Co z tym Ruchem?
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Poniżej godności jest to, że trzeba na to głosować.
Pieniądze z tego projektu powinny pójść na spalenie domu tego glacatego ciula
Pieniądze z tego projektu powinny pójść na spalenie domu tego glacatego ciula
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Może chociaż to przeczytaj sobie:
https://wielkiruch.pl/liczby-wr/
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Za niedługo walne WR, przyjdź, wystartuj do Zarządu, wygraj i wtedy będziesz mógł komentować ewentualne wybryki.Jo z FRyny pisze: ↑11 wrz 2022, o 12:23Oświadczenie dotyczy wybryku chuliganów. Wiec tak, będę bić pianę bo oprawa nie została skomentowana.Pawlo pisze: ↑11 wrz 2022, o 08:01https://www.ksruch.com/w/oswiadczenie-p ... direct=%2FJo z FRyny pisze: ↑11 wrz 2022, o 07:50WR nie odniósł się w zaden sposób do oprawy zaprezentowanej w drugiej połowie WDŚ mimo, ze wielu kibiców się tego domagało. Na ten moment wyglada to tak, ze WR również czeka na powrót kryminalistów na trybuny.
Ja również żegnam się z Wielkim Ruchem, nie na taką współpracę liczyłem
No pewnie, lepiej bić pianę.
Moim marzeniem jest, aby zarząd Wielkiego Ruchu miał jaja i potrafił otwarcie skrytykować ultrasów za te kretyńska oprawę.
Chcemy odbudowy klubu i równocześnie czekamy na powrót tej bandy? Przypominam, ze tym ludziom udowodniono, ze okradli nasz własny klub.
I my teraz jako członkowie wielkiego Ruchu mamy siedzieć po cichu, podczas gdy kolejni kumaci już czekają na ich powrót….
Powiedzcie mi jeszcze raz, co jest tak bardzo naciągane w tej argumentacji?
Chociaż życzyłby sobie i innym aby już nigdy nie było co komentować.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
- viRo_BJJ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czytając wypowiedzi niektórych osób, mam wrażenie, że obudzili się wczoraj i to ich pierwszy sezon na stadionie przy C6.
Czy zarząd stowarzyszenia WR, ma też cenzurować przyśpiewki kibicowskie?
Czy zarząd stowarzyszenia WR, ma też cenzurować przyśpiewki kibicowskie?
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na pomniku Cieślika ani słowa o Ruchu. Oj szczypie w dupę ten nasz Ruch. I to najbardziej w swoim własnym mieście. A Cieślik to tylko piłkarz...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Już niy szukej dziury tam kaj jyj niy ma. Nasz "chorzowski" pomnik stoi na Wolce, tam mo "reprezentacyjny"
ZAWSZE NIYBIESKI
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie szukom dziury w całym ale według mnie to jest idealny przykład, (zresztą jak Twoja odpowiedź) tzw. "chorzowskiej dupowatości". Sory za te wyrażenie ale ciekawe jakby w Warszawce, Poznaniu lub innym mieście stawiali pomnik jakiejś swojej legendy to na tabliczce pozwoliliby na napis "piłkarz". Tam byliby dumni z tego ze był to np piłkarz Legii, Lecha itp. i na pewno by to było na grawerze. Poza tym jest tu jeszcze jeden bardzo ważny argument. Cieslik groł ino u nas i nikaj indziej w całej karierze .
-
Typowe wydaje mi się ale się wypowiem, czyli nie masz zielonego pojęcia. Pod stadionem Legii stoi pomnik Deyny i nie ma tam żadnych nawiązań klubowych.Goscioo pisze: ↑14 wrz 2022, o 12:17Nie szukom dziury w całym ale według mnie to jest idealny przykład, (zresztą jak Twoja odpowiedź) tzw. "chorzowskiej dupowatości". Sory za te wyrażenie ale ciekawe jakby w Warszawce, Poznaniu lub innym mieście stawiali pomnik jakiejś swojej legendy to na tabliczce pozwoliliby na napis "piłkarz". Tam byliby dumni z tego ze był to np piłkarz Legii, Lecha itp. i na pewno by to było na grawerze. Poza tym jest tu jeszcze jeden bardzo ważny argument. Cieslik groł ino u nas i nikaj indziej w całej karierze .
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... e_2021.jpg
Cieślik i Stadion Śląski kojarzą się tylko i wyłącznie z reprezentacją Polski i właściwie jednym meczem z ZSRR, a nie Ruchem. Jak stanie tam pomnik Lubańskiego to też byś chciał żeby był w barwach szczew?
