juz bez przesady, to bedzie tylko niecale 10tys. Jakos na Wisle przy 14 tys nikt sie u Cy9anow nie obsral.
mam nadzieje ze nikt w zespole tak ich nie lekcewazy jak tu na forum, bo bedzie slabo.
juz bez przesady, to bedzie tylko niecale 10tys. Jakos na Wisle przy 14 tys nikt sie u Cy9anow nie obsral.
Skąd takie przeświadczenie?
nie wierzę w to co czytam, po prostu nie wierzę.kroy pisze: ↑25 paź 2022, o 23:14Ja myślałem czy nie iść ale stwierdziłem ze pójdę na mecz z Odra czy Leczna jak nie będzie takiego ciśnienia u większość kibiców będzie dopingować Ruch a nie je*** giekse
Wiem, ze to ważny mecz ale chciałbym żeby zawsze mecze z GKS były traktowane jako mecze kategorii 2. Prawdziwe derby są z Górnikiem, klasyki z Wisła, Legią czy Cracovią.
Mecze z Gksem powinny być traktowane dokładnie tak samo jak mecze z gorolami, Polonia Bytom czy Piastem - po prostu mecz minimalnie ważniejszy niż inny.
Dla GKSu to jest to co oni chcą czyli być naszym największym rywalem a nie tylko jednym z wielu.
A zbyt duże ciśnienie przed tymi meczami pokazuje ze czasem dajemy im tlen, którego wcale tak bardzo dawać nie musimy
Co do meczu - liczę na 2:0 i 3 pkt!!
No ale z tego co widzę to nie jestem sam w takiej opinii, ze traktowanie tego meczu jako Wielkie Derby to robienie przysługi GKS._BiADACZ_ pisze: ↑26 paź 2022, o 16:48nie wierzę w to co czytam, po prostu nie wierzę.kroy pisze: ↑25 paź 2022, o 23:14Ja myślałem czy nie iść ale stwierdziłem ze pójdę na mecz z Odra czy Leczna jak nie będzie takiego ciśnienia u większość kibiców będzie dopingować Ruch a nie je*** giekse
Wiem, ze to ważny mecz ale chciałbym żeby zawsze mecze z GKS były traktowane jako mecze kategorii 2. Prawdziwe derby są z Górnikiem, klasyki z Wisła, Legią czy Cracovią.
Mecze z Gksem powinny być traktowane dokładnie tak samo jak mecze z gorolami, Polonia Bytom czy Piastem - po prostu mecz minimalnie ważniejszy niż inny.
Dla GKSu to jest to co oni chcą czyli być naszym największym rywalem a nie tylko jednym z wielu.
A zbyt duże ciśnienie przed tymi meczami pokazuje ze czasem dajemy im tlen, którego wcale tak bardzo dawać nie musimy
Co do meczu - liczę na 2:0 i 3 pkt!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 74 gości