Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
30 meczów, 2 bramki i to z karnych, bez asysty, odpalony wcześniej w Płocku, teraz nie załapał się w Kielcach, nie wiem jak w Skrze, czy byli zainteresowani przedłużeniem czy nie byli, ale jak na ofensywnego zawodnika to szału nie widzę po statystykach, do tego brak statusu młodzieżowca. Na pewno ktoś do zmiany za Fosę czy Ecika jest potrzebny, to bez dwóch zdan, tylko czy to faktycznie odpowiedni piłkarz. Zobaczymy jeśli przyjdzie to może akurat u nas wypali.
-
- Kontakt:
Mam nadzieję że jednak to będzie Nojgi, ktoś wie czy został powołany do kadry na mecz Ligi Konferencji?Raul22 pisze: ↑6 lip 2022, o 11:4530 meczów, 2 bramki i to z karnych, bez asysty, odpalony wcześniej w Płocku, teraz nie załapał się w Kielcach, nie wiem jak w Skrze, czy byli zainteresowani przedłużeniem czy nie byli, ale jak na ofensywnego zawodnika to szału nie widzę po statystykach, do tego brak statusu młodzieżowca. Na pewno ktoś do zmiany za Fosę czy Ecika jest potrzebny, to bez dwóch zdan, tylko czy to faktycznie odpowiedni piłkarz. Zobaczymy jeśli przyjdzie to może akurat u nas wypali.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Nie ma nic wspolnego z Ruchem. Idealnie wpisuje sie w okienko transferowe lato 22
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ale w Płocku miał koniec wypożyczenia, a w Legii jakiś konflikt, ale prawda statystyki trochę go nie bronią.Raul22 pisze: ↑6 lip 2022, o 11:4530 meczów, 2 bramki i to z karnych, bez asysty, odpalony wcześniej w Płocku, teraz nie załapał się w Kielcach, nie wiem jak w Skrze, czy byli zainteresowani przedłużeniem czy nie byli, ale jak na ofensywnego zawodnika to szału nie widzę po statystykach, do tego brak statusu młodzieżowca. Na pewno ktoś do zmiany za Fosę czy Ecika jest potrzebny, to bez dwóch zdan, tylko czy to faktycznie odpowiedni piłkarz. Zobaczymy jeśli przyjdzie to może akurat u nas wypali.
Pamiętaj, ślubowałeś KS Ruch.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Powołanydomin11hks pisze: ↑6 lip 2022, o 11:59Mam nadzieję że jednak to będzie Nojgi, ktoś wie czy został powołany do kadry na mecz Ligi Konferencji?Raul22 pisze: ↑6 lip 2022, o 11:4530 meczów, 2 bramki i to z karnych, bez asysty, odpalony wcześniej w Płocku, teraz nie załapał się w Kielcach, nie wiem jak w Skrze, czy byli zainteresowani przedłużeniem czy nie byli, ale jak na ofensywnego zawodnika to szału nie widzę po statystykach, do tego brak statusu młodzieżowca. Na pewno ktoś do zmiany za Fosę czy Ecika jest potrzebny, to bez dwóch zdan, tylko czy to faktycznie odpowiedni piłkarz. Zobaczymy jeśli przyjdzie to może akurat u nas wypali.
http://www.90minut.pl/news/320/news3204 ... kadre.html
-
- Kontakt:
Jest Wini potwierdzony na wypożyczenie jeszcze Nojgi i Kwietniewski i kadra moim zdaniem wygląda na solidną. Pierwsze 3 mecze zmieść z planszy zdobyć 9 punktów i pokazać kto rządzi w 1 lidze
. 15 lipca bydzie ogień na Cichej!!!

