Modernizacja stadionu
-
- Kontakt:
Re: Modernizacja stadionu
1291 stron i jest. Dzisiaj rozpoczyna się remont. Tylko czy o to chodziło?
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tez tak mysle, ze teren juz jest wstepnie przehandlowany.
Bedzie biedronka, dwa bloki i sklep budowlany. A lysy bedzie mogl se kupic nowa zaglowke.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
- Kontakt:
na stronie RUCH kup karnet i nie martw się o miejsce na stadionie CHORZOWIANIE zmieńcie władze i nie będziemy się martwić o stadion
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czy jest jakikolwiek chorzowski polityk który ma w programie budowę stadionu? Z imienia i nazwiska.
Bo na ten moment, przy obecnej sytuacji może sue okazać, ze każdy chorzowianin jest świadomy ze Chorzów będzie mieć problem finansowy budując ten stadion w tej sytuacji ekonomicznej i to może być argument dla przeciętnej osoby na nie. A czy kibice będą w stanie pokonać swoje światopoglądowe wizje i np zagłosować na polityka Lewicy który miałby w programie stadion - szczerze wątpię.
Bo na ten moment, przy obecnej sytuacji może sue okazać, ze każdy chorzowianin jest świadomy ze Chorzów będzie mieć problem finansowy budując ten stadion w tej sytuacji ekonomicznej i to może być argument dla przeciętnej osoby na nie. A czy kibice będą w stanie pokonać swoje światopoglądowe wizje i np zagłosować na polityka Lewicy który miałby w programie stadion - szczerze wątpię.
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
Ja od dawna uważam, że kasa którą kotala wydał na inżyniera kontraktu (są to setki tys. zł) została wydana wbrew dyscyplinie finansów publicznych, pod którą oni wszyscy należą. Wydawał kase na coś czego nie zamierzał nawet rozpocząć. Nie wiem czemu jeszcze się tym nikt nie zajął. Może umowa była taka: ja Cię zatrudnie, coś pomieszamy, klika stów k Ci zapłacę, ogłoszę, że się nie da a na końcu z tych kilku stów k odpalisz mi np wczasy. Tak czy siak jakieś RIO by się przydało w tym temacie.Darth Kabut pisze: ↑17 sty 2023, o 14:49Czy mozna zglosic do prokuratury to zaniedbanie i narażenie na katastrofę tego łysego wieprza?
-
- Kontakt:
W "wolnej" Polsce Chorzów nie ma szczęścia do gospodarzy miasta. Brak pomysłu, kolesiostwo i oto efekt.
Co się rozmawia z radnymi to tylko cięcia, cięcia. Świony krezusem nie są, ale jak się pozbyli Dawida to chyba jakieś perspektywy lepsze są (być może się mylę, ane takie man wrażenie).
Co się rozmawia z radnymi to tylko cięcia, cięcia. Świony krezusem nie są, ale jak się pozbyli Dawida to chyba jakieś perspektywy lepsze są (być może się mylę, ane takie man wrażenie).
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
-
- Kontakt:
Może juz nadszedł najwyższy czas, aby zawiązać lokalna partię/stowarzyszenie, które było by w stanie powalczyć z zabetonowanym od lat układem PO_WdCH. Wybory troche za rok, a przydało by się by wśród kibiców wystawic kandydata na prezydenta. Istotne jest też, aby również wystawic odpowiednie osoby na radnych . Po prostu zmienic całą ta śmietankę towarzyską na coś nowego. Bo chocby to był ktoś z PISu, czy Lewicy i obecywał stadion to i tak nic nie zrobi bez zaplecza w magistracie.
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czy to nie podpada czasem od defraudację19kęty20 pisze: ↑18 sty 2023, o 09:40Ja od dawna uważam, że kasa którą kotala wydał na inżyniera kontraktu (są to setki tys. zł) została wydana wbrew dyscyplinie finansów publicznych, pod którą oni wszyscy należą. Wydawał kase na coś czego nie zamierzał nawet rozpocząć. Nie wiem czemu jeszcze się tym nikt nie zajął. Może umowa była taka: ja Cię zatrudnie, coś pomieszamy, klika stów k Ci zapłacę, ogłoszę, że się nie da a na końcu z tych kilku stów k odpalisz mi np wczasy. Tak czy siak jakieś RIO by się przydało w tym temacie.Darth Kabut pisze: ↑17 sty 2023, o 14:49Czy mozna zglosic do prokuratury to zaniedbanie i narażenie na katastrofę tego łysego wieprza?
-
- Kontakt:
Ciekawe czy Kotala zdaje se sprawę, że ten klub ma ponad 100 lat i to za jego kadencji raz prawie upadł, wysiłkiem kibiców został postawiony na nogi by teraz mieć przed sobą drugi upadek. Jak on ludziom może spojrzeć w oczy, przecież gdzieś te zakupy w Chorzowie musi robić...
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Polska ma 1000 lat, upadła by zostać podniesiona z upadku wysiłkiem polskich patriotów. Politycy PO (PiS tez ale z innego powodu, wiec ten sam hooy im w oko) godza sie na przehandlowanie tej całej Polski za unijne synekury wiec myślisz, ze zawstydzi ich los jakiegoś tam klubu pilkarskiego?Dżem pisze: ↑18 sty 2023, o 11:18Ciekawe czy Kotala zdaje se sprawę, że ten klub ma ponad 100 lat i to za jego kadencji raz prawie upadł, wysiłkiem kibiców został postawiony na nogi by teraz mieć przed sobą drugi upadek. Jak on ludziom może spojrzeć w oczy, przecież gdzieś te zakupy w Chorzowie musi robić...

- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tak se teroz pomyślołech, że my nie som już, jak kiedyś "skazani na przeciętność", my som obecnie skazani na łaskę innych.
Bedemy wkrótce jedynym liczącym się klubem na GŚ, który nie mo nowego stadionu. Ino że wtedy, nikt się z nami już liczyć nie bedzie chcioł.
Bedemy wkrótce jedynym liczącym się klubem na GŚ, który nie mo nowego stadionu. Ino że wtedy, nikt się z nami już liczyć nie bedzie chcioł.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Moze taki jest plan? Zmarginalizować. Jak najlatwiej zmarginalizowac klub majacy 100 lat historii i tysiace kibicow? Infrastrukturalnym zacofaniem. Kopel i Kotala grabarze Ruchu.Adam1983 pisze: ↑18 sty 2023, o 14:21Tak se teroz pomyślołech, że my nie som już, jak kiedyś "skazani na przeciętność", my som obecnie skazani na łaskę innych.
-
- Kontakt:
Nic dodać nic ująć
https://sportdziennik.com/swieczki-ugie ... rezydenta/Świeczki ugięły się szybciej od prezydenta
-
- Kontakt:
Osoby odpowiedzialne za tą sytuacją powinny mieć dożywotni zakaz pojawiania się na Cichej no i oczywiście gdziekolwiek się pojawią powinni słyszeć co ludzie o nich mysla itd. Won z Chorzowa !!!
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!