Modernizacja stadionu
-
- Kontakt:
Re: Modernizacja stadionu
Ja pindole my są w ciemnej du*** a tu o komendancie policji Orlenie Szulik dokończy stadion a my z trzema świeczkami
-
- Kontakt:
A tak swoją drogą to jakoś strona związano z UM, Chorzowem czy MORiS-em typu Facebook, Twitter itp. wspomniało o tym co się dzieje na C6 czy absolutnie wyjebane na wszystko???
- Radvan138
- Kontakt:
Winnych brakkattowitz pisze: ↑19 sty 2023, o 18:01Ale jaja że tam nikt nie beknie za to.https://dziennikzachodni.pl/wieza-stadi ... 2-17216473Wieża stadionu Ruchu Chorzów zagraża DTŚ? Jest wniosek o częściowe zamknięcie trasy w kierunku Katowic!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ciekawe jak oni to wyliczyli że jak to pierd….. z tej skarpy przy DTŚ to spadnie tylko na jeden pas
)))

- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przeciez jak zamkną całą DTŚkę to będzie jeszcze większa afera. A za to, to już do łysego ścierwa mogą się przypierodlić
- DaReQ93
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Aż chciałoby się napisać żeby to pierd... na dtś w nocy i zablokowało wszystkie pasy w obie strony na cały dzień. Teraz niech się dzieje co chce oby tylko jak najwięcej szumu wokół Morisu i um było.
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I coś bardziej lokalnego. Prezes Funduszu Górnośląskiego przytulił 52 mln zeta ze środków covidowych, i za kare stracił tylko posade, bo w papierach jest okadam12 pisze: ↑19 sty 2023, o 19:16Kolega już wyżej wyjaśnił. Z tego samego powodu dlaczego komendant główny policji po odpaleniu granatnika jest dalej na służbie. Z tego samego powodu dla którego prezes Orlenu utrzymujący wysokie marże przez pół roku na paliwo jest dalej prezesem. Widziałeś/słyszałeś żeby jakikolwiek polityk odpowiedział za coś karnie? Bo ja nie kojarzę

-
- Kontakt:
Znaleźć idzie w 5 minut. Pytanie czy są dostępne. To jest sprzęt, który pewnie jest cały czas w pracy jako specjalistyczny.kattowitz pisze: ↑18 sty 2023, o 17:43Oni nie potrafią znaleźć podnośnika koszowego do demontażu masztu (54m). Ja w ciągu 5 minut tylko na Śląsku znalazłem 3 z zasięgiem 70m. Nie mówiąc że największy taki podnośnik w Europie jest w Polsce (81m). Ma go PSP w Lotosie. Jo nie wiem czy oni w ogóle go szukają.![]()
-
- Kontakt:
Kotala raus i to ku*** natychmiast . Ja się dziwię że jeszcze nie ma jakiejs manify pod urzędem miasta. Bo temat mógłby być naprawdę głośny aktualnie.
-
- Kontakt:
{login on]
Kiedyś ten dzień nadejść musiał. Nie ma co zakłamywać rzeczywistości. Praca z ostatnich 3 lat została zmarnowana.
Rozgrywanie meczów w Gliwicach czy innym mieście zamknie nam dobrą passę i prasę bo kto będzie pisał o klubie którego kibiców na mecz "u siebie" można zmieścić w 4 autobusach (niestety po jakimś czasie tak będzie a kiedyś już tak o nas mówił pewien dziennikarzyna). Oczywiście będzie można stawiać jakieś słupy, pewnie będzie super powrót na Cichą tylko jak to wszystko przełoży się na wyniki i piłkarzy. Ilu z nich będzie chciało swą przyszłość związać z klubem, który w każdej chwili może nie dostać licencji na kolejny sezon mimo przykładowego awansu.
W normalnym świecie włodarze miasta już powinni zastanawiać się nad pilną budową nowego obiektu i robić wszystko by klub nie opuszczał miasta (bez względu na koszty organizować mecze na śląskim)
Ale to w normalnym świecie gdzie wydanie prawie 3 baniek na projekt budowy stadionu bez zamiaru jego budowania podlega pod zarzuty o niegospodarności czy jakoś tak
Jazda gdziekolwiek na mecze domowe to wstyd dla mnie, ale jak widać nie dla włodarzy miasta Chorzów.
[Login off]
Kiedyś ten dzień nadejść musiał. Nie ma co zakłamywać rzeczywistości. Praca z ostatnich 3 lat została zmarnowana.
Rozgrywanie meczów w Gliwicach czy innym mieście zamknie nam dobrą passę i prasę bo kto będzie pisał o klubie którego kibiców na mecz "u siebie" można zmieścić w 4 autobusach (niestety po jakimś czasie tak będzie a kiedyś już tak o nas mówił pewien dziennikarzyna). Oczywiście będzie można stawiać jakieś słupy, pewnie będzie super powrót na Cichą tylko jak to wszystko przełoży się na wyniki i piłkarzy. Ilu z nich będzie chciało swą przyszłość związać z klubem, który w każdej chwili może nie dostać licencji na kolejny sezon mimo przykładowego awansu.
W normalnym świecie włodarze miasta już powinni zastanawiać się nad pilną budową nowego obiektu i robić wszystko by klub nie opuszczał miasta (bez względu na koszty organizować mecze na śląskim)
Ale to w normalnym świecie gdzie wydanie prawie 3 baniek na projekt budowy stadionu bez zamiaru jego budowania podlega pod zarzuty o niegospodarności czy jakoś tak
Jazda gdziekolwiek na mecze domowe to wstyd dla mnie, ale jak widać nie dla włodarzy miasta Chorzów.
[Login off]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Po raz kolejny wyszło że wszyscy orędownicy gry na stadionie śląskim i ich poplecznicy którzy karmili nas bajkami że taka opcja jest realna powinni dzisiaj po prostu powiedzieć wszystkim „przepraszam, myliliśmy się i to bardzo”. Zawsze traktowałem to jak dobrą wymówkę, pic na wodę fotomontaż dla lokalnych politykierów i tych co woleli obracać miejską kasą w Bydgoszczy.
Po raz drugi nie mamy stadionu i nikt nawet nie rozpatruje gry na SŚ bo nikogo na niego nie stać - miasta, klubu, kibiców (tych ostatnich ze względów inne niż finansowe)
Po raz drugi nie mamy stadionu i nikt nawet nie rozpatruje gry na SŚ bo nikogo na niego nie stać - miasta, klubu, kibiców (tych ostatnich ze względów inne niż finansowe)
- bergmon
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jest żeś Ty normalny? Chyba niy.W nocy po DTS niy jeżdżą auta.Co jest winny szofer ,że taki ciul Chorzowym rządzi? Zamknąć to ja,możeby się wreszcie za niego wzięli.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Wg algorytmu, który pozwolił im stwierdzić ze najlepszym miejscem na tężnie będzie ruchliwe skrzyżowanie. Tym miastem rządzą geniusze. Myślisz, ze dynamiczny i kompleksowy rozwój Chorzowa obserwowany w ostatnich latach to przypadek?

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Maszt spoko, ale czy nieużywana elektryka leżąca ładnych parę lat pod gołym niebem będzie nadawać się do użytku? Lepsze to niż robienie projektów, przetargów i ch** wie jeszcze czego (+ jakieś furtki żeby przy okazji się nakraść, jak to w UMChorzów bywa).