Batory Fans
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie bardzo Cie rozumia Scypion.
Monet i Wini.
to zakladom, ze nie ma takich dwoch nawet nie w okienku transferowym a w calych kadrach klubu na poziomie centralnym zzytych z klubem, w kerym graja.
Sadlok byly zawodnik, prawie wychowanek.
Plaskowski trenujacy pare lot po drugij stronie ulicy.
wyszlo mi, ze polowa zwiazano z klubem. w dzisiejszych czasach to ogrom.
w ogole jak przesledzic ta szatnia, ludzi stad, zwiazanych z regionem i klubem, to bych powiedziol ze stanowiemy wybryk natury.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dziwne ze jako obronca.Mirek pisze: ↑6 lip 2022, o 12:38Powołanydomin11hks pisze: ↑6 lip 2022, o 11:59Mam nadzieję że jednak to będzie Nojgi, ktoś wie czy został powołany do kadry na mecz Ligi Konferencji?Raul22 pisze: ↑6 lip 2022, o 11:4530 meczów, 2 bramki i to z karnych, bez asysty, odpalony wcześniej w Płocku, teraz nie załapał się w Kielcach, nie wiem jak w Skrze, czy byli zainteresowani przedłużeniem czy nie byli, ale jak na ofensywnego zawodnika to szału nie widzę po statystykach, do tego brak statusu młodzieżowca. Na pewno ktoś do zmiany za Fosę czy Ecika jest potrzebny, to bez dwóch zdan, tylko czy to faktycznie odpowiedni piłkarz. Zobaczymy jeśli przyjdzie to może akurat u nas wypali.
http://www.90minut.pl/news/320/news3204 ... kadre.html
z tym wzrostem to raczej tylko wahadla, ale jakos go tam nie widze.
moze chochlik dziennikarski... albo po prostu w Lechii jest zapchajdziura z odpowiednim peselem i nie ma roznicy gdzie go wpisac

- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Niby racja.jajo pisze: ↑6 lip 2022, o 14:11nie bardzo Cie rozumia Scypion.
Monet i Wini.
to zakladom, ze nie ma takich dwoch nawet nie w okienku transferowym a w calych kadrach klubu na poziomie centralnym zzytych z klubem, w kerym graja.
Sadlok byly zawodnik, prawie wychowanek.
Plaskowski trenujacy pare lot po drugij stronie ulicy.
wyszlo mi, ze polowa zwiazano z klubem. w dzisiejszych czasach to ogrom.
w ogole jak przesledzic ta szatnia, ludzi stad, zwiazanych z regionem i klubem, to bych powiedziol ze stanowiemy wybryk natury.
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nowy zawodnikiem Ruchu został dziś Mikołaj Kwietniewski. 23-letni ofensywny pomocnik związał się z naszym Klubem roczną umową, która zawiera opcję przedłużenia. Witamy na Cichej!
– Jestem bardzo wdzięczny, że mogę być w tym miejscu i otrzymam szansę założenia koszulki Ruchu Chorzów. Przyszedłem tu zrobić kolejny krok do przodu – indywidualnie, jak i zespołowo, aby ten Klub trafił tam, gdzie jest jego miejsce. Nie mogę doczekać się pierwszego meczu na Cichej i zagrania dla takich kibiców, jakich mają „Niebiescy” – mówi nowy pomocnik Ruchu.
Ostatnio w Skrze Częstochowa
– Jestem bardzo wdzięczny, że mogę być w tym miejscu i otrzymam szansę założenia koszulki Ruchu Chorzów. Przyszedłem tu zrobić kolejny krok do przodu – indywidualnie, jak i zespołowo, aby ten Klub trafił tam, gdzie jest jego miejsce. Nie mogę doczekać się pierwszego meczu na Cichej i zagrania dla takich kibiców, jakich mają „Niebiescy” – mówi nowy pomocnik Ruchu.
Ostatnio w Skrze Częstochowa
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte
Kattowitz Boerschachte
- jaRo 1920
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wiadomo coś na temat zawodników wystawionych na listę transferową?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Transfer potwierdzony to można wrzucić trochę statystyk z ostatniego sezonu.
Mikołaj Kwietniewski:

Liczby nie powalają ale skoro za granicą go chcieli to może coś w nim jest. Jak dla mnie to chyba bardziej zmienilnik dla Ecika i Fosy.
Mikołaj Kwietniewski:

Liczby nie powalają ale skoro za granicą go chcieli to może coś w nim jest. Jak dla mnie to chyba bardziej zmienilnik dla Ecika i Fosy.
Pamiętaj, ślubowałeś KS Ruch.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
te 30 meczy w mlodziezowych reprezentacjach, Legia, Fuhlam tez pokazuja, ze jakis potencjal mial. oby odpalil. jak nie u nas to nigdzie 

-
- Kontakt:
W końcu zastępstwo dla Ecika i Fosy. Kadra chyba skompletowana.