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
glupoty gadasz, w Warszawie przed Narodowym stoi pomnik Górskiego i jest tabliczka przy nim na której pisze tylko o reprezentacji. Nie ma nic o tym, ze grał w Legii czy był trenerem Legii, a przecież był.Goscioo pisze: ↑14 wrz 2022, o 12:17Nie szukom dziury w całym ale według mnie to jest idealny przykład, (zresztą jak Twoja odpowiedź) tzw. "chorzowskiej dupowatości". Sory za te wyrażenie ale ciekawe jakby w Warszawce, Poznaniu lub innym mieście stawiali pomnik jakiejś swojej legendy to na tabliczce pozwoliliby na napis "piłkarz". Tam byliby dumni z tego ze był to np piłkarz Legii, Lecha itp. i na pewno by to było na grawerze. Poza tym jest tu jeszcze jeden bardzo ważny argument. Cieslik groł ino u nas i nikaj indziej w całej karierze .
Zamiast sie cieszyc z tego co jest narzekasz, napisałbym typowo forumowe, ale nie wszyscy tutaj ciagle narzekaja, wiec tego nie zrobie.
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Może podałem zły przykład z Legią, ale zdania swojego nie zmienie że jest tu ta kwestia niedopilnowana lub celowo pominieta
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no mozliwe, ze celowo.
z tym, ze pomnika nie stawial UM Chorzow, a ktos z wojewodztwa, stad nie ma sie co temu dziwic.
poza tym Cieślik tego pomnika pod SŚ dorobił się za grę w reprezentacji, by nie rzecz że za jeden legendarny mecz.
nie widze problemu w tym, że w Chorzowie jeden pomnika Cieslik ma z eRką,a drugi z orzełkiem.
bardziej bym sie zastanawial, czemu nie dzieje sie nic / nie chce sie dziac z nadaniem imienia Cieślika stadionowi.
z tym, ze pomnika nie stawial UM Chorzow, a ktos z wojewodztwa, stad nie ma sie co temu dziwic.
poza tym Cieślik tego pomnika pod SŚ dorobił się za grę w reprezentacji, by nie rzecz że za jeden legendarny mecz.
nie widze problemu w tym, że w Chorzowie jeden pomnika Cieslik ma z eRką,a drugi z orzełkiem.
bardziej bym sie zastanawial, czemu nie dzieje sie nic / nie chce sie dziac z nadaniem imienia Cieślika stadionowi.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Moim zdaniem mamy G do gadania w kwestii SS i koncepcji architektonicznych. Jak nie mam problemu z przepisami budowlanymi to niech se tam stawiają co chcą wg mnie. Płot z blachy falistej (czy ktoś pamięta jeszcze dlaczego jest z blachy?), bieżnia antykibicowska, krokodyle... Teraz pomnik... Myślę, że władze województwa nie powiedziały jeszcze ostatniego słowa.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- lacky24
- Kontakt:
Debiut na Cichej: 09.12.2006 Górny Śląsk - Polska
Debiut na Ruchu: 14.04.2007 Ruch - Zagłębie S.
Debiut na Ruchu: 14.04.2007 Ruch - Zagłębie S.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie no, pomniki czy nadanie imienia to nie sa kwestie architektoniczne...scaneRboy pisze: ↑14 wrz 2022, o 20:35Moim zdaniem mamy G do gadania w kwestii SS i koncepcji architektonicznych. Jak nie mam problemu z przepisami budowlanymi to niech se tam stawiają co chcą wg mnie. Płot z blachy falistej (czy ktoś pamięta jeszcze dlaczego jest z blachy?), bieżnia antykibicowska, krokodyle... Teraz pomnik... Myślę, że władze województwa nie powiedziały jeszcze ostatniego słowa.
co znaczy bieznia antykibicowska? ze jak sie ja zjara racami, to za duzo kosztuje? no tak bedzie z kazda powazna bieznia... po prostu zniszczenie drogiego sprzetu jest drogie.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
temat pomnika może za bardzo uprościłem.
Jajo popatrz, na jednym obiekcie są te bezcenne, niedemontowalne i niemożliwe do zasłonięcia bieżnie, a z drugiej strony płot z blachy trapezowej (przypominam, że zbudowany na wniosek policji) - TE KROPKI SIĘ ZE SOBĄ NIE ŁĄCZĄ, chyba, że Ty to widzisz inaczej.
Jajo popatrz, na jednym obiekcie są te bezcenne, niedemontowalne i niemożliwe do zasłonięcia bieżnie, a z drugiej strony płot z blachy trapezowej (przypominam, że zbudowany na wniosek policji) - TE KROPKI SIĘ ZE SOBĄ NIE ŁĄCZĄ, chyba, że Ty to widzisz inaczej.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.