czy w chorzowie bedzie sponsor strategiczny????

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
kolend

#76 Post autor: kolend » 5 lip 2005, o 15:18

na pewno przyspiewki w stylu "adolf hitler..." i "auschwitz birkenau...." nie sa glowna przyczyna tego, ze powazny sponsor nie chce przyjsc do klubu... jednak na pewno chwaly klubowi nie przynosza... i sam przyznaje, ze nie mam pojecia czemu ktos wpada na pomysl by tak dopingowac nasza druzyne
a ci, ktorym te "przyspiewki" najbardziej przypadaja do gustu - nie maja zielonego pojecia o faszyzmie, historii itp itd

a tak z innej beczki, to proponuje oprocz zalozenia tematu: czy w chorzowie bedzie sponsor strategiczny???? zalozenie takze innych, rownie ciekawych i takze pojawiajacych sie co sezon np:
-czy w chorzowie bedzie stadion z prawdziwego zdarzenia???
-czy w chorzowie beda pilkarze z pradziwego zdarzenia??? itp :D:D:D

Esiu.

#77 Post autor: Esiu. » 5 lip 2005, o 15:58

Qwa. Nikaj żech nie napisoł, że to wina kibiców że sponsora nie potrafimy chycić. Ino żech napisoł, że to NIE POMAGA GO ZNALEŹĆ.To była ino dygresja do szerszej wypowiedzi odnośnie chopa od marketingo który mom nadzieja prziszoł z zewnątrz.

Tyle w temacie.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#78 Post autor: Patton » 5 lip 2005, o 16:45

heli - chcesz ze mna prywatnej wojny?? W szkole podstawowej ucza co to ironia - polecam.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#79 Post autor: L_M » 5 lip 2005, o 17:13

Ja proponuje krzyczec na meczach 'coca-cola KS Ruch' moze wtedy w gazetach bedzie pisac ze kibice Ruchu proboja przyciagnac sposnora :lol: ino wtedy zas odstraszymy Pepsi... ;) :lol:
post traktowac z przymrozeniem oka 8)

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#80 Post autor: heli » 5 lip 2005, o 18:07

Patton pisze:heli - chcesz ze mna prywatnej wojny?? W szkole podstawowej ucza co to ironia - polecam.
szkołe podstawową to już jakiś czas temu kończyłem.
natomiast wszystkie sprawy traktować z ironią. dziękuje nie skorzystam.
jeśli chodzi o pierwszą część, to nie wiem o czym pan mówi, jaka prywatna wojna i czemu miałbym takową z kimkolwiek prowadzić. W kilku sprawach się z panem nie zgadzam i to tylko tyle. Myśle, że nie każdy musi mieć takie same zdanie. Jeśli byłyby jeszcze jakieś nie jasności to proszę o priv.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#81 Post autor: wolfik » 6 lip 2005, o 08:18

Panowie nie siejmy defetyzmu jesli chodzi o specjaliste od marketingu, jeszcze nic nie zrobil, a juz narzekania, jak gorol to zle bo nie zna realiow, jak stad to zle bo niebieska rodzinka.Narazie nie ma co oceniac ani goscia ani jego pracy, bo niby jak. Prawda jest taka, ze jesli to nie sa puste slowa, to jest to jedno z najlepszych dzialan naszego klubu w ostatnich latach, a moze nawet najlepsze. Mam nadzieje ze stoi za tym Klimek bo w Reportezrze marketing jest na naprawde niezlym poziomie. Zgodze sie z Viro, ze ktos taki powinien byc dobrze zorientowany kibicowsko, bo kibic, a zwlaszcza kibic Ruchu to szczegolny konsument, ale nawet jak ktos sie za bardzo nie orientuje, ale jest mlody ma otwarty umysl i chce cos robic to szybko wiele spraw pokapuje.

marcyk
Kontakt:

#82 Post autor: marcyk » 6 lip 2005, o 10:11

a jo siedza i cekom, mysla ze sie docekom

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#83 Post autor: gerhat » 6 lip 2005, o 13:04

Viro pisze:jak nie jest od nas to i nie jest kibolem to jak dla mnie mija sie z celem
.....
viro, czy to przejęzyczenie? :shock:
jo nie mom nic przeciwko kibolom, ale żeby szef marketingu miał być kibolem i promowac kiboli to chyba jakis żart,
szef marketingu mo promować klub, dobrze by było jakby był kibicem bo miałby spojrezenie prokibicowskie, ale przede wszystkim liczy sie promocja klubu, na czym skorzystają też kibice i odwrotnie.

