Niech lepiej stadion każe wybudować:)
Donek to spierniczyl, a Matołusz dostał paliwo polityczne. My zostaniemy bez domu, nic nie zyskamy.
Niech lepiej stadion każe wybudować:)
Współczuję zatem.
Ale za co podziękować i komu? Mateuszowi? Jego człowiek siedzi na stołku w zarządzie Stadionu Śląskiego i to on negocjował z Ruchem. Dlaczego wtedy nie interweniował? Niestety klub na dziś stał się ofiarą gry politycznej. Tak jak pisałem głosy kiboców-wyborców dziś są do zagospodarowania na całycm Śląsku a nie tylko w Chorzowie. Obyśmy jako klub wygrali.
Podziękować = grzecznie odmówićarcio pisze: ↑29 mar 2023, o 14:02Ale za co podziękować i komu? Mateuszowi? Jego człowiek siedzi na stołku w zarządzie Stadionu Śląskiego i to on negocjował z Ruchem. Dlaczego wtedy nie interweniował? Niestety klub na dziś stał się ofiarą gry politycznej. Tak jak pisałem głosy kiboców-wyborców dziś są do zagospodarowania na całycm Śląsku a nie tylko w Chorzowie. Obyśmy jako klub wygrali.
jajo zauważył to co już pisałem wcześniej: nowy stadion na 18k w nowym miejscu a na C6 centrum szkolenia i muzeum w obecnej trybunie. Marzenia? Tak, marzenia, ale trzeba stawiać sobie cele wychodzące ponad przeciętność i obecną rzeczywistość.
zeby byc precyzjnym, to Chelstowski wykonal fikolka, jak Kaluza po wyborach, tylko w druga strone. teraz jest w czyms okoloplatformianym przeciw pisowi. Wlasnie sie zaczal z Morawieckim pod tym tweetem wyklocac. takze Morawiecki nie uderzal na slepo.arcio pisze: ↑29 mar 2023, o 14:02Ale za co podziękować i komu? Mateuszowi? Jego człowiek siedzi na stołku w zarządzie Stadionu Śląskiego i to on negocjował z Ruchem. Dlaczego wtedy nie interweniował? Niestety klub na dziś stał się ofiarą gry politycznej. Tak jak pisałem głosy kiboców-wyborców dziś są do zagospodarowania na całycm Śląsku a nie tylko w Chorzowie. Obyśmy jako klub wygrali.
jajo zauważył to co już pisałem wcześniej: nowy stadion na 18k w nowym miejscu a na C6 centrum szkolenia i muzeum w obecnej trybunie. Marzenia? Tak, marzenia, ale trzeba stawiać sobie cele wychodzące ponad przeciętność i obecną rzeczywistość.
Nie masz czego współczuć. Takie są fakty. Odległość się zmniejszyła. Rozebrali wały ziemne i obniżyli trybuny, a nad nimi jest nowa trybuna górna na słupach jeśli nie zauważyłeś, która jest dużo bliżej bieżni i murawy niż rzędy starych trybun. Ponadto zmieniło się "przewyższenie rzędu trybun i krzywa paraboliczna", o czym "99,9% kibiców ma na to wyjebane jaja", jak to zgrabnie ująłeś strofując ZIP-a za to co pisał. Czyli mówisz, że byłeś, ale nie zauważyłeś i się wypowiadasz kpiąco? Gratuluję i współczuję zatem.