WYJAZD DO ZABRZA !!!
-
- Kontakt:
Mysle ze to ze możemy niejechac krzywdzi tylko naszych kibicow ( i pilkarzy ponieważ niebędzie dopingu) a nie zaboli ktorzy mają to w du*** czy będziemy czy nie, a decyzja powinna byc podjęta szybko , bo gdyby brzmiała ona ze jedziemy to czym pozniej zostanie podana tym mniej nas pojedzie. Jeszcze jedno pytanie chodzi mi po głowie, czy jezeli zabole juz dla nas nie istnieją to na mecz u siebie z nimi tez nie pojdziemy ponieważ ich niema ? Albo po co nasi jezdza na dworzec do zabrza co 2 mecz ich na***rdalac ? Przecież ich niema ?&^$$( ???? Niezrozumcie mnie zle ze sie ze sie wstawiam za zabolami lub cos podobnego, bo ich nianawidze, ale mysle ze tego ważnego dnia powinnismy byc z Ruchem, i jechac tam dla niego.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
- Kontakt:
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- NIEBIESKI_
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No Mikolow niestety niektórym tego niewytłumaczysz że niema wyjazdu i dalej będą pisać swoje !
A ci co pojadom jeszcze dostanom bęcki i potem znowu zabole będe pisać ...... ! :shock:
A ci co pojadom jeszcze dostanom bęcki i potem znowu zabole będe pisać ...... ! :shock:
Ostatnio zmieniony 6 mar 2003, o 21:50 przez NIEBIESKI_, łącznie zmieniany 1 raz.
Wpisów tyle bo jeśli ktoś mówi ci że ma cię głęboko w du*** i że nie jedzie do ciebie to reagujesz normalna sprawa.
Mówicie że nas olewacie .
Dlatego ktoś się wkońcu wk***ia i mówi swoje zdanie.
i uwierzcie mi w "światku kibicowskim" to nie będzie zrozumiane.
Będzie to uznane że macie klub w du***.
Bo równie dobrze można jechać na mecz i wcale na nim nie dymić jak nie chcesz a po meczu coś zrobić tak jak sobie to w tych główkach kombinujecie.
Nic nie osiągniecie takim zachowaniem.
I co ja dajmy na to nie szanuje jakegoś klubu to co pierdolnę sobie protest tak jak wy i nie jadę do niego?
Właśnie jak kogoś nienawidzę jadę z chęcią dokurwienia mu nie sądzisz?
Mówicie że nas olewacie .
Dlatego ktoś się wkońcu wk***ia i mówi swoje zdanie.
i uwierzcie mi w "światku kibicowskim" to nie będzie zrozumiane.
Będzie to uznane że macie klub w du***.
Bo równie dobrze można jechać na mecz i wcale na nim nie dymić jak nie chcesz a po meczu coś zrobić tak jak sobie to w tych główkach kombinujecie.
Nic nie osiągniecie takim zachowaniem.
I co ja dajmy na to nie szanuje jakegoś klubu to co pierdolnę sobie protest tak jak wy i nie jadę do niego?
Właśnie jak kogoś nienawidzę jadę z chęcią dokurwienia mu nie sądzisz?
A jak na ulicy bić się ze mną będziesz to zapomnisz o tym, " że ktoś przekroczył granice"?
Co to za różnica czy na stadionie czy na ulicy ważne że chcemy konfrontacji obydwoje.
A ty najpierw dasz argument a potem sam go obalisz:)
Widzę że Dz. w sklepie z kilkoma znajomymi ustalił jakąś tam reklame(w ich mniemaniu) a reszta kibiców ruchu dobrze chciałaby jechać, ale pewnie jak "ekipa sklepowa" ustaliła to przecież oni są ich guru.
A to że są grupki którę chcą konfrontacji w tym dniu i mają swój klub w du*** moim zdaniem nie powinni w ten sposób zatrzymywać tych którzy chcą jechać za swoimi piłkarzami.
Proszę o kulturalną dyskusję:))
Pozdrawiam
Co to za różnica czy na stadionie czy na ulicy ważne że chcemy konfrontacji obydwoje.
A ty najpierw dasz argument a potem sam go obalisz:)
Widzę że Dz. w sklepie z kilkoma znajomymi ustalił jakąś tam reklame(w ich mniemaniu) a reszta kibiców ruchu dobrze chciałaby jechać, ale pewnie jak "ekipa sklepowa" ustaliła to przecież oni są ich guru.
A to że są grupki którę chcą konfrontacji w tym dniu i mają swój klub w du*** moim zdaniem nie powinni w ten sposób zatrzymywać tych którzy chcą jechać za swoimi piłkarzami.
Proszę o kulturalną dyskusję:))
Pozdrawiam