekipie zagrożeni pauzą na kolejne spotkanie są Kasoilk, Piątek i Swędrowski.
Za to w meczu ze Stalą Rzeszów byłoby dobrze jakby kartkę w Wiśle złapali: Duda, Szot, Żyro, Colley, Fernandez, Basha, Junca.
Zwłaszcza ostatnia trójka mogłaby się zapomnieć.
W naszej ekipie zagrożeni pauzą na kolejne spotkanie są Kasoilk, Piątek i Swędrowski.
Za to w meczu ze Stalą Rzeszów byłoby dobrze jakby kartkę w Wiśle złapali: Duda, Szot, Żyro, Colley, Fernandez, Basha, Junca.
Zwłaszcza ostatnia trójka mogłaby się zapomnieć.
-
- Kontakt:
Wisła dzisiaj idzie jak czołg. Widać głód zwycięstwa po poprzednim tygodniu.
- Rickenn10
- Kontakt:
-
Niewiem czy ta Stal taka słaba Czy Wisła taka mocna Ida jak burza ,ale chcesz awansować musisz tak grać i pewnie wygrywać.
-
- Kontakt:
Stal wygląda mimo wszystko na poukładaną, mimo tego, że oceniałem ten zespół na walkę o utrzymanie. Nie są w stanie dzisiaj przeciwstawić się Wiśle w żadnym zakresie.
Ale... Tak jak hejtuje Raków za antypolski rozwój piłki tak dzisiaj nie zamieniłbym żadnego elementu Wisły na piłkarza, których mamy. Tym bardziej doceniam Ruch za miejsce, w którym się znajduje.
Ale... Tak jak hejtuje Raków za antypolski rozwój piłki tak dzisiaj nie zamieniłbym żadnego elementu Wisły na piłkarza, których mamy. Tym bardziej doceniam Ruch za miejsce, w którym się znajduje.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z Wisla nie walczymy o awans. Walczymy z LKS-em, Nieciecza i Puszcza i raczej wyladujemy w barazach. Tu trzeba liczyc na dwa cudowne mecze bo pilkarsko odstajemy baaardzo od LKS, Niecieczy, Arki, Wisly, i Podbeskidzia.
Do barazy brakuje okolo 6-8 pkt. Tyle chyba uzbieramy.
Do barazy brakuje okolo 6-8 pkt. Tyle chyba uzbieramy.
-
- Kontakt:
Od Niecieczy bym nie powiedział że bardzo odstajemy. Najlepiej piłkarsko wygląda Wisła i Arka, potem ŁKS, Bielsko i Nieciecza.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ale odstajemy. Ogolnie czuje rozczarowanie. Jesienia wygladalismy chyba obrazowo najlepiej z calej ligi przez dluzszy czas. Na prawde wierzylem w awans, bo myslalem ze jestesmy mocni. Ta runda mimo ciagle realnej szansy jakos pozbawia mnie zludzen. Nie nasza gra, bo ona tak specjalnie nie jest gorsza niz jesienia. Sila naszych rywali budzi moja zazdrosc. Bedzie piekielnie ciezko awansowac. Ostattnia moja nadzieja to terminarz. Najgorsze mamy prawie za soba. Trzeba po prostu ograc slabszych i rownym sobie. Czy to realne? Juz nie ma miejsca na straty punktow z srodkiem i dolem. Trzeba to wygrac.
-
- Kontakt:
100 procent poparcia. Chyba,ze zaliczymy nagły zryw ale patrząc na to co było w tamtym sezonie to nie liczę na to. Trzeba przynajmniej 3 miejsce utrzymać żeby zagrać u siebieHullCityFC pisze: ↑14 kwie 2023, o 22:16Ale odstajemy. Ogolnie czuje rozczarowanie. Jesienia wygladalismy chyba obrazowo najlepiej z calej ligi przez dluzszy czas. Na prawde wierzylem w awans, bo myslalem ze jestesmy mocni. Ta runda mimo ciagle realnej szansy jakos pozbawia mnie zludzen. Nie nasza gra, bo ona tak specjalnie nie jest gorsza niz jesienia. Sila naszych rywali budzi moja zazdrosc. Bedzie piekielnie ciezko awansowac. Ostattnia moja nadzieja to terminarz. Najgorsze mamy prawie za soba. Trzeba po prostu ograc slabszych i rownym sobie. Czy to realne? Juz nie ma miejsca na straty punktow z srodkiem i dolem. Trzeba to wygrac.
-
- Kontakt:
a na mnie gŏdali bo nic mi nie pasowało
niestety, ale albo się budzimy jutro i pewni siebie również podchodzimy na Wisłę albo hiszpany z nos trening se zrobią

-
- Kontakt:
Jeśli walczymy o bezpośredni awans to chyba nikt nie ma wątpliwości że wygrać jutro to obowiązek, a potem nie przegrać z Wisłą.
-
- Kontakt:
Najgorszy dla nas scenariusz to spadek nawet na miejsce 6 i trafienie na ŁKS wyrzucony przez Wisłę i Termalicę z bezpośredniego awansu. Wtedy nawet w przypadku pokonania ŁKS po wyjeździe do centralnej Polski, w finale mógłby czekać wyjazd do Gdyni.
Zrobić swoje w Sosnowcu, zgarnąć min. remis z Wisłą, bo jest to możliwe. Oni już srają na myśl o murawie w Gliwcach i o siłowym i fizycznym meczu.
A potem powoli ciułać punkty i w najgorszym wypadku- wykartkować się przed barażami.
Zrobić swoje w Sosnowcu, zgarnąć min. remis z Wisłą, bo jest to możliwe. Oni już srają na myśl o murawie w Gliwcach i o siłowym i fizycznym meczu.
A potem powoli ciułać punkty i w najgorszym wypadku- wykartkować się przed barażami.
-
- Kontakt:
Nierobcie juz z ty Wisly panow ligi,loni się nadowaja do kierys tam ligi hiszpański a nie Polski!jutro z Sosnowcem wygrac a za tydzien jazda z nimi
NRŚL GANG
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mosz racja i tyj wersji sie trza trzymac.chorzowski_rsl pisze: ↑15 kwie 2023, o 01:17Nierobcie juz z ty Wisly panow ligi,loni się nadowaja do kierys tam ligi hiszpański a nie Polski!jutro z Sosnowcem wygrac a za tydzien jazda z nimi
Niebiescy do boju .
-
- Kontakt:
Nie wiem czemu, ale mom przeczucie, że Termalica nie wejdzie bezpośrednio. Zostają im baraże. W szpilu z nami byli lepsi, ale nie zrobili na mie jakiegoś wielkiego wrażenia. Jakby ten dzban gwizdnął elwra na Sedlaku w pierwszy połowie mogło tam być różnie. Dziś trzeba koniecznie wygrać i dalej robić swoje.