Sezon 2022/2023
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sezon 2022/2023
Piątek (9 września):
20:30 Ruch Chorzów - Zagłębie Sosnowiec (Polsat Sport)
20:30 Ruch Chorzów - Zagłębie Sosnowiec (Polsat Sport)
-
- Kontakt:
- blue
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dobry termin, mi pasuje
-
- Kontakt:
ku*** pon boczek mie wysuchol 

10 mom wesele to mom nadzieja ze mi prezent zrobią dobry 

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mi tez prywatnie termin passuje, natomiast klub juz powinien protestowac.
to jest patologia jak nam upychaja mecze.
znow bedziemy grac czwartek-niedziela-piatek.
Sosnowiec dla przykladu wtorek-piatek-piatek.
czyli ten mecz z nami z normlanym tygodniowym odpoczynkiem. a my w ciagu.
to jest patologia jak nam upychaja mecze.
znow bedziemy grac czwartek-niedziela-piatek.
Sosnowiec dla przykladu wtorek-piatek-piatek.
czyli ten mecz z nami z normlanym tygodniowym odpoczynkiem. a my w ciagu.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Mom dokładnie tak samo. Wesele szwagierki w sobota. CudBlackSiemce pisze: ↑22 sie 2022, o 19:01ku*** pon boczek mie wysuchol10 mom wesele to mom nadzieja ze mi prezent zrobią dobry
![]()

Panie, zmiłuj się nad nami...
- Radvan138
- Kontakt:
Obczajciecczy to nir to samo weseleLofs pisze: ↑22 sie 2022, o 22:03Mom dokładnie tak samo. Wesele szwagierki w sobota. CudBlackSiemce pisze: ↑22 sie 2022, o 19:01ku*** pon boczek mie wysuchol10 mom wesele to mom nadzieja ze mi prezent zrobią dobry
![]()
![]()

-
- Kontakt:
To przesunięcie godziny meczu z Podbeskidziem to jest jakiś żart. Nie mówię już o debilnej godzinei rozgrywania meczów, ale całym terminarzu.
Sobota 17:30 Termalica, czwartek 20:30 Górnik, a ci debile jeszcze cofają mecz z Podbeskidziem na 12:40...
Non stop gramy w poniedziałki, to nie szło tego już też przesunąć na poniedziałek z racji pucharu?
Sobota 17:30 Termalica, czwartek 20:30 Górnik, a ci debile jeszcze cofają mecz z Podbeskidziem na 12:40...
Non stop gramy w poniedziałki, to nie szło tego już też przesunąć na poniedziałek z racji pucharu?
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ewidentnie mecze Ruchu maja wysoka oglądalność i stad ta decyzja. Do tego obie drużyny są wysoko w tabeli wiec mecz jest z tych topowych.NG1920 pisze: ↑23 sie 2022, o 11:00To przesunięcie godziny meczu z Podbeskidziem to jest jakiś żart. Nie mówię już o debilnej godzinei rozgrywania meczów, ale całym terminarzu.
Nie sadze żeby te 2h zrobiły różnice - tak jak mowisz, lepiej byłoby zagrac w nd lub pn (choć akurat naszym Ultrasom to się nie podoba wiec może terminarz zaczęli układać pod Ultrasów zadania

Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
Na 100% oni to układają pod sprzedaż abonamentów.
Mało tego, im głupsza pora meczu, im gorszy mamy stadion, im gorsza będzie pogoda... tym większa sprzedaż Polsatu.
A co powiecie na to: czy Polsatowi będzie się opłacało, żebyśmy awansowali? Oni nie mają praw do ekstraklapy!
Pamiętacie rozpacz redaktorów TVP, jak uciekliśmy z II ligi?! (kulisy z awansu)
Intuicyjnie czuję, że w I lidze nasze mecze, szczególnie wyjazdowe to jest 30-40% widzów całej ligi.
ps. myślę, grupa Polsat właśnie odkrywa jaki mamy realnie potencjał biznesowy, w pewnym momencie trzeba je***ć pięścią w stół. Grupa Polsat zamiast robić sobie jaja i dziecinadę niech wyłoży poważny pieniądz pod długoletni plan. My róbmy swoje!
Myślę, że Grupa Polsat ze względu na finanse i doświadczenie jest dla Ruchu partnerem najwyższej wagi... VIP wśród VIPów. Byłem pracownikiem Polkomtela w czasach, gdy powstawała dzisiejsza potęga polskiej siatkówki, bo żużel już był niewystarczający dla ambicji tej firmy.
Tu trzeba grać mądrze i twardo, nie można dać się dymać. My dostarczamy widzów, oni muszą za to zapłacić, wówczas my dostarczamy jeszcze więcej widzów. Póki co my gramy "poniedziałki", a oni zarabiają grosze - trzeba to zmienić w odpowiednim momencie.
Mało tego, im głupsza pora meczu, im gorszy mamy stadion, im gorsza będzie pogoda... tym większa sprzedaż Polsatu.
A co powiecie na to: czy Polsatowi będzie się opłacało, żebyśmy awansowali? Oni nie mają praw do ekstraklapy!
Pamiętacie rozpacz redaktorów TVP, jak uciekliśmy z II ligi?! (kulisy z awansu)
Intuicyjnie czuję, że w I lidze nasze mecze, szczególnie wyjazdowe to jest 30-40% widzów całej ligi.
ps. myślę, grupa Polsat właśnie odkrywa jaki mamy realnie potencjał biznesowy, w pewnym momencie trzeba je***ć pięścią w stół. Grupa Polsat zamiast robić sobie jaja i dziecinadę niech wyłoży poważny pieniądz pod długoletni plan. My róbmy swoje!
Myślę, że Grupa Polsat ze względu na finanse i doświadczenie jest dla Ruchu partnerem najwyższej wagi... VIP wśród VIPów. Byłem pracownikiem Polkomtela w czasach, gdy powstawała dzisiejsza potęga polskiej siatkówki, bo żużel już był niewystarczający dla ambicji tej firmy.
Tu trzeba grać mądrze i twardo, nie można dać się dymać. My dostarczamy widzów, oni muszą za to zapłacić, wówczas my dostarczamy jeszcze więcej widzów. Póki co my gramy "poniedziałki", a oni zarabiają grosze - trzeba to zmienić w odpowiednim momencie.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tylko, ze ten mecz będzie w Polsacie Sport który prawie każdy ma, wiec argument nie do końca trafiony.
Chyba, ze masz na myśli pozostałe drużyny
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tu się mylisz, jest duża konkurencja. Nawet w obrębie jednego domu nadawca walczy z nadawcą, a wewnątrz każdego z nich jest walka pomiędzy sportem a filmami i innymi treściami. Czasy są takie, że klikasz palcem i zarabia ktoś inny. W każdej sekundzie 24/7/365 musisz mieć ofertę lepszą od konkurencji.
ps. zajarzyłem o co Ci chodzi Polsat Sport jest FTA, ale jak kolega zauważył abonament zamieniasz na reklamy i na to samo wychodzi, czyli $$$
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To chyba mamy to samo na myśli. Według mnie mecz został przesunięty do otwartego Polsatu bo Ruch przyciąga kibiców, obie drużyny są w czubie, będzie zapewne kibicowskie widowisko i co za tym idzie większa oglądalność i kasa z reklam w otwartym kanalescaneRboy pisze: ↑23 sie 2022, o 11:46tu się mylisz, jest duża konkurencja. Nawet w obrębie jednego domu nadawca walczy z nadawcą, a wewnątrz każdego z nich jest walka pomiędzy sportem a filmami i innymi treściami. Czasy są takie, że klikasz palcem i zarabia ktoś inny. W każdej sekundzie 24/7/365 musisz mieć ofertę lepszą od konkurencji.
ps. zajarzyłem o co Ci chodzi Polsat Sport jest FTA, ale jak kolega zauważył abonament zamieniasz na reklamy i na to samo wychodzi, czyli $$$

A co do tego, ze Polsat Sport każdy ma, to jest podstawowy pakiet sportowy w większości kablówek a jednak wciąż większość osób korzysta z ich usług (choć oczywiście nie każdy).
Szczerze mówiąc nie znam wielu osób które nie maja PS. Natomiast zgadzam się, ze konkurencja jest ogromna i to cieszy ze Ruch wraca w należne miejsce i jest atrakcyjnym klubem do oglądania!
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Nie wiem czy bedzie kibicowskie widowisko, chyba nadal mamy zakaz