A kibole w ogólnie rozumianym słowa tego znaczeniu niech sobie będą, ale marketing dla tego srodowiska jak i prokibolwoski to pomysł iscie nowatorski :lol:

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#84 Post autor: L_M » 6 lip 2005, o 16:35

Powiem tak - goiscu jesli chodzi o to co robi to ogromny fachowiec. ale co zrobi dla Ruchu? Leb ma, plany tez sa piekne. kilka wielkich firm (wrecz przedsiebiorstw o znanej marce) juz pociagnal do gory, mam nadzieje ze bedzie i w Ruchu w stanie zrobic to co chce zrobic. a plany ma naprawde fajne, z glowa, oparte na jakichs podstawach.

Eagle

#85 Post autor: Eagle » 6 lip 2005, o 17:03

Nareszcie jakis fachowiec z papierami w tyj grupie :!: Gratulacje

Viro

#86 Post autor: Viro » 6 lip 2005, o 17:05

dla mnie promocja klubu to nie tylko pozyskiwanie sponsorow
ale zachecanie ludzi dom przyjscia na stadion, pozyskiwanie nowych kibicow (nowe fc) itd
jezeli ktos nie interesuje sie pilka i nami to bedzie musial sie troche dowiedziec
mam nadzieje , ze mu sie uda bo wszystkie informacje jakie naplywaja z cichej w ostatnim terminie bardzo mnie zadawalaja:)

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#87 Post autor: L_M » 6 lip 2005, o 17:14

Viro pisze:dla mnie promocja klubu to nie tylko pozyskiwanie sponsorow
ale zachecanie ludzi dom przyjscia na stadion, pozyskiwanie nowych kibicow (nowe fc) itd
jezeli ktos nie interesuje sie pilka i nami to bedzie musial sie troche dowiedziec
mam nadzieje , ze mu sie uda bo wszystkie informacje jakie naplywaja z cichej w ostatnim terminie bardzo mnie zadawalaja:)
No i dokladnie w ten sposob ma to wszystko dzialac. pilkarze maja jezdzic regularnie do szkol w "niebieskich" terytoriach, od czasu do czasu sparing u naszych kibicow, budowa porzadnej szkolki itd. ale to sa plany... cieszy ze wizja budowy silnego Ruchu wyglada wlasnie w ten sposob - na razie sa zapowiedzi rzetelnej, dlugotrwalej ale efektywnej pracy. i ja mysle ze o to w tym wszystkim chodzi, a nie o porywanie sie na awans bez zadnych zabezpieczen. trzeba odbudowac marke.

OLSZA
Kontakt:

#88 Post autor: OLSZA » 6 lip 2005, o 17:17

No wreszcie idzie ku dobremu ino jeszcze tyn sponsor strategiczny by sie przydol :lol: :twisted:
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!

HBSiwy
Kontakt:

#89 Post autor: HBSiwy » 6 lip 2005, o 18:46

Viro jak bydzie POZADNO gra i walka o wysoki cel to wiez mi ze ludzie przyjda.Kibicow to my momy duzo i wszedzie ale nikt nie chce ogladac gowna..........
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

rumcajs_79
Kontakt:

#90 Post autor: rumcajs_79 » 6 lip 2005, o 20:33

ze potencjał jest i ludzie majom ochota ogladac niebieskich to było widac po benefisie i meczu ze zniczem wsumie to inna sprawa bo był za friko ale az milo sie robi jak nasz stadion tak tętni zyciem byle tak dalej tylko gra sie musi poleprzyc i znow bedzie full !

Zablokowany