Wszystko na to wskazuje że na prezydenta będzie startować Michalik ponieważ na każdym kroku widać że jego kampania wyborcza już się rozpoczęła.
Modernizacja stadionu
-
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Modernizacja stadionu
prawo nie działa wstecz, wiec teraz jeszcze moze startowac.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Znaleźli zwyżka. W sobota zaczynają pracę.
-
- Kontakt:
Że znależli zwyżka nie znaczy, że zaczną coś w sobota robić. Z piątku na sobota mo sypnąć śniegiem, więc pewnie bydzie też wioło. Pewnie znajdą wymówka żeby pracę przełożyć. Taki amatorki i dziadostwa nie ma w żodnym innym mieście.
A tak apropo ta z MORiSu już wyleciała dyscyplinarnie albo się skończy grożeniem palcem?
A tak apropo ta z MORiSu już wyleciała dyscyplinarnie albo się skończy grożeniem palcem?
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jaka dymisja? W naszym kraju szef policji odpala granatnik w swoim biurze i go nie zwalniaja to gdzie kobite z MORiS?Rafal1920 pisze: ↑19 sty 2023, o 12:43Że znależli zwyżka nie znaczy, że zaczną coś w sobota robić. Z piątku na sobota mo sypnąć śniegiem, więc pewnie bydzie też wioło. Pewnie znajdą wymówka żeby pracę przełożyć. Taki amatorki i dziadostwa nie ma w żodnym innym mieście.
Politycy i urzednicy polityczni sa bezkarni i bez odpowiedzialnosci a jakiekolwiek dymisje to zazwyczaj przykrywka zeby zrobic dobra mine do zlej gry.
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A nie szło zrobić tak, że zamiast tej zwyżki, wynająć dźwig, pod który podepnie się ten kielich z oświetleniem, potem utnie odpowiedni fragment, sprowadzi na ziemię, i tam dopiero nastąpi demontaż żarówek ? Czy serio trza te lampy demontować w górze, wynajmować osobno zwyżki a potem dźwigi ?
Nie wiem, od razu godom, że nie orientuje się w tych sprawach, ale na logikę tak się wydaje i szybciej i taniej.
Nie wiem, od razu godom, że nie orientuje się w tych sprawach, ale na logikę tak się wydaje i szybciej i taniej.
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Albo je***c taka minibombe atomowa, to nie trzeba by bylo nic wyburzac ino stawiac od nowa stadion na 20 tys ludziAdam1983 pisze: ↑19 sty 2023, o 14:54A nie szło zrobić tak, że zamiast tej zwyżki, wynająć dźwig, pod który podepnie się ten kielich z oświetleniem, potem utnie odpowiedni fragment, sprowadzi na ziemię, i tam dopiero nastąpi demontaż żarówek ? Czy serio trza te lampy demontować w górze, wynajmować osobno zwyżki a potem dźwigi ?

Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
-
- Kontakt:
Pamiętaj o tym że w środku masztu lecą przewody energetyczne, które są podpięte do tych lamp a które też chcą wykorzystać. Więc niestety najpierw odłączenie lamp potem demontaż kabli a na końcu położenie całego masztu.Adam1983 pisze: ↑19 sty 2023, o 14:54A nie szło zrobić tak, że zamiast tej zwyżki, wynająć dźwig, pod który podepnie się ten kielich z oświetleniem, potem utnie odpowiedni fragment, sprowadzi na ziemię, i tam dopiero nastąpi demontaż żarówek ? Czy serio trza te lampy demontować w górze, wynajmować osobno zwyżki a potem dźwigi ?
-
- Kontakt:
Jedni mają 7 milionów miejskiej dotacji, drudzy 2 mln. Jednym buduje się stadion, drudzy muszą szukać zastępczego. Jedni polecieli do Turcji, drugim kibice dorzucili 40 tys. do obozu w Rybniku.
Zestawienie dwóch najlepszych śląskich 1-ligowców jest tej zimy wyjątkowo ciekawe
Maciek Grygierczyk na Twitterze
Zestawienie dwóch najlepszych śląskich 1-ligowców jest tej zimy wyjątkowo ciekawe

Maciek Grygierczyk na Twitterze
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Dobrze. Powinien jeszcze dopisać jedni mają 3 miejsce, drudzy 7. Jedni mają tysiące kibiców w całej Europie i 14 tytułów. Drudzy są. Jedni od kiedy za sterami zasiedli ludzie uczciwi jak rakieta wracają na szczyt, drudzy gniją sobie spokojnie na zapleczu przejadając szmal. Grygierczyk robi znakomitą robotę. Szacun dla gościa
-
- Kontakt:
Ale jaja że tam nikt nie beknie za to.
https://dziennikzachodni.pl/wieza-stadi ... 2-17216473Wieża stadionu Ruchu Chorzów zagraża DTŚ? Jest wniosek o częściowe zamknięcie trasy w kierunku Katowic!
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jakim cudem cała ta banda z morisu i um nie siedzi jeszcze na wyjaśnieniach w prokuraturze...
Jeb.. kraj z dykty. A miasto rzadzone przez mafię.
Jeb.. kraj z dykty. A miasto rzadzone przez mafię.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
Kolega już wyżej wyjaśnił. Z tego samego powodu dlaczego komendant główny policji po odpaleniu granatnika jest dalej na służbie. Z tego samego powodu dla którego prezes Orlenu utrzymujący wysokie marże przez pół roku na paliwo jest dalej prezesem. Widziałeś/słyszałeś żeby jakikolwiek polityk odpowiedział za coś karnie? Bo ja nie kojarzę
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A tak a propo znalezli zwyzke. Ale czy juz szukaja wykonawcy na tymczasowy masz do oswietlenia??
Czy bydom czekac i szukac jak rozbierom maszt za 2 tydnie. Quzwa
Czy bydom czekac i szukac jak rozbierom maszt za 2 tydnie. Quzwa