Modernizacja stadionu
-
- Kontakt:
Re: Modernizacja stadionu
Za tydzień ma być wg prognoz dużo gorsza pogoda
za Tobą pójde w ogień, wode..
-
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
zygać sie chce jak się wszystko na to patrzy, az strach pomyslec kaj by my byli teraz z nowym stadionem i chociaz przecietnym sponsorem. Legia i Spiewajace słowiki i Medalikorze by nom mogły jaja lizać
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Rozkopują katowicką na wysokości Posti. Wiecie jaki jest w związku z tym problem? Z powodu korków będzie trudniej stąd w y p i e r d a l a ć!
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
To jest coś nieprawdopodobnego...
Maszty z odzysku (które leżą i niszczeją) fajne, super. ALE CO DALEJ??
Kiedyś pod te "nowe" maszty będą trybuny budować?
Nieudolność władz Chorzowa tak mnie wk... że już naprawdę nie wiadomo co powiedzieć
Mamy w sumie ogromny teren do budowy nowego stadionu. Już dawno 4 nowe trybuny by stały- choćby co 3 lata jedna.
Zburzyć 1 łuk- budować. Zburzyć prostą- budować itd...Nosz k.. nie wierzę, że Chorzowa nie stać na kredyt np. na 20 lat. NIE WIERZĘ!!
pomysł z nowymi masztami z odzysku jest śmieszny, absurdalny i żenujący...Ale chyba musimy go zrealizować. Nie ma wyjścia.
Co wom powiem baby i chopy- jo już nie doczekom nowego estadio.
MOŻE moje pociechy (dej Bóg). Ni mom wiary w lepsze wybory, w wybory ludków z eRkom w sercu. Fest to smutne i gańbionce jest, ale to je prowda.
Yno żal tych wszyskich kibiców, tych legend Niebieskigo fussbalu. Darymne to wszysko i tyla
Maszty z odzysku (które leżą i niszczeją) fajne, super. ALE CO DALEJ??
Kiedyś pod te "nowe" maszty będą trybuny budować?
Nieudolność władz Chorzowa tak mnie wk... że już naprawdę nie wiadomo co powiedzieć
Mamy w sumie ogromny teren do budowy nowego stadionu. Już dawno 4 nowe trybuny by stały- choćby co 3 lata jedna.
Zburzyć 1 łuk- budować. Zburzyć prostą- budować itd...Nosz k.. nie wierzę, że Chorzowa nie stać na kredyt np. na 20 lat. NIE WIERZĘ!!
pomysł z nowymi masztami z odzysku jest śmieszny, absurdalny i żenujący...Ale chyba musimy go zrealizować. Nie ma wyjścia.
Co wom powiem baby i chopy- jo już nie doczekom nowego estadio.
MOŻE moje pociechy (dej Bóg). Ni mom wiary w lepsze wybory, w wybory ludków z eRkom w sercu. Fest to smutne i gańbionce jest, ale to je prowda.
Yno żal tych wszyskich kibiców, tych legend Niebieskigo fussbalu. Darymne to wszysko i tyla

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
bzdura i fejk powielany w gronie Konfederacyjnych dzieci. Nie wierz w to!
Katowice pękają w szwach, już nie wiadomo gdzie te biurowce mają stawiać. Czemu Chorzów nie idzie w TYM kierunku?? Ościenne miasto, z DTŚ, terenów nie brak, które na pewno są tańsze niż w Kato...S_Klimzowiec pisze: ↑20 sty 2023, o 14:08bywam w Chorzowie tylko sporadycznie mimo zameldowania tutaj, pzeraża mnie w jakim kierunku stacza się to miasto. Dzisiaj przejechałem ulice Powstańców by dojechać do UM. 90% lokali pustych do wynajęcia. Te miasto umarło nie przez nowy ład tylko przez wysokie czynsze i brak wsparcia dla małych przedsiębiorców. Brak biznesu = brak podatku= bieda w mieście
I Park. Żyła złota- przy dobrym gospodarzu miasto mogłoby żyć tylko z niego. Wybierzcie kogoś innego Chorzowianie, odwagi.
Niebieskie serce od 1988 R.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
No kopel chcial park rozparcelować i sprzedać. To masz na myśli? Chorzów został ukarany za jakieś grzechy rządzącymi, którzy nie powinni zarządzać połemkowską opuszczoną wsią w Bieszczadach. Ale ktoś tych nieudaczników wybiera...I to jest ten grzech.
-
wierz tylko w to, co powiedzą komuchy w tv albo radio

AKZCHNW!
-
- Kontakt:
Ruch Chorzów na Stadion Śląski? Rozmawiano też o przenosinach do Gliwic. Szans na grę przy Cichej prawie już nie ma
https://dziennikzachodni.pl/ruch-chorzo ... 2-17225843
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie ma szans na Stadion Śląski - nawet najmniejszych bo sami planuja remont elektyki. Spotkanie dla samego spotkania. Kotala zrobił jak zawsze cyrk
takie tam
- Rickenn10
- Kontakt:
Temat może jest bardziej złożony niż się może wydawać
Może to wszystko jakaś ściema, może wszystko to celowe działanie, może komuś jest nie na rękę pozycja i odbudowa wizerunkowa Ruchu.
To już nie pierwszy raz kiedy jesteśmy ''niewygodni''. To, że maszty są w złym stanie wiadome było od dawna teraz kiedy pojawiło się widmo awansu głośnego do E-Klasy dzieje się coś takiego. Śmierdzi to na kilometr... Niestety

Może to wszystko jakaś ściema, może wszystko to celowe działanie, może komuś jest nie na rękę pozycja i odbudowa wizerunkowa Ruchu.
To już nie pierwszy raz kiedy jesteśmy ''niewygodni''. To, że maszty są w złym stanie wiadome było od dawna teraz kiedy pojawiło się widmo awansu głośnego do E-Klasy dzieje się coś takiego. Śmierdzi to na kilometr... Niestety
-
Ta, wszyscy się boja wielkiego Ruchu z 60mln długu i starym stadionem. Ze postanowili go pogrzebać przez katastrofę budowlana
-
- Kontakt:
po kiego H-U-J-A Siemianowski afiszuje sie z tym kotalom na stadionie slaskim ,,,,RUCHU na to niestac a miasta wcale ,wynajecie stadionu slaskiego kosztuje 1 milion zlotych ,za 1 mecz ,,,,,,robi ino prezes temu c,i,u,l,o,w,i darmowo reklama ,,lepi niech lysy powi co teraz ,,4 slupy do likwidacji i prowizorka czy robi cos konkretnego
-
- Kontakt:
A co ma zrobić. Niestety, klub jest zależny od tej łysej... To nie jest takie proste i wiem, że mu łatwo nie jest.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).