Dokladnie pobiliby prezesa, trenera i stadion zdemolowali

jak ktos był na paru wyjazdach to zna ten proceder.Sezonowy pisze: ↑5 lis 2022, o 14:57No to ku*** można było kupować bilety na sektory gospodarzy i później spokojnie sobie wejść na sektor gości??? Jeżeli tak to ładnie ultrasi polecieli w ch***. Zresztą nie nadążają kasować komentarzy na FB jak ludzie o tym piszą.. ku*** gdybym wiedział to sam z kumplem bym kupił, naprawdę tym wk***icie dużo osób. Chyba że nie o to chodzi,bo jeżeli to prawda to ode mnie i od wielu ludzi złotówki nie zobaczycie
Żeby być sprawiedliwym tam był spalony więc bramki by nie było. Ale wybił super. Szkoda że Michalski, jak już pisałem kilka razy, nie ogarnia defensywy a dziś dał kolejny przykład jak nie powinno się kryć zawodnika.
czy tak samo ochoczo będziesz się dopominał o bilety na wyjazdowe mecze z Górnikiem Łęczna i Chojniczanką Chojnice?Sezonowy pisze: ↑5 lis 2022, o 15:44A to tylko ja narzekałem? Są mecze na które się narzeka a są mecze gdzie jest idealnie jak ostatnio z gieksa. No może nie w 100% idealnie bo jednak bez gości i to sami ludzie na młynie gadali także. mam ogólnie z 20 wyjazdów, są też tacy którzy nie mają ani jednego i również mają prawo narzekać.
Dramat, że taki chop nom wdupił dwa tory gowom, a mógł zaliczyć spokojnie hat-tricka.
jak do mie to se moge ważyć 300 kg, aby chytoł jak dotychczas.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot] i 26 gości