to jo pisze: ↑13 mar 2023, o 02:20
Marcus pisze: ↑12 mar 2023, o 22:33
to jo pisze: ↑12 mar 2023, o 21:39
Marcus pisze: ↑12 mar 2023, o 21:10
to jo pisze: ↑12 mar 2023, o 21:02
Z tego co tam pisze to oni maja z tą murawa co roku problem ... takie pi***olenie by pi***olic . Polowa w tej lidze nie umie bala prosto kopnąć a oni zwalaja na murawa...
Nie no to już jest naprawdę argumentacja bardzo niskich lotów. Ludzie to jest najwyższy poziom rozgrywkowy w kraju, a murawa wygląda jak pastwisko. Jak nie zaczniemy się szanować to nikt nas nie będzie. Chcemy żeby piłka w Polsce się rozwijała, a nie potrafimy zadbać o takie podstawy... tym bardziej, że to jest jawne lecenie w ch że strony Piasta/ miasta w tym przypadku to chyba na jedno wychodzi. Dostają 20 mln za same transmisje. Ich jeden piłkarz w skali roku roku pewnie zarobi tyle samo ile zapłaciliby za wymianę tego czegoś zwanego murawą, ale po co, można ściągnąć jakiegoś Alvaresa z rezerw Realu Betis
niskim lotem i gorolstwem jest kukanie komus do kapsy... bez odbioru
Kolego kto wie czy tam zniedlugo nie będzie walkowerów dla rywali Ruchu i Piasta, a ty mi tu piszesz o jakimś patrzeniu w portfel xd
Walkower bo... Stanowski napisol ??? A Widzioles na jakim boisku grali w Kielcach???
Mi się wydaje że największe beksy to są tukej na forum ... haja- płacz, murawa - placz
"Kolego"Podej mi przykład walkowera za zly stan murawy... ale widzac te twoje "xd" to raczej z glowy bydzie ciezko ....
Po drugie to nie dziwi mnie ta twoja walka o "honor ekstraklapy " xd
PS . W czwortek trzymej kciuki za amica ...
Tak widziałem i mam dokładnie te same odczucia, nie uderzam stricte w Piasta tylko we wszystkich, którzy mają tego typu problemy. Bo to są podstawy. Jakbyś potrafił czytać ze zrozumieniem to umiałbyś dojść do wniosków, że nie bronię honoru ekstraklapy tylko wręcz odwrotnie. Ta liga jest taka gówniana właśnie przez takie podejście, że jak piłkarze nie potrafią kopnąć prosto to mogą też grać na pastwiskach.
Po drugie jak widzę, że nie przeszkadzają Ci burdy na stadionach, pastwiska nie wiem co jeszcze to już wiem z jakim typem człowieka mam do czynienia więc dzięki, że się określiłeś. Można się zawsze też doczepić do xd jak się nie ma argumentów
Walkowerów za zły stan murawy oczywiście nigdy nie było, ale patrząc na ostatnią nagonkę w mediach. Jak dla mnie słuszną, bo takie murawy czasami wypaczają wynik sportowy i mogą spowodować ciężkię kontuzje. Nie zdziwie się jak Piast dostanie jakieś ultimatum, a co za tym idzie również my.