Mam podobne odczucia. To bagno nie chce wyschnąć... pozostaje jednak wiaRa i łażenie na szpile oraz nadzieja, że Chorzowianie wybiorą w końcu prezydenta i władze, które postawią (nomen-omen) na stadion dla 14-krotnego Mistrza Polski!
Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
-
- Kontakt:
Re: Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kacper Skwierczyński z legii https://www.goal.pl/transfery/ruch-moze ... tem-legii/
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte
Kattowitz Boerschachte
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wypada podziękować za całą pracę i wkład w proces odbudowy!Wraz z końcem miesiąca, po dokładnie 1000 dniach wolontariackiej działalności, z pracą w Klubie pożegna się Marek Godziński.
– Przychodziłem do Ruchu na 100 dni, żeby pomóc przy obchodach 100-lecia. Okazało się, że wyszło z tego 1000 dni, a do wykonania była dużo większa praca – ratowanie Klubu. Ogromnie się cieszę, że dzięki pracy wielu ludzi zarówno w Klubie, jak i poza nim, ta misja się udała i Ruch jest dzisiaj w dobrej kondycji. Oczywiście to, że Klub jest obecnie w dużo lepszej sytuacji, niż trzy lata temu, nie oznacza, że czas odbudowy się skończył, wręcz przeciwnie – ten proces trwa i będzie trwać nadal, przynajmniej dopóki nie zabłyśnie nam 15. gwiazdka – mówi Marek Godziński.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jakiś trans jak niy oprawa by sie z trybun przydała w kierunku Marka. Szacunek!
ZAWSZE NIYBIESKI
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jakby nie bylo obawiam sie, ze to najwazniejszy transfer w tym okienku 

wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Szkoda bo robił świetną robotę i znakomicie się uzupełniał z Marcinem.
Kiedyś miałem go za nie znającego się na piłce krzykacza z trybun ale 1000 dni zmieniło wszystko. Wypada ładnie podziękować bo facet zna się na swojej robocie jak mało kto
Kiedyś miałem go za nie znającego się na piłce krzykacza z trybun ale 1000 dni zmieniło wszystko. Wypada ładnie podziękować bo facet zna się na swojej robocie jak mało kto
- lacky24
- Kontakt:
Podziękowania na WDŚ jak najbardziej się należą
a ode mnie pobożne życzenie wypowiedziane na głos: Marek na prezydenta Chorzowa! 

Debiut na Cichej: 09.12.2006 Górny Śląsk - Polska
Debiut na Ruchu: 14.04.2007 Ruch - Zagłębie S.
Debiut na Ruchu: 14.04.2007 Ruch - Zagłębie S.
-
- Kontakt:
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Człowiek o sporym doświadczeniu w biznesie, zarówno od strony zarządczej jak i operacyjnej w sprzedaży. Nie znam Pana Marka, ale jego wizerunek pozwala mi ocenić, że jest niezwykle pozytywnie nastawiony a swoim spokojem zaraża wszystkich, których połączył w celu, jakim była (jest) odbudowa Ruchu. Dla mnie jednoznacznie symbol powrotu Ruchu do normalności. Jeden z najważniejszych (ba - najważniejszy!) członków zespołu, który po pierwsze uratował klub, po drugie tchnął w niego nowe życie i pozwolił mu wstać z kolan. Po drodze mamy odbudowę zaufania do zarządu, świetne wyniki sportowe, rekordowe przychody ze sprzedaży. Oczywiste jest, że całemu sztabowi ludzi możemy przypisywać zasługi, ale... śmiem sądzić, że osób z tak wielkim doświadczeniem, fanatycznie ukierunkowanych na Ruch, działających (!) na tym świecie jest niewielu. Cieszy, że kilku z nich to osoby oddane Ruchowi. IMO - mieliśmy szczęście, że ten najważniejszy "transfer" ostatnich lat przypadł naszemu klubowi. Trzeba podkreślić, że to był "wolny transfer".
PS
Liczę na to, że "niesyte koty" wpompują swoje działania w Klub, nawet gdy skala będzie tylko ułamkiem. W podziękowaniu za pracę Pana Marka. Ino Ruch.
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tylko że polityka niszczy ludzi.
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ino MaRek jest z Niebieskich Katowic a to innym mieszkańcom Chorzowa może sie nie spodobać

od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte
Kattowitz Boerschachte
-
- Kontakt:
a oglądaliście magazyn o Ruchu na kanale sportowym ? Przecież z niego prawie że wprost można wywnioskować, że kandydować będzie Simon
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
chyba pochodzi z Kato, ale wydaje mi sie ze w ktorys kulisach mowil, ze chodzi sobie pieszo z osiedla Ruchu do klubu.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...